Parinti de copii cu SD (10)
Raspunsuri - Pagina 14
paula2003 spune:
Doris, dr. iti spune cat timp va purta acel tub. Tot dr. iti spune cand sa incepi sa-i dai cu lingurita. In paralel trebuie sa faci kineto si masaj facial sa-i stimulezi muschii fetei, gurii pentru a nu se atrofia si a fi pregatit copilul sa se descurce cu mestecatul, vorbitul.
Sanatate multa si sa fii tare. Dumnezeu te va recompensa.
La multi ani!
Sa va aduca anul multa sanatate, belsug si tot ce va doriti voi.
cristina26 spune:
Am incercat sa intru pe pagina sindromdown.ro dar se pare ca are virus. Stiti cand vom putea intra acolo.
Va pup si va doresc un an nou fericit!
paula2003 spune:
Eu intru foarte rar pe acolo.
Nu am timp sa mai stau pe net cum am avut candva.
La multi ani!
Ce-ti face printesa?
FELIS spune:
Un An nou mai bun si sa punctati muuulte realizari pentru voi si copii vostri... Sanatate maxima si La multi ani!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Poze cu Mihai .. sunt cateva care imi plac... facute in timp...
Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
paula2003 spune:
Oau...mi-au placut pozele cu prajituri. Fac si eu, dar nu asa de multe ca tine. Eu ma limitez doar la torturi si cateva pe langa. Mi-au placut mult. Felicitari! Nu stiu cand ai timp sa le mai faci si pe astea.
Mi-au placut mult si pozele cu Mihai.
FELIS spune:
Multumesc mult PAula...
Timp... printre picaturi... la servici stau pana seara ora 20-21..
Mancarea de Craciun am inceput-o sera in ajun (ca fusesem la servici) si am gatit pana dimineata la 6: supa, sarmale, salata beof, piftie si seara tortul...
Apoi pt revelion am gatit in seara de 30 incepand de la ora 22,30 pana la 3... la 6 m-am trezit... am terminat tortul de asamblat, la 7,30 am plecat la servici... Cam asa...
Ma bucur ca ti-au placut pozele cu Mihai... pe mine m-a uimit intr-o seara cand am venit acasa si ca sa ma rup de treburi de servici citem o carte, el s-a asezat langa mine cu un "presuletz" de cauciuc parca cu alfabetul... Avea literele puse deoparte si le lua, zicea ce litera este si le punea la locul lor... Mirarea a fost sa constat ca stia toate literele si avea mai putin de o luna de cand avea chstia aia cu litere... Am vorbit singura pe chestia asta mult timp... nu-mi venea sa cred... Pronunta mai ciudat w,x,y,z ... dar dupa cum le zice se vede ca le stie...
Bucatarelile mele
pozele noastre,
cristina26 spune:
La multi ani tuturor!
Eu va doresc un an bun cu sanatate si multe ralizari.
Felis, Mihaita e frumos foc, pozele sunt superbe, Tu arati incredibil de bine.
Paula multumesc mult de raspuns. Ce mai fac printisorii tai?
cristina26 spune:
La multi ani tuturor!
Eu va doresc un an bun cu sanatate si multe ralizari.
Felis, Mihaita e frumos foc, pozele sunt superbe, Tu arati incredibil de bine.
Paula multumesc mult de raspuns. Ce mai fac printisorii tai?
paula2003 spune:
Alexndra merge in legea ei din toate punctele de vedere. Prinde mai greu dar nu fara multa munca. Facem logopedie si pe langa muncim si noi. A inceput sa aiba o evolutie mai buna. Ii plac limbile straine, mai ales engleza. Nu intru in detalii ca nu vreu sa-mi stric ziua.
Paul, azi face 4 ani, avem o mica petrecere cu cei dragi si maine cu copii.
Paul...nu am cuvinte, stie multe, este foarte destept si are niste texte in el...de nu-ti poti inchipui ce mult il duce mintea pe un pusti asa de mic. O iubeste enorm pe Alexandra si are o grija fata de ea, enorma. Mai ma intreba de ce este altfel decat el, de ce a fost suparat Doamne Doamne si a facut-o asa...acum deja m-am obisnuit cu astfel de intrebari, dar nu-i usor sa le primesti ca si parinte. Acum incerc sa trec si sa fiu pregatita sa-i dau explicatii mai aprofundate despre boala, cum se numeste, ce este...cauze, efecte. Nu-mi fac un plan, nu se stie cand ma va intreba. I-am promis ca am sa-i spun mai multe, dar sa creasca un pic. Niciodata nu uita si imi aduce aminte.
Sunt foarte fericita si eu si sotul ca l-am facut, ca ne umple viata cu micile lui pozne si ne face sa uitam de durerea sufleteasca imensa. O atenueaza. Stie sa se bage in sufletul nostru, sa se bage in seama, sa ofere multa dragoste si sa fie in centrul atentiei. Stie sa fie santajist, bun negociator si sa-ti intre in gratii cu mare talent. Daca nu as fi fost o curajoasa sa-l fac atunci nu cred ca il mai faceam. Problemele au aparut mai multe, dar el a crescut printre ele si acum ne umple viata. Sper ca noi, parintii lui sa fim buni si sa-i oferim tot ce putem pentru a creste si a se bucura de tot ce-i in jurul lui.
Alexandra a inceput sa-l imite, sa faca ce face el si sa il urmareasca pas cu pas.
Va pup ca am treba. Ninge si Paul vrea sa-l scoatem afara.