Parinti de copii cu SD (10)
Raspunsuri - Pagina 13
paula2003 spune:
Noi am fost un pic bolnaviori. An facut asa de multe de cand nu am intrat pe net...
Am fost de 2 ori la munte, de cand ne-am intors de la mare, am avut multe evenimente...
Acum suntem bine si poate reincepem gradinita.
ardeleanu spune:
ma bucur mult ca sunteti bine.,ma mai bucur ca ai reusit sa sa iti plimbi copiii.noi nu am fost decat de cateva ori la strand prin apropiere.cristi este inebunit dupa apa,ii place tare sa inoate si se balaceste non stop.in rest...munca multa.am fost si noi pe la constanta dar cu servicil si l-am luat si pe cristi cu mama.am stat decat 2 zile si a mai fost si urat afata.asa suparat a fost...de atunci imi spune mereu ca vrea la mare...sper din tot sufletul sa ajungem si noi..va pup si va doresc toate cele bune.pupici pe nasucuri la copilasi!
ferrer spune:
Buna tuturor. Avem in familie o fetita cu SD de 2 ani. Avem probleme foarte mari cu mestecatul(printre altele). Are 4 maselute si 6
dintisori, mananca numai mixat cu exceptia unor piscoturi de la Nestle pe care ii mananca singura si ii mai place miez de paine facut bucatele potrivite pe care le ia singura si le mananca. Din banana mai musca dar numai cand are ea chef. Cum procedati in asemenea cazuri? Merge numai de manuta si nu foarte bine iar de vorbit spune numai cateva cuvinte dar nu in mod frecvent. Este o fetita vesela(suparacioasa) si s-ar juca toata ziua.
FELIS spune:
Ferrer.. cu rabdare... si jocuri multe... nu trebuie fortata... Si totdeauna incurajata si felicitata... chiar daca nu reuseste doar pt faptul ca incearca...
Sanatate multa...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
dorissluana spune:
Buna la toti parintii cu copii cu SD!
Sunt si eu o mamica cu o minune de baietel care are 7 luni acum, si vreau sa spun ca pe zi ce trece ne uimeste tot mai mult. Ma doare sufletul cand citesc aceste forumuri si vad cat de nedrepti sunt unii. Noi din fericire locuim in Londra iar aici mentalitatea e altfel.
La cate probleme am avut cu el de cand s-a nascut la 8 luni , primele 3 luni le-am petrecut prin spitale iar apoi inca o luna petrecuta pt. operatia de inima caci s-a nascut cu septal defect.
Acum dupa toate interventiile medicale ne bucuram si noi de viata si incetul cu incetul mergem pe drumul cel bun.
Avem tot suportul din partea medicilor. In fiecare saptamana vin in jur de 2 medici acasa , logoped pt a verifica cum mananca , fisioterapist si asistentele locale. Si oriunde ne-am dus ,spitale clinici, osteopati, am fost primiti cu bratele deschise , pot sa zic ca poate mai bine ca si cum ar fi fost un copil normal.
De aceea i compatimesc pe saracii parinti ca dupa cate ca e viata grea societatea o ingreuneaza si mai rau.
Vreau sa va doresc dragi parinti multa sanatate si rabdare si sa va bucuratii de fiecare clipa!
dorissluana spune:
Apropo ............am uitat sa va intreb daca vre-o unul din copii a fost hranit pe tub? si cat timp ?
Patrick se hraneste pe tub acum de la operatie incoace a refuzat sa mai ia biberonul si uite asa avem tubul in nasuc. Deocamdata trebuie sa avem rabdare si incercam cu cate putin de pireu de orez cu lingurita.
FELIS spune:
Doris... sanatate multa la puiut... sa invete sa manance cat mai repede singurel...
Nu am avut experienta hranitului prin tub...i-am dat san pana la 4 luni...
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Sarbatori fericite, un An nou mai bun... plin de fericire si muuulte realizari.... Sanatate multa!!!
Bucatarelile mele
pozele noastre,