cafengitele alaturi de Aida in lupta cu cancerul

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

buna dimineata la miezul noptii

Marule,Aida sta la pensiune.i-am zis ca fratele tau e din galati si tot ce mi-ai zis tu in mesajasa-s eu gura bogata.

w,sa nu cheltui banii p peruci ca Adina are doua, una rosie si una neagra,iar eu am una aurie(din lame) ti-o aduc cand vin.adina e fata buna si ti le imprumuta si ea..
ai sa fi mai sexoasa ca nor'ta

Dodica ,azi am cautat ghetute ptru Bogdan,ghetute de vara numarul 30 nu am gasit.,,asa cum are bogdan nevoie ,adica sa tin aglezna si sa formeze secul piciorului.modelul asta se gaseste doar pana la marimea 26...banuiesc ca de la un anumit numar (copii fiind marisori) nu mai au nevoie sa le tin aglezna...si modelele de vara sunt f decupate
stiu ca ptru piciorusele lui bogdan inca este necesar sa indeplineasca aceste 2 aspecte ...insa pot gasi ghetute f bune ptru toamna(din piele,usoare,nu groase,talpa buna)
eu am sa mai caut sa vad daca gasesc ceva de vara(desi cred ca e dificile)daca nu ,pot cumpara de toamna?

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata!!! proaspata pentru toate fetele!

poftiti, nu va sfiiti!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mai fetelor si am venit la o cafea. Mersi Lali.
Mei cine stie ceva de Dodo? Nu a mai intrat nici ieri si vad ca nici acum de dimineata,of oare ce e cu ea? Dodo esti suparata pe mine?
Dau multi

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

unde umblati haimanele?
cazut subectul pe pagina 2?
principe, daca vorbesti cu ea, zi-i sa ma contacteze pe email, sa aflu pe unde e cazata, sa imi pun cunostintele la lucru! Sa ii trimit prietene in vizita, care sa o ajute moraliceste si poate si cu cate ceva acolo, ca sincer are mare nevoie de ajutor, din toate punctele de vedere!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Salutare
ce vesti aveti de ?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

salut gagici1

nici azi nu am avut timp sa vorbesc cu Aida,poate maine vorbesc.
maru..daca vrei iti dau celularul ei ca sa o sune cunostintele tale.
si eu ma gandesc ca nu e usor sa stai undeva unde nu cunosti pe nimeni.

pupici la toate..sunt moarta de oboseala.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,fetili!Va invit la o cafea proaspata si ceva gustari.O zi linistita tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Buna seara fetele,

Deabea in seara asta am reusit sa intru pe site.
Am citit mesajul de la tine Principe si imi pare rau pt micuta Emma.
Imi pare tare rau si stiu cum este sa suferi.

Voi ce mai faceti?Sunteti bine?
Si eu am avut probleme cu micuta mea in ultima perioada dar nu se compara cu suferinta Emmei.
TRebuie sa ne rugam in fiecare seara la Dumnezeu pt ea SI PROMIT ca am sa fac asta in fiecare seara.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

wow iuliana chiar ma gandeam mereu la tine ... sa speram ca toate problemele trec... unul tie si unul micutei

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai e cineva pe aici? dau o luta..?

daca nu uram la toata lumea o zi buna... si ne retragem si noi la un pui de somnic... asa de amiaza..vedeti ce bine o duc..nu ca ast'noapte as fi dormiit

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dodica ,azi am cautat ghetute ptru Bogdan,ghetute de vara numarul 30 nu am gasit.,,asa cum are bogdan nevoie ,adica sa tin aglezna si sa formeze secul piciorului.modelul asta se gaseste doar pana la marimea 26...banuiesc ca de la un anumit numar (copii fiind marisori) nu mai au nevoie sa le tin aglezna...si modelele de vara sunt f decupate
stiu ca ptru piciorusele lui bogdan inca este necesar sa indeplineasca aceste 2 aspecte ...insa pot gasi ghetute f bune ptru toamna(din piele,usoare,nu groase,talpa buna)
eu am sa mai caut sa vad daca gasesc ceva de vara(desi cred ca e dificile)daca nu ,pot cumpara de toamna?

Principe sunt ok si de toamna

Mei cine stie ceva de Dodo? Nu a mai intrat nici ieri si vad ca nici acum de dimineata,of oare ce e cu ea? Dodo esti suparata pe mine?
Dau multi

Nu sunt suparata mi-a stricat husbandul PC .

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput