FIV 164
Raspunsuri - Pagina 14
miki01 spune:
Doris 71, multumesc mult! Cred ca ai dreptate cu statul acasa, din Z 6 plec si eu la serviciu. Bafta mult sa ai si tu!
iazminn spune:
Buna fetelor.Am primit si eu rezultatul la analizele hormonale.La prima vedere s-ar parea ca se incadreaza in parametrii normali. Problema mare este ca mi-a iesit CMV_IGG pozitiv. Va scriu si voua rez sa-mi spuneti parerea voastra.
ESTRADIOL 28.64 pg/ml
PROLACTINA 387,4
FSH 5,58 mUI/ml
LH 4,45 mUI/ml
toxoplasmoza IGG < 5
toxoplasmoza igm 0,037 non reactive
CMV-IGG 9.07
CMV IGM 0,151 non reactive
Cum vi se par? Multumesc frumos!
kineta spune:
IAZMINN,dupa cate cunosc,sunt bune analizele,hormonalele la fel,am vazut ca ai un FSH-ok,cat despre CMV(citomegalo virus),IgG,pozitiv arata ca ai anticorpi,ca ai avut infectia recent,se aseamana acest virus cu virusul herpetic,si este pe o imunitate scazuta,iar faptul ca val era cat de cat mare ,arata ca infectia a fost recent,dar oricum stai linistita,
luck spune:
Kitty , marrina , felicia

Multumesc mult fetelor pentru sustinere.Da cand i-am zis dr ca vreau sa fac HSG sa fiu sigura ca totul e in ordine mi-a spus ca imi face un eco pentru hidrosalpinx.Acum nu stiu daca era ceva special sau nu , pot sa va spun ca in timpul consultatiei aparatul scotea niste sunete asa....parca suna un telefon mobil , eu asa am avut impresia pana am vazut ca de fapt aparatul face asa.
Blanche 25 
Spune-mi te rog ce diferenta este intre a le clipsa si a le scoate ?
Kora 
Nu , nu cred draga mea ca ai , in mod sigur se vedea la laparo.Eu zic sa stai linistita.
Eu stau ca pe ace pana la HSG.
Nusy , kitty , cred ca e de bine fetelor , va astept cu vesti bune.
BAFTA tuturor fetelor in asteptare sau in focuri
pupici tuturor
iana_mari spune:
NUSY si KITT asteptam in continuare rez. pozitive de la voi

CRISTAL1995 MULT NOROC AZI LA PUNCTIE
Fetelor am fost si eu ieri la Marinescu si am asteptatat 4 ore ,dar nu-i asta problema.Ieri mi-a placut de el era foarete dispus ,a glumit cu mine si am discutat problemele mele.
Tanti Geta era acra ca deobicei.
A vazut prof.iar operatia facuta la Elias si mi-a amintit ca intai am fost la el si apoi la Tutunaru dar a zis ca a facut treaba buna.
Si acum sa va zic rezultatul: sunt posesoarea unui chist de 47/57mm si endometru in ziua 21 de 17mm(macar aici stau foarte bine)
Mi-a dat sa iau o luna
Marvelon si apoi sa fac ecografie in ziua 21.Daca e bine incepm tratamentul daca nu imi face punctie la chist(sa intamplat si la primul fiv)
Va rog din suflet sa-mi ziceti daca pot combina anticoceptionalele cu ceva naturiste.Vreau musai luna care vine sa incep.
va pup pe toate
KoraPop spune:
Buna dimineata tuturor!
iana m-am confruntat si eu luna trecuta cu problema unui chist,dar din fericire la menstra s-a eliminat;nu am luat AC.O intrebasem la vremea respectiva pe Miki
de la naturiste daca se poate lua ceva naturist pentru chistul acela si ea zicea ca daca iau AC atunci nu merg naturistele respective si daca nu iau atunci se pot lua muguri de zmeur si inca ceva dar numai incepand cu prima zi a menstrei si pana la ovulatie,cam asa ceva,intreb-o si tu sa nu spun eu cumva prostii.Iti tin pumnii sa scapi de chist si sa incepi cu dreptul startul!Doamne ajuta!
luck e posibil sa fi avut hydrosalpix si la FIV-ul trecut?Sau daca nu, cum ti-a aparut asa din senin?L-ai intrebat pe prof?Tin pumnii pentru HSG!
Nusy,Kitty,Miki01 asteptam cu emotii vesti buneeeee!
x3!
Cristal bafta maxima azi la punctieeee!Astept vesti!!!
Tututror o zi minunata!
Kora
CARPE DIEM!
luck spune:
kora
nu , nu am intrebat de primul fiv.Eco mi-am facut-o la Sibiu la dr.Chicea , el este cel care a vazut si cel care imi face HSG.
pupici
Dariela spune:
Fetelor am si eu o dilema:
Clipsarea trompelor este reversibila? Poate spun o prostie dar ma gindesc ca a clipsa inseamna a pune ceva (clipsuri). Acestea se pot scoate peste o anumita perioada de timp?
la toate fetele
dariela