Aspirante optimiste > 20 ani (269)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

dany nu te panica ....daca e la nivel de pete asteapta si tu vreo 2 zile ...poate se nideaza sarcina,daca iti vine vampiru' pune-ti si tu tikerul ca sa te monitorizezi si presteaza mai mult,cu folos.Nu ne-ai zis nimic despre organismul tau,deci esti singura in masura sa-ti dai un raspuns sau mai bine consulta un dr(bun)... de cat timp mergi pe liber?

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragelor, eu ma pregatesc sa plec acasa acum....vad ca nu ati mai avut chef de scris in dupa amiaza asta. Trec si pe la farmacie sa0mi sumpar un test si maine dimineata sa fac pisu pe el .

sper sa va dau o veste minunata maine.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany83 spune:

buna Arina .....deocam e la nivel de pete ..intr adevar dar nu sh ce sa cred ..in per asta se niseaza sarcina nu ma pricep prea tare ...adik toutsi mi a intarziat 5 zile ... si acum am petele astea care apar dispar apar dispar ...nu sh dc sa consider ca e normal si sa imi fac iluzii in continuare sau nu ...am vb cu un doctor azi si mi a zis ca in ziua 18 sau 21 de la ovulatie cica e normal sa fie petele astea ...dar ma omoara faptul ca nici un test nu iese pozitiv deocam ...plus ca ti am zis mi e nu mi a intarziat niciodata cilcul ...exista o metoda prin care iti poti da seama dc este sarcina sau nu ..?ca asa incerca orice sa stiu un lucru macar ...ca imi facusem atatea iluzii...chiar sapt trecuta vb cu voi si ma vaitam de dureri de ovare si surpriza luni nu mi a venit cnd tb adik pe 18....dar simptomele au fost si inca sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Dany, cea mai sigura modalitate sa afli daca e sarcina este testul de sange Beta HCG...
Poate poti merge maine dimineata la vreun cabinet care sa faca analiza asta si scapi de o grija.
Vezi ca sunt cabinete care dau rezultatele f tarziu..adica peste mai mult de o saptamana. Tu nu ai nevoie de asa ceva...iti trebuie unul sa le faca la urgenta...max 1 zi...
Ai facut vreun tratament luna asta pe baza hormonala?

Maryb, tinem pumnii pentru maine. Sa vii cu vestea cea mare...

Oana

V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany83 spune:

nu ..nu am facut nici un trtam de acest gen problema este urm ..la noi in pitesti....idiotii astia cica nu fac acest test de sange ....si pana ajung eu la buc ....sunt si cu serv nu pot lipsi deloc ...am zis sa mai astept sa vad ce se mai intampla pana maine ...poate totusi sed opresc petele si mai fac si un test diseara sa vad ce iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Nu fa testul seara...risti sa ai o noua deziluzie doar pentru ca pishu nu e concentrat,,,

Fa testul cu primul pishu...e cel mai sigur...

Oana

V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

si...totusi...ptr Berbec?????

( )

....Luna asta vin ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

oana are dreptate ,seara nu e concentrata urina
fugi la farmacie si ia un test sure chek cica asta e cel mai sigur desi se pozitiveaza mai greu...la o saptamana de intarziere ...dar cum la tine sunt deja 5 zile sii maine ar fi a 6 e posibil sa te incadrezi.
eu de maine conform tikerului intru in perioada de unda verde.mai am 5 zile pana la ovulatie dar cum gigeii traiesc 3-5 zile poate ne iese o fetita...

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

alexa intra pe acvaria si citeste, de acolo le-am spus la fete
pupici
am vrut sa-ti trimit PM dar nu il ai activat

in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ba io am facut primele doua teste seara si au iesit cat se poate de pozitive. Dupe ce bausem toata ziua apa sau suc.

Daca e sa fie pozitiv este la orice ora. La primul a fost mai pala a doua linie iar la al doilea, facut la juma de ora sau o ora (nici nu mai aveam pishu in mine)a fost si mai accentuata, aproape la fel ca si cea de test...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput