Gravida dupa tratament apicol
Raspunsuri - Pagina 4
rudyi spune:
anda..eu iau tratamentul d-lui A de aproape o luna...am ajuns la dansul cand eram pe tratament dat de dr gineco (yasmine si duphaston) din cauza ovarelor micropolichistice + un chist de 6 cm hematic...nu m-am apucat imediat de tratament pt ca nu puteam opri aticonceptionalele asa din senin ....nu ma impac bine cu ac. si dupa o luna am renuntat alegand tratamentul dlui A.
totusi inainte sa termin cu ac. am fost la control pt ca avea dureri destul de mari care radiau si in spate si pe picior...la dr surpriza:nu mai aveam chistul de 6 cm, in schimb am ramas cu ambele ovare micropolichistice si o metroanexita care a adus dupa ea 2 sapt de antibiotice
scapata de bubele astea am hotarat sa scap de ovarele micropolichistice prin tratamentul d-lui A combinat cu femicur(med homeopat pe baza de vitex pt stimularea progesteronului) si tinctura de zmeur. De cand m-am apucat de tratament am fost la 2 controale unde oavarele mele s-au mai elibaera in sensul ca la primul control aveam 9 respectiv 7 urati pe ovarea (inainte nu stiu cati aveam da dr a spus ca arata mult mai bine) iar la al 2 lea 7 respectiv 4
nu stiu in ce masura a contribuit fiecare tratament la rezultat dar eu sunt fericita ca am facut pasi spre ceea ce ne dorim mult 
sper ca nu am batut campii prea mult 
anda82 spune:
Draga Rudye,
In sfarsit imi mai scrie cineva ca m-am saturat de cate ori accesez si nimic
...ma bucur sa aud ca urmezi si tu tratamentul lui A. si sper sa ti faca bine eu o sa l incep peste 8 zile pentru ca inca mai am de terminat folia de AC...despre preparatu;l acela homeopat pentru progesteron as dori sa mi dai daca se poate mai multe informatii...cum se ia si daca ti l-a dat cineva sau il iei tu din proprie initiativa...m ar interesa si pe mine pentru ca si eu am probleme cu progesteronul...
Si tine ma la curent ...Aaa cum ti se pare tratamentul lui A...ti e greu sa l tin ca banuiesc ca ai si tu ciaiuri de facut si de luat...pietricele ...cascaval sau branza de burduf in meniul de dimineata etc....
...
ma bucur ca ai postat si ti doresc sa ti vina bebe cat mai repede...sa nu suferi asteptabdu l prea mult...
rudyi spune:
draga anda, femicurul mi l-a regomandat medicul meu de familie in ideea de a-mi regla progesteronul (desi nu imi facusem dozarile hormonale si dansa cat si dr gineco mi-au spus ca probabil duc lipsa de progesteron (duphastonul primit de la gineco contine progesteron artificail, dar medicul de familie -o doamna in care eu am mare incredere si are ceva specilizari pe homeopate mi-a recomandat ceva natural)...din ce am mai citit pe forum si din ce pe prospectul medicamentului contine extras din frcute de vitex si fetele de aici ziceau ca se mai gaseste si sub numelele de vitex fruit (sau ceva de genu...o farmacista iti poate spune cred dc e fruits sau altceva..ideea de baza e ca vitex..ah si tot de pe forum am luat ca cica med asta vitex are o concentratie mai mare decat femicurul...iar o farmacista te poate ajuta in caz ca le gasesti pe ambele)....eu am gasit doar femicur ce m-a costat 35 lei 30 pastilute, cate una pe zi
tratamentul d-lui A mi se pare destul de greu de tinut, peste unele chestii mai sar (spre rusinea mea) si anume:
- dimineata mananc si eu ce apuc (nu imi plac oale fierte de fel cum scrie acolo, plus tre sa fie de casa...apropo mie mie-a zis sa o las moale cu tot ce inseamna pui din comert ca sunt cica injectati cu niste hormoni care nu fac bine la fertilitate)...incerc totusi sa am sweitzer prin preajma
- ceaiurile lea beau dupa cum mi-a indicat..cu irigatile satu mai prost (am fost plecata de acasa cca 2 sapt si dc ceaiurile mi le faceam si le luam la sticla cu irigatile mai greu in locuri straine asa ca la capitolul irigatii rusinica)....idem si cu sarea fierbinte si baia "a la cleopatra" pe care nu am apucat sa o fac niciodata
- pietricelele le-am inlocuit cu un dispozitiv din lemn pt presopunctura dar si aici 30 min dimineatza si 30 seara nu cred ca am facut niciodata (te si doare talpa de la atata :)
- catina uscata nu am gasit asa ca am profitat de perioada si am luat din piata catina proaspata pe care am amestecat-o cu miere (mie mi se pare oribil gustul catinei)
- am mai sarit iar peste coaja de ou cu zeama de lamaie
cam asta ar fi..daca mai ai alte intrebari (si dc ma pricep) iti raspund cu mare placere
rudyi spune:
am uitat sa pregizez legat de progesteron ca sapt asta mi-am facut dozarile hormonale pt prima data in z21 si spre surpriza mea singura valoare ce nu se incadra in limite era progesteronul... dar in sensul ca am prea mult pt faza luteala...40 in loc de 27 indicat ca si maxim pe foia de analize...am citit pe forum ce li s-a raspuns celorlate fete ce au indicat valori marite la progesteron si nu am gasit nimic de rau
luni ma duc la ginceo sa vad ce si cum
anda82 spune:
Multumesc pentru raspuns Rudye...ma intreb daca faptul ca progesteronul ti a iesit cam mare nu este de la femicur ...ma gandesc ca poate trebuie luat din a 16 zi pana in a 25 nu tot timpul...daca contine progesteron...oricum e bine decat sa fie mic...testosteronul ti l ai facut ca la mine aici e problema...
Ma gandesc cu groaza ca o sa incep tratamentul lui A....ceaiul pentru irigatii ai vazut ca se compune din mai multe plante ...cum ai facut le ai cumparat de la plafar si le ai amestecat in parti egale ...sau cum ...
...si tia dat si tie irigatia aia din a 5 zi mai speciala ...daca da eu nu am inteles trebuie sa stai cu ceva sub sezut cu chestia aia in tine...
...of ce complicat...dar daca am intrat in hora tre sa joc...vreau nu vreau .....![]()

lara20 spune:
buna,
fetelor si eu urmez un tratament homeopat dar trimis de o doctorita de la deva!ce pot eu sa va spun ca face niste ovule cu propolis,catina(mai multe),care sunt ffffffff bune!se introduc 20 de zile!spun ca sunt f bune pt ca intr-o zi mi-a fost frig la picioare si m-au durut rau ovarele,seara mi-am introdus un ovul si mi-a disparut durerea!sunt bune pt cervicita,chisturi,inflamatii!sa nu credeti ca-i fac reclama,ma gandeam ca poate va pot ajuta!
intr-o zi voma fi si noi mame
rudyi spune:
anda, am fost si la dr ce mi-a recomandat femicur-ul sa ii spun despre rezultatul analizelor (la dr asta merg de ani de zile si am mare incredere in dansa) si mi-a spus ca medicamentul are rolul mai mult de a regla secretia de progesteron din corp nnu neparat de al marii, dar oricum nu vede nici o problema ca este mai mare..sa merg totusi la gineco sa vad, bun, am mers si dupa ceva pauza am primit acelasi raspuns:nu prea a intalnit asa ceva dar nu vede nici o problema...poate sunt totusi
...lucrul asta l-am sperat si ca o maniaca imi facusem un test barza duminica (zi 25 din 25-27) dar a iesit negativ
...acum eu tot mai sper pana la venirea rusilor ca poate, poate
sa revin la tratamentul d-lui A: ceaiurile le-am cumparat de la plafara..erau in cutiute de 50g(majoritatea) si 100g (din astea am folosit doar 1/2 din punga) asa ca am scotocit dupa o punga mai mare si am varsat in ea
am luat toate plantele indicate mai putin radacina de lemn dulce care daca ai chisturi nu este recomandat sa o iei deoarece are ca efect stimularea estrogenilor (pe mine m-a sfatuit o prietena patita cu lemnul dulce si chisturile)
procedura din sera a 5 a nu am facuta dar din cate am inteles trebuie sa introduci substanta si sa faci "lumanarea" sa ajute gravitatea sa ajunga ce trebuie unde trebuie dupa care stai cu tampon ... complicat
iti urez succes pt ca, din cate ai spus, nu mai ai mult si il incepi ...
rudyi spune:
lara..multumim pt contributie...stiu despre ovulelei d-nei de la Deva, ba chiar le-am luat acum ceva vreme cand am avut o infectie si pot spune ca am fost multumita de ele ..oricum sunt mult mai facil de utilizat ..ai nevoie doar de ovule si ceva crema de galbenele pt a le face mai "alunecoase"...am ajuns la tratamentul d-lui A dupa ce am citit pe ici pe colo marturii sau articole despre dansu si am dat fuguta si eu
iti doresc ca ziua aceea sa fie cat mai aproape
anda82 spune:
Draga Rudyi,
Te rog sa mi scrii cum faci cu irigatiile cum, procedezi in amestecarea plantelor...vineri incep tratamentul....
rudyi spune:
daraga anda..eu plantele (atat pt ceai cat si pentru irigatii) le-am amestecat pe toate (50g din fiecare, la cle care vin in pungi de 100 iei numai jumatate de punga dupa ochi) intr-o plasa pe care o inchid cu nod dupa ce o folosesc.... ceaiul il prepar in fiecare zi dimineata (las apa sa dea in clocot dupa care pun un pumn de amestec pt aprox 1 l si las acoperit fara foc), il las sa se raceasca ceva dupa care uneori il indulcesc cu miere (dar nu totdeauna)
ceaiul pt irigatii il fac seara si il las sa se racesca ceva (dar nu prea mult, sa il simt totusi caldut cand fac irigatile)
de la farmacie am cumparat un irigator special...este ca un borcanas de plastic care are un orificiu in partea de jos la care se fixeaza un furtun subtire care se termina intr-un dispozitiv care seamna cu o eprubeta de plastic cu 4 gaurele pe unde gratie gravitatiei (dupa ce ai introdus "eprubeta" ridici "borcanasul" la un nivel superior abdomenului) se produce fenomenul irigatiei
sper ca am fost destul de exacta in descriere...dc mai ai si late intrebari cu placere