Berbec
Berbec
Berbec
Berbec
Berbec
Berbec
Ca sa ma vedeti cu toate dioptriile disponibile!!!![]()
....Luna asta vin 

...
LAURA
unde ati disparut toate ??? gata, ati terminat munca ???.....de o ora nu a mai scris nimeni nimic....
maryb
mary uite ca am venit eu ...de la muunca si am intrat sa vad daca avem azi vesti....am recitit din urma si nu prea
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
arinaa, pai deocamdata nu sunt vesti....decat ca mie inca nu mi-a venit si sper sa nu-mi mai vina pentru vreo 9 luni...
maryb
ajutati ma si pe mine va rog cu un sfat sau poate vi s a intamplat.....tb sa mi vina cilcul pe 18 ...pana azi dimineata f bine si frumos totul ok nu mi a venit ..in cond in care mie nu mi a intarziat nicodata in ultimii 5 ani ciclul nici macar o zi ...bun ..azi dimineata ma duc la serv la baie si vad niste pete maronii ...care ma sperie enorm pt ca mie asa incepe sa mi vina ciclul in general cu aceste pete maronii ...dar d c intarzierea asta de 5 zile totusi?imi doresc atata de mult un bb imi facusem o gramada de iluziisi azi ....nu mai sh ce sa mai simt ce sa mai cred sunt f confuza ..am senzatia ca acuym imi vine ciclul ..plus ca nenorocitelke astea de teste nu se pozitivieaza deloc ....ce sa mai cred?pupici
dany83, eu nu am patit asa, deci nu te pot ajuta....poate alte fete stiu ce sa-ti spuna. eu iti doresc mult succes si sa fie bebe.
maryb
saru mana MARY ..nu sh ce sa mai cred ....poate mai stiu fetele astept sa mi raspunda pupici