FIV 164

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

quote:
Originally posted by Dariela

Kora - De obicei sunt realista. Dar cum speranta moare ultima, in sufletul meu tot mai este o urma vaga ca poate totul este in regula sau cine-stie peste cativa ani se descopera un tratament minune.Oricum daca medicul imi va indica clipsarea/legarea/scoaterea il voi asculta.

Cristal - Punctie usoara si ovocite babane!

dariela

Buna! si eu am aceeasi problema - am hidrosalpinx la trompa stanga si cea dreapta nu s-a vazut la HSG - eu nu m-am hotarat inca unde sa merg sa le clipsez ,pentru ca inca ma gandesc sa fac FIV afara din tara si ma gandesc ca imi va fi greu sa gasesc aici un dr care sa imi faca asta fara sa fac FIV tot la el.......la Giulesti la cine mergi? Ms,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Miki01 stiai tu ceva !!!

Eu am fost programata la test in Z10 de la ET, m-am gandit ca poate e prea devreme dar mi-au spus ca din sange se vede sigur daca e bebe sau nu

Fetelor inca o data va multumesc pentru sustinere sunteti foarte dragute, tin pumnii pentru toti ca meritam din plin sa fim MAME!!!!!!

Haideti FETELOR !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

BRAVO!!! FELICITARI!!! Reusitele voastre ne dau si noua speranta si putere sa mergem mai departe !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Ei, atunci ma duc si eu luni la Mesdana si fac testul, se da rezultatul seara in aceeasi zi. Nu stiu de ce de la Giulesti ne-au programat in Z13.

Cristinici, ce zici? Nici o parere?

pupici,
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BRAVO KITT SA FITI SANATOSI SI FERICITI![

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by kittyke

Fetelor!!! AM REUSIT!!!!!!!!!!!!!
HCG 420!!!!!!!!!
Inca nu mi-am revenit nu pot sa cred ca se poate sa se intimpla cu mine asa ceva!!!!
Sunt in stare de soc , trebuie sa revin

FELICITARI!!!!

Mergi la inceput

miki01 In ziua 11 dupa ET este cel mai bine. Nu te grabi! kittyke a facut transfer cu blastociti deci putea sa faca testul in ziua 9 de la ET. Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kittyke, felicitari! Ma bucur mult pt tine!
Nusy, hai cu o valoare mare!
Elenada, te-ai linistit, da? Te las pe tine sa le spui fetelor noutatile!
Fetelor, de azi incep si eu stimularea...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Da, marrina, cred ca marti ma voi duce. Sper sa rezist pana atunci.

Mergi la inceput

miki01 O sa rezisti cu siguranta! Daca te grabesti risti sa te trezesti cu un rezultat eronat care sa te demoralizeze. Fii optimista! Tocmai am citit despre fericita mamica a 4 conceputi prin FIv. Primul baietel, de 4 ani, dupa FET. Apoi un nou FIV cu tripleti.

Mergi la inceput