FIV 164
Raspunsuri - Pagina 10
elenada spune:
ce bine ca nu mai e mult
dar se fac punctii sambata sau duminica?
ar fi super
Kittyke zicei ca si tu esti la Dracea e prima data cand faci fiv ?
Oare dansa face punctie sambata sau duminica
sunt ca un copil
foarte nerabdatoare
as vrea sa treaca repede zilele astea.
Mihaele: ce simti tu cred ca simt multe dintre noi.
si eu am momente de panica cand plang fara motiv
mie frica rau
dar cred ca e ceva normal
trebuie sa iti ocupi timpul ca sa nu mai apuci sa te gandesti prea mult la asta
e greu sa faci asta dar poti sa incerci
eu una toata ziua sunt la birou ajung seara tarziu obosita si parca e ok nu ma mai gandesc asa mult dar cand vine weekendul ma apuca groaza
atunci sunt libera si ma apuca panica
din fericire am o prietena tare buna care nu ma lasa sa respir in weekend
ne plimbam ne uitam la filme facem mancare parajituri orice numai sa am o ocupatie
si e mai ok asa
e greu sa iti alungi gandurile si frica dar incearca
e mai bine pt tine daca esti relaxata
multa bafta
elena
kittyke spune:
Aurel Cris se pare ca se simte bebe foarte bine la mami dar totusi cred ca ai un "termen" si daca nu nasti pana atunci iti fac cezariana nu???
Nastere usoara si te asteptam cu vesti 

Mihaele moralul sus draga sigur ai avut un motiv petntru care faci Fiv si stii bine ca pentru a atinge scopul nostru in viata trebuie sa luptam altii n-o sa faca in locul nostru.
Eu eram tare speriata si in timp ce faceam tratamentul eram placut surpinsa ca nu-i chiar asa de greu cum mi-am imaginat.
Emotiile cresc cand vei face punctia, dupa aia cand astepti telefonul cati s-au fertilizat si dupa aia astepti rezultatul deci te termina psihic asa incearca sa nu te mai gandesti prin ce treci.
Oricum stai linistita ca va fi bine
Te pup
felicia_ spune:
Aurel_Cris,
totul o sa fie bine pana la urma!
Elenada,
si eu merg la eco miercuri, sigur o sa ne vedem, si povestim mai multe!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Blanche25 spune:
Buna dragelor!
Nusy, Kittyke incepem cu galeria pentru voi dragelor 

, si sigur acele dureri au fost de la bebelusii care s.au prins bine bine de mami!

Teli, Cristinici, Miki, bafta in continuare si multa liniste
Cristal, punctie usoara si bafta la blastocisti puternici si sanatosi! 
Iana, sper ca marti sa fie totul ok si sa poti incepe Fiv.ul. Sa fie cu noroc!
Aurel Cris, eu am auzit ca in cazul sarcinii prin FIV, nasterea naturala e foarte dureroasa si lunga. In Romania toata lumea face cezariana, insa in afara medicii nu prea vor sa faca. Trebuie sa vorbesti cu medicul tau. Bafta iubita si bebe sanatos si frumos!
O saptamana frumoasa tuturor!
elenada spune:
super tare felicia
chiar vreu sa vorbim
sa imi zici cum arati
mai stam la povesti pana ne vine randul
abia astept
pup![]()
elena
KoraPop spune:
floricica, mary35a bine ati venit printre noi,va asteptam cu detalii.Bafta multa in continuare!
elenada te-am trecut pe lituta.Bafta muuulta in continuare sa fie primul si ultimul FIV si sa ne anunti la final ca esti graviduta!
Fetelor eu maine la ora 11 am programare impreuna cu sotul meu la BIOS unde ne vom face analizele acelea care nu au voie sa dpaseasca 6 luni ( hepatitele,HIV,VDRL) si in plus eu voi face si toxoplasma ( IgG si IgM) deoarece le aveam negative pe amandoua si progesteronul pt ca maine e ziua 21.
Va
pe toate fara exceptie!
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
am intrat repede pe fuga sa va spun ca sint alaturi de voi..va tin pumnii la toate sa reusiti...stiu ca acum vom auzi de rezultate super frumoase...nu de alta dar numele voastre sint pomenite in multe locuri sfinte...curaj..si Doamne ajuta
...Koricica,n-am reusit sa raspund pe PM...dar despre endo am sa studiez cind ajung acasa,,,am sa-l pun pe tata in tema
...va pup pe toate cu drag...noi sintem in aeroport...ma grabesc ca in citeva minute avem imbarcarea...pupicii
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

elenada spune:
multumesc mult kora
sper sa fie ultimul la toate fetele de pe acest forum care incearca sa aiba un puisor al lor.
e primul fiv si mi se pare un calvar
nu stiu cum rezistativoi care sunteti la al doilea si al treilea
va admir aveti o mare terie de caracter
eu zic ca nu as rezista psihic dar cred ca dorinta de a avea un bebe depaseste orice barierasi iti da puteri nebanuite
ma rog sa fie bine la toata lumea
pupici
elena
miki01 spune:
Multumesc tare mult la toate fetele care ma sustin.
Aurel_Cris, se pare ca bebe al tau s-a prins tare bine de mami a lui! Totul va fi bine, stai linistita.
Elenada, eu am facut ET-ul la Giulesti sambata, tot cu dr. Dracea, asa ca se poate, erau si punctii programate.
Nusy, Kittyke, abai astept rezultatul vostru, pumnii stransi, sigur va fi cu bebei la amandoua.
Of, ce grea este asteptarea, abia sunt in Z3 de la ET, pana pe 6.03 o sa fie groaznic de asteptat. Acuma stau acasa, dar nu cred ca mai rezist mult. Joi ar tb sa merg la serviciu, unde nu fac efort fizic aproape deloc, dar nu stiu ce sa fac.
Vio ce a sfatuiti?
Pupici,
Miki