Aspirante optimiste > 20 ani (269)
Raspunsuri - Pagina 6
arinaa spune:
monica depinde si de nr de zile intarziere ,cum la ea e mai mic e posibil sa se pozitiveze mai greu.nu ar strica sa ne zici ce teste ai folosit ca si noi avem nevoi de sfaturi...mai ales de la fetele experimentate
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
monica_dicut spune:
claudela ne zambeste misterios... oare de ce?
Eu testele le-am facut in a 3-a zi de intarziere (sau a doua ca aveam cm intre 28-30 d ezile). Primul a fost unul foarte ieftin de la Germanmed care s-a pozitivat in primul minut. Imediat dupa am facut o barza caseta care la fel s-a pozitivat imediat.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
claudela spune:
quote:Pentru ca am terminat cu masele la tanti stomatolog...si va aratam ce mandra sunt acum de maselutele mele...
Originally posted by monica_dicut
claudela ne zambeste misterios... oare de ce?
Eu testele le-am facut in a 3-a zi de intarziere (sau a doua ca aveam cm intre 28-30 d ezile). Primul a fost unul foarte ieftin de la Germanmed care s-a pozitivat in primul minut. Imediat dupa am facut o barza caseta care la fel s-a pozitivat imediat.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
monica_dicut spune:
Daaaa, alta viata. Pana acum erai stirba???? ![]()

POZNICI CU NOI
10+
EL NINO
arinaa spune:
monica gata ai terminat cu dentistul?
eu mai am:(( noroc ca medicul care ma trateaza e cea mai buna prietena a mea si ma suporta cu tot cu mofturile mele ...iari ziceam auuuuuuuuuu....iar ea imi face din mana ...mi-a dat de inteles ca nu are nimic in gura mea ...mi-a zis ca daca ar avea toti pacientii ca mine ar da faliment:)),asta sunt eu imi e frica de dentist de mor
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
maryb spune:
monica...pui si tu sa danseze majoretele alea pentru mine ??? ai zis ca le pui atunci cand te anunt.![]()
maryb
claudela spune:
Nu eram stirba ma "simteam" cam stirba...asta pentru ca trebuia sa ma duc mai demult dar am tot omis...mia culpa...
Asa e omul...DUPA ii pare rau ca nu a facut ceva ce ar fi putut face...da-i romanului mintea cea de pe urma...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!