FIV 164

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

zouzounaki,, vacanta placuta in tara, relaxeaza-te si incarca-ti bateriile.

KoraPop, la BIOS tb programare pt analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna dragelor. Multumesc pt raspunsuri. Tocmai m-am intors de la Buc unde mi-am facut analizele. M-au ajutat f mult reperele date de voi, intrucat am ajuns la fix. Mi-au placut cei de la BIOS, draguti, curatenie....Sper ca si rez sa fie bune. Am inteles ca mi le trimit maine pe fax.Mi-am facut, LH, FSH,TSH,PROLACTINA, ESTRADIOLUL, CITOMEGALOVIRUSUL, TOXOPLASMOZA.PT fetele inters de pret m-au costat 300 RON.Pupici

Mergi la inceput

Bravo Iazmin, primul pas deja este facut. Bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mihaela, proteine. Carnea de curcan are cele mai multe proteine dintre toate carnurile. Ai nevoie de proteine pt. oute de calitate. Nu uita nici de vinul rosu.
Aurel_Cris, eu stiu ca in cazul sarcinilor obtinute prin FIV, fiind asa greu obtinuta, dr. nu lasa sa sufere nici mama,si in mod special copilul. Oricum fetele care au nascut ne pot spune daca e asa sau nu. Eu la TV am vazut dr. care ziceau ca sarcina si e mai atent urmarita si nasterea fara chinuri.
Si daca fata s-a lenevit, nu-i nicio problema, zic eu .Inca un pic si o vei tine in prate. Fericit-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Zouzou, zbor placut si relaxeaza-te la maxim in tara, sa te intorci acasa cu forte proaspete!
Nussy si Kitty, astept cu interes, eu cred ca acele dureri ale voastre sunt de la implantare si veti veni cu vesti bune.
Aurel Cris, nastere usoara! Eu stiu ca pacientele care au facut fiv si tratament de sustinere pe perioada sarcinii, nasc prin cezariana. Am o pritena care s-a chinuit ca si tine de vineri pana marti, cand au bagat-o in cezariana, dar totul a fost bine pana la urma.
Fetelor care sunt in focuri, mult succes!
Stiu ca spunea cineva ca nu simte nimic, desi este in perioada de stimulare, nu e nici o problema, fiecare organism reactioneaza in felul lui, eu am simtit usoare dureri abia in ultimele zile si am avut 17 foliculi.

Eu ma bucur ca am iesit din asteptarea fara sfarsit a menstrei si am intrat deja in linie dreapta - 13 martie diphereline 3.75 mg.

Pupici tuturor, si sa dea DD sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Miki01 eu am intrebat pe dr.ce sa fac sa stau in pat sau sa ma comport normal , mi-a zis ca nu ma ajuta cu nimic patul sa traiesc viata normala fara eforturi.
Totusi am decis sa stau acasa cateva zile, duminica am avut ET si joi m-am dus la servici (tot la birou)eu n-am mai putut ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

aurel_cris Nastere usoara! Si intalnire placuta cu bebe!

stuart

Mergi la inceput

Kittyke, cred ca asa voi face si eu. Joi incep sa ma duc la servici si cred ca o sa si conduc (cam 10-15 min pana la birou).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

multumesc Miki pentru informatie
Iti tin pumnii
sa dea Dumnezeu sa fie bine
abia astept vesti de la tine
am citit si eu ca dupa ET e bine sa te intorci la activitatea de zi cu zi
dar oare ce presupune asta
eu una ies pe usa la 7 dimineata si mai ajung acasa seara la 8 asta in zilele fericite cand nu stau peste program
e munca de birou nu ma alearga nimeni dar tot sunt obosita
de stres nu mai vorbesc ca e destul depinde de toanele sefei.
este oare ok?
mi-e greu sa cred ca daca dupa et te intorci la job si te stresezi si te obosesti nu afecteaza cu nimic bebeul
nu stiu ce sa fac
sa ma intorc la munca sau sa stau acasa cateva zile
chiar nu stiu ce sa fac
sincer nu as vrea sa imi reprosez mai tarziu ca am facut ceva gresit
voi ce parere aveti?

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetele mele dragi,multumesc pentru incurajari si galerie,va pe toate!

Eu azi am fost si am dat sange pentru test(sunt z 10 de la ET),dar rezultatul il am abia vineri(se trimit la Bucuresti analizele).M-am dus azi pentru ca daca ma duceam maine era gata abia luni..prea mult...Mai era o varianta,sa trag o fuga la Constanta miercuri si sa am rezultatul in aceeasi zi,insa nu pot pleca de la serviciu in perioada asta(am de facut fisele fiscale,pentru cine stie!)...si,la urma urmei,ce mi-e miercuri,ce mi-e vineri.Plus ca nu mai aveam chef iar de un drum...sunt satula de ele.

Oricum,inca nu mi-a venit..burta ma mai doare cand si cand si parca ma simt cam rau(nu sunt in apele mele).Plus ca ma doare foarte,foarte tare fundul de la injectii..abia merg..mor de durere.

Urez multa,multa bafta tuturor fetelor care incep ,au inceput sau asteapta rezultatul.Tin pumnii tuturor!

Kitty: poate avem bafta!

Nusy

Mergi la inceput