Gravida dupa tratament apicol
Raspunsuri - Pagina 5
anda82 spune:
Off Rudyi nu vazusem ca mi ai raspuns..ce ametita sunt...
Mi as dori tare mult sa fii insarcinata...sper sa fii ...dar daca nu esti...capul sus si inainte...merci pt pontul cu lemnul dulce...eu sunt patita cu BU ...am facut un chist luteal de 7cm...asa ca e ok ca l ai scos...tu ce spui acum ca las anti sa incep sa iau femicur pt progesteron...ca mi e teama de estrogen si ma gandesc ca e bine sa ai mai bine mai mult progesteron...
lara20 spune:
rudy la fel iti doresc si eu tie si tuturor fetelor,cine stie poate luna asta..........

rudyi spune:
anda..nu stiu cum de nu mi-a trecut prin cap sa iti zic de lemnul dulce mai rpd..amestecandu-le acum o luna nici nu mai stiam ce contine...vezi, bine ca ai intrebat tu mai multe si mi-a picat si mie fisa
legat de femicur eu zic ca mie mi-a facut bine...existenta chisturilor era semn ca nu stau bine la capitolul progesteron....poate progesteronul marit de acum e de la
..oricum dr ginecolog a spus ca de rau nu e
pana vineri cand incepi tu sper sa am si eu un rezultat mai clar dc e sau nu cu ochisori
anna78 spune:
buna fetelor
Tratamentul lui Andritoiu este o MARE INSELATORIE.
Am facut si eu trat lui, dar fara rezultat.
Eu am endometrioza si l-am intrebat daca pe mine ma poate ajuta. A spus ca da asa ca mi-am comandat produsele lui. Au costat 700 ron plus inca 100 ron ceaiurile. Dupa 3 sapt de trat am avut niste dureri de stomac infioratoare. L-am sunat si el mi-a spus sa reduc dozele sa vedem ce se intampla. Asa am facut dar nu m-a ajuta asa ca l-am sunat din nou dar a dat-o cotita. Nu stia ce sa imi spuna. Am intrerupt trat si dupa aceea m-am simtit bine. Tin sa precizez ca nu m-a sunat sa ma intrebe ce fac, mai fac trat sau nu, pe el cred ca l-au interesat doar banii. La inceput era tare amabil dupa ce s-a vazut cu banii a intors foaia.O prietena a facut si ea trat si tot nici un rezultat. Este un mare sarlatan
Cred ca trat lui este un tonic general bun in rest nimic . Eu va sfatuiesc sa nu aruncati banii pe fereastra si sa cautati tratamente in alta parte.
Ma bucur ca am avut ocazia sa va spun povestea mea
anda82 spune:
Draga Anna78,
Iti multumesc ca ne ai impartasit experienta ta...sincer si eu ma indoiesc...mai ales ca sunt atatea plante amestecate in ceaiul indicat de el si ma gandesc ca nu stiu ce efect pot avea ele asa combinate...cat de produse nici nu stii ce are amestecat acolo in borcanse ca nu scrie nimic...nici eu nu prea cred insa m am lasat dusa de val atunci cand ca raspun la mailul pe care i l am trimis mi a scris ca in 2 luni cu tratamentul urmat de el voi ramane insarcinata...daca ar fi asa usor...insa asta e acum il am am dat destui bani pe el 9650ron...poate imi foloseste macar pentru sistemul imunitar...
Draga Anna78 iti doresc bebelul asteptat...
...si spune mi trebuia si tu sa manaci dimineata branza de burduf si svaiter (nu am scris corect
.....
rudyi spune:
ana, legat de durerile de stomac de care spui sa sti ca si eu am experimentat respectiv experimentez asa ceva dar doar dimineata cand iau pe stomacul gol mierea si ce tre sa ami iau pe acolo...durerea insa nu este asa de instensa (parca am ceva greu in stomac si ma arde) insa trece odata ce mananc... eu sunt si cu ulcer la activ asa ca ma gandeam sa pun durerile pe sensibilitatea mea crescuta la nivelul stomacului....acum ca zici si tu ...hmmmm
eu tratamentul il urmez in paralel cu alte homeopate (tinctura de zmeur si femicur) asa ca nu pot afirma ca inbunatarirea problemei mele se datoreaza la ceva anume (in disperarea de cauza am luat ce am crezut ca e mai bun din mai multe recomandari)
v-am
si sa ne auzim cu cat mai multe burtici la activ
anna78 spune:
Buna fetelor
Schema "tratamentului" meu era tare compexa, includea regim alimentar, bai calde in tot felul de ceaiuri si reflexoterapie.Am facut tot ce mi-a spus el acolo si nu m-a ajutat. Dupa intreruperea tratamentului durerile de stomac m-au lasat si cred ca m-am ales si cu un nou nodul la san. Eu am doi de multi ani, sunt neschimbati si ii monitorizez in fiecare an. Anul acesta am fost la control si imi mai aparuse unul tot in acelas san. Am inteles de la medic ca acestia apar datorita estrogenului din corp si daca un receptor este mai sensibil atunci apar noduli. Receptorii sunt ovarele sau sanii. Produsele apicole,in special laptisorul de matca contine mult estrogen. Asa mi-a zis medicul. Concluzia o trageti voi. Eu cred ca la mine Dzeu asa a vrut ca daca mai continuam cine sti cati noduli mai faceam.Tin sa spun ca eu nu am nicio problema cu stomacul dar de la produsele lui am avut dureri infioratoare.
Nu am incredere in omul acesta. Daca vreti sa va intariti sistemul iminitar mergeti la un homeopat bun care va da tratament personalizat si sa nu mai spun mult mai ieftin.
Eu tot la operatie a trebui sa ajung si am facut si un tratament cu Zoladex, pt endometrioza care m-a ajutat. Am fost la medic in ziua 11 si 15 de menstruatie am avut mai mult foliculi dintre care unul de 20.5 mm, mi-a dat sa fac o injectie cu pregnyl si acum astept sa vad ce s-a intamplat.
Tare as fi vrut sa imi spuna si mie cineva inainte ceva despre omul acesta. Nu mai aruncam banii pe ferestra si nu mai pierdeam timpul.
Va pup, aveti grija de voi si fiti cu bagare de seama.
anda82 spune:
Off Anna78 mai speriat ca si eu trebuie sa iau laptisor de matca sidaca are estrogen...deja mi e frica ca nici eu nu am nevoie de estrogen...o sa ma interesez decat sa patesc alte chestii mai bine renunt la laptisorul de matca...
Sper sa fie cu ochisori...
Draga Rudyi
Ce parere ai oare contine estrogen mult laptisorul de matca ca mi e frica sa l iau daca este asa...
In rest nu cumva este cu ochisori...doamne ce m as bucura...
rudyi spune:
am mai citit pe ici pe colo si intr-adevar laptisorul dematca este estrogenic (as fi vrut sa stiu si eu ceva mai de vreme dar...mai bine mai tarziu decat deloc...noroc cu forumul asta)....ms ana 
anda, eu cred ca de maine nu voi mai lua laptisorul de matca...dc este sa dea rezultate taratamentul da si fara
imi este ciuda ca la setul asta de analize din z 21 nu am avut si estrogenul..chiar as fi fost curioasa
eu tot am dureri de burta ca si cum mi-ar venii rusii dar...nu vin...astazi mi-am facut test si era negativ
...sper sa nu ma fi dereglat cumva (acum 2 sapt la eco eram ok)
sa auzim numai de bine fetelor