Parinti de copii cu SD (10)
Raspunsuri - Pagina 11
FELIS spune:
PAULA... Da adresa directa la poze...nu le gasesc... vaddoar cele pe care le stiu... nu le gasesc pe cele noi!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
paula2003 spune:
Apasa direct pe numele unui copil de la semnatura si intri automat.
Multumim de urari.
La multi ani pentru Mihai ca a fost de Mos Nicolae.
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula2003 Apasa direct pe numele unui copil de la semnatura si intri automat. Multumim de urari. La multi ani pentru Mihai ca a fost de Mos Nicolae. Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1 |
Pai asa am facut... ca altfel nu puteam intra la poze... Dar nu le gasesc pe cele noi... ce am vazut le stiu...
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Vali 64 spune:
Paula,
Acum am avut un pic de timp si m-am uitat la poze.
Sa-ti traiasca copii si sa te bucuri de ei!
Alexa este o scumpica iar Paul este .... un ingeras adevarat!
Ma bucur pentru voi,
Vali
FELIS spune:
F frumoase pozele Paula si copii de asemenea...
VAli... ce mai faci ... Ce-ti mai face baiatul????
pozele noastre,
paula2003 spune:
Eu va urez un An Nou plin cu tot ce va doriti si multa sanatate.
La multi ani!
Felis, ce-ti mai face printul?
paula2003 spune:
La mutli ani de 8 Martie!
Cu intarziere, dar stiu ca nu va suparati.
Noi am fost putin bolnavi si de la un copil am ajuns toata fam. sa stam casa.
Copiii s-au vindecat, acum vine bunica din urma si apoi eu si ....cine a mai luat. Nu stiu ce virus urat bantuie ca ne-a izbit..
Noi am crescut, suntem o adevarat domnisoara, cu fite de vedeta si foarte cochetica. Deja am inceput sa facem fite cu ce ne imbracam, alesul culorilor, poseta care o vrea. Asa a trecut timpul si ma uit la ea cat de mare s-a facut, cate stie si cum ne intelegem cu ea.
Asteptam vesti de la voi.