FIV 164

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cristinici, DD ne va ajuta sa ne impinim visul! Drum bun astazi spre casuta ta.

Nusy, kittyke , bafta multa si DD sa fie cu voi si bebeii vostri.

Bafta la tote fetele in "focuri'.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Cristinici bafta multa sunt alaturi de tine tin pumnii stransi pentru tine te pup
Nusy, kittyke fetelor nu va faceti griji ce ati simtit voi durerea este ca bebei vostri pregateste culcusul pentru 9 luni.
Dumnezeu si Maica Domnului sa va aiba in paza si sa va ajute pe toate va pupacesc mult.
Eu sun in a 6 zi de stimulare nu stiu ce sa zic ca nu prea simt mare lucru oare nu reactionez la tratament? am cte odata niste dureri foarte vagi in rest nimic merg cu Dumnezeu inainte ceo fi o fi .Acum ori niciodata.Poate nu ami fac eu tratamentul cum trebuie nu stiu ce sa mai zic.
Va pup si multa bafta la toate fetele care sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si incurajari.
Chiar aveam nevoie. E greu ca nu intalnesti des persoane care apeleaza la FIV astfel incat nu ai cu cine sa vorbesti sa ceri si tu o parere. Ma bucur ca v-am gasit asa am cu cine vorbi si eu.
M-am mai linistit ceea ce e bine.
Sunt la primul meu FIV si sper sa fie si ultimul.
Fiv-ul il fac la Giulesti la dna doctor Dracea.
sunt in a 7-a zi de stimulare si fac doua fiole pe zi de Gonal.
mai am 3 zile si termin cu stimularea.
Miercuri merg la control la ecografie sper sa fie totul ok.
Sunt tare speriata
Dupa ce termin stimularea Cam in cat timp fac punctia?
Eu sunt foarte nerabdatoare.
Va multumesc mult pt sprijin si sa dea Dumnezeu sa fie multe burtici anul asta.
Pupici

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristinici, intotdeauna sunt alaturi de tine si de celelalte fete, de altfel.Stai foarte bine si sansele sunt foarte mari sa reusesti acum. Bafta!
Elenada, iti tin pumnii sa fie FIV-ul norocos. Inultima zi de stimulare sau in urmatoarea (depinde de dr.) vei face injectia de pregnyl care declanseaza ovulatie. Si apoi la 36 ore de la pregnyl vei avea punctia. Daca joi va fi ultima zi de stimulare, atunci joi sau vineri seara faci pregnylul si sambata sau duminica punctia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Mihaele, stai linistita nici eu n-am simtit nimic eram speriata ca nu reactionez la stimulare si vezi ca am avut multe foliculi .....relax cand te duci la urmatoarea echo???

Elenada bine ai venit printre noi aici poti sa intrebi orice fetele iti raspund cu mare drag si bafta la Fiv ( si eu sunt pacienta dr. Dracea)

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o intrebare ce rol are carnea de curcan pe perioada stimulari.Vamultumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

nusy, kittyke, Teli, cristinici,miki01

cristinici

elenada Cand mergi la urmatoarea eco? In functie de cum arata foliculii ti se va spune cand sa faci injectia cu pregnyl care declanseaza ovulatia iar la ~36 de ore vei face punctia. ET la 48-72 ore. Bafta!

Zouzou, KoraPop Multumesc pentru sfaturi.

MadalinaM, felicia_

cristal Bafta!

Mergi la inceput

kittyke la urmatoarea eco mer vineri pe 29 si stimularea o tremin sambata pe 1 martie cred ca pe 3 sau 4 am punctiadoamna dr a zis ca stabilim punctia vineri cand merg la eco.ai grija de tine si de bebei tai cum te simti?
Nusy tu cum te mai simti si tu sa aigrija de tine si de bebei tai. Fetelor daca nu ereati voi nu stiu ce ma fceam.Nu stiu caca vre una dintre voi a simtit ce simt eu cate odata nu stiu dece probabil de frica nu pot sa-mi explica am momente in care ma gandesc de ce ma-m bagat eu sa fac fiv stiu ca ma certati dar asta simt nu mereu ieri am si plns dar nu ma intrebati ca nu stiu de ce.Va pup pe fiecare in parte si sunt alaturi cu sufletul de de voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

STUART,KITTYLE,MONILAND va multumesc fetelor pt urari,dar se pare ca bebe al meu vrea sa mai stea la caldurica.Sunt foarte suparata caci sunt un fenomen al naibii de ciudat,am luat tratament pana la 36 de saptamanii sa sustin sarcina si acum vad ca nu pot naste.De cand mi-a scos firul de la cerclaj sunt cu colul scurt,dilatatie 2 cm,contractii la greu dar nu pt nastere.La controlul manual mi-a zis ca nasti sigur in weekend,m-a facut si un tuseu vaginal parca asa se zice si uitati-ma astazi e luni.Am auzit ca la FIV se recomanda cezariana caci nu prea te mai dilatii de la medicamentele luate.Voi ati auzit ceva in sensul asta??
NUSY,KITTYLE va tin pumnii fetelor
CRISTAL bafta la punctie
CRISTINICI bafta si tie iubita
FELICIA bafta la stimulare
Pana la urma scot majoretele pt toate care sunteti in tratamenteIOANATUGS,RUBIA,MIHAELE
IEPURILA,MIKI,TELI,ELEMARALUCA
Sper ca nu am uitat pe cineva.
la toate fiv-oasele mele dragi
40+3 zileBianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

quote:
Originally posted by cristal1995

Buna, fetelor!
Din pacate nu am net in camera, dar este net in hotel, asa ca, voi mai intra sa va mai dau vesti!
Am facut o echo dupa 8 zile de stimulare, endometrul era de 11 mm (!!!!!!), si dl. dr. a zis ca el se asteapta la 15-20 de ovule... Eu spersa fie macar 10 bune, ca sa pot spera la blastocisti... Maine mai fac o echo, dupa 11 zile de stimulare, si tot maine stabim punctia, marti sau miercuri...
Se pare ca de data asta voi face Ovitrelle (nu stiu daca este scris corect) in loc de Pregnyl...
Totul este foarte bine, va povestesc mai multe dupa ce ma mai linistesc, ca deja am emotii...
Iana_Mari: multumesc mult pentru tot, iubita!
Va multumesc la toate, nu va enumar sa nu ratez pe cineva, care sunteti alaturi de mine in incercarea asta dureroasa spre bebe... Poate ne ajuta DD sa fie ultima...
Dupa punctie vreau sa ajung la Ierusalim, daca vreti sa va trec pe un acatist (nu stiu daca se da, dar vreau sa incerc), trimiteti-mi si mie lista aia cu fetele care vor...Stiti voi despre ce vorbesc, nu?
Incerc sa mai intru maine dupa-amiaza, dupa echo...
Va pupic!

Aly

Drag Aly - iti tinem pumnii stransi - sa te intorci cu bb si cu bine -
poti sa ma treci si pe mine pe lista - oricum te astept cu mare , mare nerabdare sa ne dai vesti - numai bine si ai incredere!!!
Pupici,
Lavinia

Mergi la inceput