Parinti de copii cu SD (10)
Raspunsuri - Pagina 12
paula2003 spune:
Azi Alexa a schimbat un dintisor de sus. Vreau sa cred ca este normal ca la 5 ani sa ai 3 dinti definitivi . Nu ma mai mira nimic. Astept cu nerabdare sa vad cum va fi si la Paul.
paula2003 spune:
HRISTOS A INVIAT!
SARBATORI FERICITE!
Avem si poze la semnatura...daca va este dor de noi
paula2003 spune:
Am de dat o bicicleta cu 3 roti. Este in stare foarte buna si facuta dintr-un fel de plastic rezistent. Varsta 2-3-4 ani!
Cine o vrea?
ardeleanu spune:
buna tuturor!ce mai faceti?foarte rar intram pe aici...nu mai este cum era odata?cred ca nimeni nu mai are timp...va rog,cine poate,mai intrati si mai povestiti de copilasii vostrii.paula,felis,cristina,krys,mihaela...ce mai faceti???va pup si pe voi si pe puii vostrii.haideti sa ne mai intalnim si noi
paula2003 spune:
Noi suntem bine. Alex are deja 4 dinti definitivi. Creste, vorbeste binisor. Eu sunt multumita de cum ii merge.
Este ea mai moale, lenta si face totul la multe insistente.
Avem poze noi si puteti sa vedeti evolutia ei si din poze
IRINA.C spune:
Paula...respectele si felicitarile mele!Atat iti pot spune si ...esti un exemplu pt noi toti.Extraordinar de bine arata copiii tai!Jos palaria!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
ardeleanu spune:
pupici si de la mine.2 copilasi superbi.si ce mai domnisoara cu gentuta...va salut cu drag...despre noi ce sa spunem...mullte multe prostii,nu stam locului 2 minutele,inca ne chinuim cu constipatia rau de tot,si acum a mai mancat si niste cirese cu taica-su,dar fara sa il observe le-am mancat cu tot cu samburi,deci inchipuiti-va...in rest e ok,vorbeste parca din ce in ce mai bine,leaga mai mult,e mai atent,dar cel mai important este ca suntem sanatosi.va pupam pe toti si sper sa mai apareti si pe aici!!!!!!!!!fetele!!!!!unde sunteti???
ardeleanu spune:
salut salut!noi incercam sa plecam...dar avem cam mult de lucru si parca nu gasim deloc cateva zile sa il ducem pe puiut la mare...sper ca v-ati distrat si sunteti bine.va imbratisez cu drag.haideti fetele! cristina!!!! krys!!! felis,unde sunteti mai frate?ce mai faceti?va pupicesc pe voi si pe puii vostrii