FIV 164
Raspunsuri - Pagina 16
Blanche25 spune:
Buna dragelor!
Kittyke, Nusy asteptam cu pumnii stransi vesti!!!!!!!!
Cristinici bafta la injectat!
Luck, doctorii spun ca nu e nici o diferenta pentru FIV a scoate sau a clipsa trompele, rezultatul e acela: impiedica scurgerea lichidului in uter. In cazul in care nu este clipsata bine, e riscul sa se scurga, deci o posibila sarcina nu va supravietui.
Dariela, leagtura de trompe este in general ireversibila. Chiar si in cazul clipsurilor, locul unde se clipseaza va fi distrus, deci operatia de scoatere si reparare e destul de complicata, pentru ca va trebui taiata acea parte distrusa si lipite la loc partile ramase, iar riscul unei extrauterine va fi ridicat, cam 35%. Medicii prefera scoaterea lor. Asa cum ai zis, doctorul in timpul operatiei va decide ce este cel mai bine, in functie de stadiul lor.
Va pup pe toate si bafta in tot ceea ce faceti!
marrina spune:
quote:Ca sa aspiri din fiola trebuie sa ai ace cat mai groase (cu cap roz, bej, eventual verde). La injectare foloseste ace cat mai lungi, special pentru intramusculare. Si impingi pistonul foarte lent. Apoi masezi minim 5 minute bine.
Originally posted by cristinici
buna ,
Ma prezint la raport, un pic ametita, ma mai doare din cand in cand si iau no-spa. Ieri mi-am facut progesteronul injectabil.
Miki tu ace de ce grosime folosesti , ca eu am stricat 2 fiole ieri ca sa reusesc sa trag 1 ml, erau acele mele prea fine cred.
Kitty , nusy astept vesti bune de la voi pt cresterea moralului.
Multumesc fetelor pt susutinere si sa dea DD sa ne implinim visul cayt mai curand.
cristinici

kittyke spune:

Fetelor!!! AM REUSIT!!!!!!!!!!!!!
HCG 420!!!!!!!!! Inca nu mi-am revenit nu pot sa cred ca se poate sa se intimpla cu mine asa ceva!!!!
Sunt in stare de soc , trebuie sa revin 
KoraPop spune:
Kittyke FELICITARI!!!!!!!!!!!!!

La asa valoare sunt doi bebelasi sigur!!!!Sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
miki01 spune:
Kittyke,FELICITARI, BB-i sanatosi, eu o tin pe-a mea ca ai doi.
Bravo, trage-ne dupa tine!
O mai avem pe Nusy cu vestea.
miki
kittyke spune:
Va multumesc
Va trag dupa mine cu mare drag !!!!
Miki01 

Tu esti urmatorul!!!!
E primavara o sa reusim toti!!!!
Nusy o sa reusesti si tu!!!!
Blanche25 spune:
KITTYKE FELICITARIIIIIIIIIII!!!!!! BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!! ERAM SIGURA CA VEI REUSI IUBITA!!!!!!!!!!!!
SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miki01 spune:
Kittyke, sa stii ca am povestit la toate prietenele si colegele mele despre tine si Nusy, le-am spus ca sigur sunteti insarcinate. Sper sa-mi ajute si mie Dumnezeu. Ai grija de tine si de bebei! 

Cristinici, ai inteles mesajul, noi urmam, dupa Nusy. 

. Apropo de test, nu este cam tarziu sa-l facem abia in Z13? Fetele l-au facut in Z10 de la ET. Eu parca l-as face mai devreme. pareri, ceva?
Miki