FIV 164

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Cristinici, FELICITARI pt embrionasi si DOAMNE AJUTA! Sa se lipeasca bine, bine la mami in burtik!

Nusy si kittike, haideti ca mai este putin si veti fi cele mai fericite poseseoare de II! BAFTA MULTA!

Cristal1995 si Rubia, MULTA BAFTA miercuri la punctie si sa fie cu NOROC acest FIV!

Cristal1995, chiar daca zouzou ti-a trimis listuta ti-o mai trimit si eu pt. siguranta si ITI MULTUMESC MULT pt. gestul tau!

Fetele noi, BINE ATI VENIT si sa plecati cat mai repede la ODISEE! Scuze ca nu dau nume dar cum eu intru pe fuga tot timpul n-am retinut toate numele si nu vreau sa omit pe careva.

zouzou, DRUM BUN SI VACANTA PLACUTA! Apropos de dexamethazone, iubita nu ai pt. ce sa-ti ceri scuze! Tu ne-ai facut atente si pt. acest lucru nu avem decat sa-ti multumim. In continuare fiecare face cum crede ca-i este mai bine!

Primiti cate virtuala de la mine ca tot se apropie 1 Martie!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna dimineata fetelor,

Luck imi pare rau pentru aceasta veste dar e mai bine sa se depisteze din timp si sa te opereze decat sa faci Fiv fara speranta

Fetelor va multumesc pentru sustinere si galerie cred ca test nu o sa fac ca mi-e rau deja de ele ma duc azi sa fac analiza de sange dar numai maine o sa am rezultatul.
Mi-e tare frica de esec dar stiu ca se poate supravietui cumva....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MadalinaM

nusy Pune-ti niste comprese cu frunze de varza la locul injectiilor.

kittyke, Teli, cristinici, miki01

luck Ai fost la Chicea? De hidrosalpinx ti-a zis dupa ecografie? O sa fie bine! Cred ca mai bine cu si fara trompa decat invers, nu?

Cristal1995 si Rubia MULTA BAFTA miercuri la punctie si sa fie cu NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Stuart, multumesc pt sustinere.

Eu nu stiu um voi rezista pan pe 6.03 fara sa stiu. M-a gandeam sa-mi fac un test de sarcina acasa prin Z 9-10 de la ET. Ce ziceti, iese ceva?

Sunt tare pleostita, am stat numai in casa si cred ca de aici starea asta.

Maine ma duc sa vad ce progest am si sigur ies din casa.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Deocamdata sosesc majoretele pt Nusy si Kittyke, sa vina cu rezultat buuun!
Rubia, bafta multa la punctie, sa ai ovocite de calitate!
Teli, Miki01, Cristinici, voi mai aveti putin de asteptat...
Cristal, o sa fie bine de data asta!
Luck, cum si-a dat seama ca e hidrosalpinx? A vazut la eco? Daca da, e posibil sa fie mare, si atunci probabil ca scoaterea trompei e varianta optima. Fa si hsg, si abia atunci vei stii sigur daca e sau nu.
Elenada, cand ai zis bruneta cu ochelari, m-am gandit imediat la fata cu care mai vorbisem! Ne vedem maine!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Kittyke, Nusy cu BHCG dublu!

Rubia bafta multa si ovocite mari si frumoase!

Luck, mie mi.a scos trompele miercurea trecuta pentru ca erau pline de lichid, iar acel lichid cam omoara tot ce prinde (ovule, spermatozoizi, embrioni). Se pot clipsa trompele sau scoate, eu am lasat sa decida in timpul operatiei. Una era f mare si plina, iar cealalta torsionata si plina de aderente, deci a preferat sa le scoata ca aratau foarte foarte rau. Operatia la mine a durat o ora jumate pentru ca a trebuit sa curete aderentele (spune ca e posibil sa fie de la operatia de apendicita), m-a operat la 6 seara, pe la 9 m.am trezit, ma simteam incredibil de bine, a doua zi la 12 mi.a dat drumul acasa. Trei zile am stat mai mult in pat, dar nu am avut dureri mai de loc.
HSG m.a durut un pic, cand a bagat lichidul acela, iar apoi cand am ajuns acasa m.a durut foarte tare si 2 sapmani am fost balonata.
Multa bafta, iar pentru linistea ta, mai bine le clipsezi sau le scoti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!

Am fost si eu cu sotul meu la BIOS si am dat sange pentru analizele de HIV,VDRL,hepatite si eu am facut toxoplasma IgG si IgM ( deoarece erau negative ambele data trecuta) si progesteronul.Maine dupa ora 12 mi le trimit prin e-mail.Mi se pare super sa le trimita prin fax sau e-mail,sa nu mai bati drumul inca odata.

luck imi pare tare rau de vestea cu hidrosalpinxul;ma sperie cate fete au acest diagnostic.Eu sper ca daca am facut laparo si "n" eco si nu mi s-a zis ca as avea asa ceva .nu e posibil cumva sa am...Cel mai bine e ca ai escoperit acum inainte de urmatorul FIV;trebuie neaparat sa faci laparo pt clipsare sau scoaterea trompelor.Bafta multa!

Astept vesti bune de la fetele care urmeaza sa faca bhcg si de la cele care au intrat in focurile batalieie!!!!Bafta multa fetelor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Buna fetelor!
Miki - Ai embrionasi voinici! Sigur se vor lipi strans de mamica lor daca vorbesti cu ei sa nu mai plece!
Nusy - Nici nu o sa mai vina! Eu sunt aici cu pumnii stransi!
Kityke - Te asteptam cu II -
Rubia - Punctie usoara!
Lucaluca - Pana de curand si noi stiam ca problema este decat la sot - oligoastenoteratospermie, dar acum nu mai suntem asa siguri. Urmeaza sa mai facem niste investigatii ca sa ne lamurim. Initial ne chemasera pentru inseminari dar dupa ultima spermograma a fost clar FIV+ICSI. Asa ca experimentam - am facut deja 2 FIV-uri si 1 ET si ne pregatim pentru FIV 3.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Marrina, multumesc mult pt urari!

Dariela, multumesc pentru galerie. Da, asa cred si eu ca acum nu mai scapa de mami a lor. Vorbesc cu ei oricum si eu si tati al lor, asa ca grea este asteptarea pana la certificare. .

Hai Kittyke, ce faci, ne tii in suspans! Sau abia maine parca ai spus ca ai rezultatul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetele mele dragi, ce m-as face eu fara voi, de citit nu pierd o pagina dar de scris nu prea am timp.

ana p la mine la fel, unul din mioma e la nivel istmic atunci de ce nu-mi fac nimic dr. astia? Imi raspund ca stiau de ei si ca mergem inainte cu FIV-ul.

Kittyke Mi-a raspuns ana p ca nivel istmic inseamna la intrarea in colul uterin deci sunt inauntru, si atunci? Eu anul trecut de ziua mea de nastere 15.03. am facut histerografie operatorie de mi-au scos plipi endometrali( acestia fiind niste bucati de carne in forma de caracatita si care tentaculile sunt prinse de peretii uterului) deci daca am facut asta de ce nu mi-au scos si acesti mioma care erau deja instalati in uterul meu din 2005?

mihaele mersi ptr. raspuns.

Kora Pop Eu fac FIV in Italia nu in Romania. As veni eu acasa sa fac daca nu ar fi facut sotul biopsie testiculara, si avem spermini la racoare aici.

Cristinici sa stea lipiti de burtica lui mami 9 luni.

Cristal 1995 Tot raul spre bine iti doresc. Te asteptam cu vesti bune din Israel si iti multumim ptr. gestul tau cu listuta noasta.

mary 35a bine ai venit si sedere cat mai scurta.

Nusy, Kittyke mai e putin si va asteptam cu vestea cea mare.

Aurel Cris se pare ca-i place la mami in burtica. O sa fie zodia pestilor ca si mami.

Miky01 eu la primul Fiv am stat acasa aproape toata perioada, la inceput cateva zile numai in pat si apoi fara efort si n-a fost sa fie. Eu de data asta am sa stau doar 2-3 zile acasa si apoi la munca. Daca e sa fie, e daca nu inseamna ca asa a vrut DD. Pe mine ma preocupa faptul ca unde muncesc eu e foarte mult fum(am un bar) si chiar daca eu nu fumez nu as vrea sa le faca rau la.

Rubia iti tin pumnii maine la punctie.

Mergi la inceput