FIV 164
Raspunsuri - Pagina 12
felicia_ spune:
Elenada, uita-te mai bine la pozele de la semnatura, ca altfel e greu sa-ti explic ca sa ma recunosti:) In legatura cu mersul la serv dupa Et, eu cred ca depinde si genul de serviciu.. daca e f stresant, poate e mai bine sa stai cateva zile acasa. Pe de alta parte, daca stai acasa, riscul e sa te gandesti tot timpul la bb, si asta iar nu e bine...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
miki01 spune:
Elanada, multumesc pentru sustinere!

Daca este asa solicitant la birou l tine si poti sa-ti iei concediu o perioada mai mare, sfatul meu este sa o faci. In general, doctorii recomanda "viata normala" dar eu cred ca noi oricum nu suntem chiar "normale" avand in vedere procedura de obtinere sarcinii si este mai bine sa stam acasa pana la test.
Miki
kineta spune:
CRISTAL,multa bafta miercuri,
,CRISTINICI la fel succes si tie
,KITIKE,abea astept vestea maine,sa fie cu noroc
,NUSY,sper ca esti ok
,AUREL-CRIS iti doresc nastere usoara si numai bine,as vrea sa fiu in pielea ta

elenada spune:
asa zic si eu
procedura prin care incercam sa avem un copil nu e una normala
si viata pe care o ducem in ziua de azi nu mi se pare normala
o sa imi iau si eu cateva zile libere
sincera sa fiu am nevoie de ele ca de aer
ma simt obosita si terminata
sper sa dorm mult zilele alea si sa nu ma stresez prea tare.
Felicia sa stii ca eu am 1.70 inaltime sunt bruneta cu parul lung si port ochelari.
ma uit acum si la poze
o sa ne recunoastem noi cumva
o sa intreb pe toate fetele care asteapta sa intre la dansa cum le cheama
abia astept
sa treaca repede si ziua de maine
pupici dragutele mele
vise frumoase![]()
![]()
![]()
![]()
elena
elenada spune:
felicia ti-am vazut pozele
si ne cunoastem
la ultimele doua consultatii ne-am intalnit
si am stat de vorba
acu doua saptamani ai facut histero si ne-am italnit la cabinet ei eram la ecografie
ce mica e lumea
ne vedem miercuri
pupici
elena
miki01 spune:
Nusy, am pumnii stransi, sigur va fi bine. Si la kittyke la fel, vine cu valoare mare (poate 2 bebei).
Hai poate suntem un lot de norocoase, nu? Eu deja vorbesc cu ei si sper sa ma tina asa pana la test.
miki
crystyna75 spune:
NUSY iti tin pumnii ca totul sa fie cu o mare reusita la tine si la toate fetele . iti urmaresc cu interes evolutia de parca ar fi a mea. mi_e groaza la ce ma asteapta. multa bafta .
LucaLuca spune:
Haaaaideti, fivettes, faceti testele alea odata si veniti cu vestile bune, ca nu mai are barbat'meu rabdare :))
rubia spune:
fetelor multumesc pt sfaturi,cu raceala m-am descurcat
Mi-a zis dr sa iau vit C efervescenta ,lamaie cu ceai si la nevoie Olynt(am "pufait" doar de doua ori noaptea ianinte de culcare si cam atat.
Sunt tun acum
NOUTATI
-noaptea asta fac pregnyl
-miercuri punctia
-sambata ET
Bafta tuturor
luck spune:
Cristal 1995 
Iti doresc din suflet sa reusesti de data asta .
Miki 01 , cristinici bafta multa fetelor
Kora
nu , fsh de care ziceam era cel dinainte de fiv dupa nu l-am mai facut pt ca .....mi-a fost frica.Dar acum imi iau inima in dinti si o sa-l fac la urmatorul CM care va fi probabil la sfarsitul lunii februarie.
nusy , kitty 
si va astept cu un rezultat pozitiv.
Fetelor sunt suparata , am fost astazi la dr pt o discutie referitoare la fiv nr.2 si mi-a spus ca se pare ca am hidrosalpinx la trompa stanga.Ce ma fac?A zis sa-l sun in z1 a CM sa stabilim data in care facem HSG.Ma rog la DD sa nu fie asa desi...
Mi-a mai zis ca in cazul in care este hidrosalpinx este de preferat scoaterea trompei decat drenarea ei.
Blanche
parca tu ziceai zilele trecute ca ai scos trompele dar nu imi mai aduc bine aminte.Cum a fost si cum te simti acum?
pupici tuturor