cafengitele alaturi de Aida in lupta cu cancerul
Raspunsuri - Pagina 10
iahim spune:
'neata fetelor!
scuze pentru aseara,nu am vrut sa dispar asa...dar nu am mai putut sa scriu...
W.,s-ar putea sa ai nevoie,nu stiu exact pe ce cale se intervine,trebuie sa intrebi,eu zic totusi sa te orientezi la una,fara sa faci o tragedie din asta!Sau sa te tunzi foarte scurt!
W.,scuza-mi intrebarea,in albumul tau foto apare un baiat,esti tu?Sa ma scuzi daca am gafat!!!!
ina78 spune:
Buna dimineata!!!
Vad ca sint vesti mai bune.
Aida asteptam veste despre mitza. Pupam fetele si le transmitem mult curaj.
D-na W hai sus moralul... nu va fi o operatie grea si nici riscanta, nu? asa ca... trebuie sa te increzi. Iar parul creste...
Iahim si Principe ...
noroc cu voi ca ridicati moralul in zona.
Noi ... aparem... mai rarutz din pacate. Inca nu m-am linistit acasa, iar al serviciu aceiasi nebunie... asta ca sa intru in concediu si sa spun... "bine ca am scapat" ![]()
Lulu pre mult verde strica, stii nu?
Pup toate fetele fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
Maadi spune:
Buna fetele,
Sa dea DD sa vina matzele de la Galati cu rezultate foarte bune si sa intre in super actiune printesa Miorlau. Pupici multi.
W - Sa inteleg ca vrei un lifting si pentru moral?
Dodo - Si pana la urmatorul control ti-a dat vreun tratament ptr. Bogdanel?
Pupici la toate.
lulu_boches spune:
quote:Veredeatza are vitamine
Originally posted by ina78
Lulu pre mult verde strica, stii nu?
eu - Ina- puiutul meu
noi

Impreuna pentru EmmaVERDE
maru spune:
buna fetelor,
unde s-a cazat Aida in Galati?
are pe cineva?
vreau si eu detalii, sa imi mobilizez niste prieteni, rude sa se duca pe la ele
de sunat, cred ca abia joi cand sunt acasa ii pot suna
n-am facut inca nimic cu contul de paypal, astept sa confirme banca, asa de tare ma irita, ca doar le-am bagat si un credit card, tocmai ca sa am de unde lua bani, si nu vor sa faca nik pana nu termin toate formalitatile astea...mama lor
incerc azi din nou!
ma bucur ca burticile sunt ok,
Draga W, ia-ti o peruca sexoasa, pe care sa o mai porti din cand in cand si dupa ce iti creste parul. Poate daca ai cumpara-o inainte si ai purta-o nu te-ai mai jena dupa operatie...ma rog sa fie bine!
fetelor, eu mor daca nu citesc ceva de aida
nu ne-am luat casa, dar am demarat actiunea, am vorbit cu un real estate agent, si sa vedem ce gaseste in banii pe care i-am precizat eu!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
Helei,fetili!
Aida,mi-a zis Adina,se cazasela o pensiune,sau intentiona asta.Adina i-a sugerat sa ia ceva cu kirie ca sa iasa ceva mai ieftin.Altceva nu stiu deocamdata de ea.
Iahim,cred ca te referi la baietii mei,ca am 2,trai-mi-ar!Ca ei o sa am 'pletele' dupa...
Moralul meu nu trebuie liftat ca e de la sine.Probabil o sa ma dau mai putin viteaza cand o sa se apropie data.Ei,asta e!
Voi cu ce va mai laudati?