Condica Salajencelor (40)
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
salutare tuturor
va dorim o zi faina tuturor
eu is in a doua zi de daneza si nu prea am chef de nimic, plus ca mi-o venit rusiiii

va pupam,
mami si Alex
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
eu is in a doua zi de daneza[/] si nu prea am chef de nimic, plus ca mi-o venit rusiiii
va pupam,
mami si Alex
[b]olim, am inteles bine? E vorba de limba daneza? Va mutati aici in nord? Inveti singura? Hai ca te-am bombardat cu intrebari!

io-s la ora de ceai la scoala, in pauza asa ca va poftesc si pe voi!
vorbe de copil...
Hobby
for2nity spune:
quote:
Originally posted by mihaela_squote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
eu is in a doua zi de daneza[/] si nu prea am chef de nimic, plus ca mi-o venit rusiiii
va pupam,
mami si Alex
[b]olim, am inteles bine? E vorba de limba daneza? Va mutati aici in nord? Inveti singura? Hai ca te-am bombardat cu intrebari!
io-s la ora de ceai la scoala, in pauza asa ca va poftesc si pe voi!
vorbe de copil...
Hobbywww.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
pe mine m-a dus gandul la dieta daneza.
Vedeti ca stau pe-aproape? Asa ca grija la cafea, nu stiti cand dau iama in ea.
mihaela_s spune:
hahaha Elvira, pana sa intre olim sa confirme, iti dau eu dreptate! 
Na ce-si face omu' cand ii sta capul numai la limbi straine 
...asta ca sa vedeti in ce faza sunt, da? 

Pai eu care n-am facut o zi de dieta la viata mea, cum sa ma gandesc acolo, ar fi ca si cum "tara arde si baba se piaptana" pentru mine(adica de diete imi arde mie acum?
)...in orice caz m-am amuzat...![]()
![]()
.
olim, bafta la dieta! 
elvira
.
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
nu invat limba daneza, cel putin nu acum, tin dieta daneza![]()
Poate chiar nu ar fii rau sa ma apuc de o limba straina, dara acum nu prea am timp, ca m-am inscris la un curs de salarii si asigurari sociale, 2 saptamani, dupa care trebe sa `pun mana pe carte, ca in iunie incepe sesiunea, plus ca am restante examenele din iarna.
la curs vreau sa va zic ca il duc pe aLEX cu mine, 3 ore.Asearaa fost super cuminte, sa vedem azi.Doua saptamani trec repede.
va pup ca ma duc sa ne pregatim ca pe 6 mergem![]()
mami si Alex
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!
Va poftesc la o cafelutza , un ceai , etc.,etc....
Uau , Olim , felicitari pentru dieta daneza . Eu m-am tot uitat peste ea , ma batea gandul sa ma apuk , dar nu am curaj . Le admir pe fetele care reusesc , intr-adevar , sa tzina k la carte aceasta dieta . Mi se pare "dura" ... poate , candva , voi reusi sa o tzin si yo ....
Spor la treaba !!!
" Carpe diem ! "
giulia71 spune:
Salutare gagici
!
Buna cafeluta in dimineata asta, yamyyyyyyyyyy
Ce faceti voi, care este pe aci prin Salaj?
Eu sunt bine si fi-mio la fel, de fapt toti suntem bine acum.
Fi-mio mi-a fost racit saptamana trecuta destul de urat ca a lipsit de la scoala saptamana intreaga. Apoi am urmat yo
!
A fost nashpa, cu dureri de muschi si de oase, sa mor n-am mai patit asa dureri de cand ma stiu.
Am bagat paracetamol si coldrex la greu si pana la urma a cedat. Acu ...tusesc, inca!
Pe fi-mio l-a gatat cu antibiotic ca deja avea febra care nu ceda.
Aseara am fost din nou la control si i-a mai dat dr niste aerosoli pentru nas ca e inca infundat.
Eu n-am chef de nimic, o fi de la vreme sau sunt eu defecta rau?
Am fost pe la Bucuresti sa vad niste constructori pentru casa. Mi-a placut casele mai putin finisajele, alea nu m-au incantat deloc la okisori.
Pe 15 se duce colegu sa mai vada creatiile altui mester si ne decidem pe care-l luam?!
Tineti-ne pumnii!
Cam atat...
Mami e inca la noi, va pleca la Pitesti dupa ce ma intorc eu din Franta.
Ma duc si eu o saptamana...la shopingareala
Pupic si mai viu!
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
silvana_salajan spune:
Miha, suntem pe aceeasi lungime de unda. si eu am crezut unitial ca despre limba daneza e vb-a!
Elvira, ieri am fost pe la tine pe la mag, da nu erai. oricum, i-am lut lui Andrei o motoreta de aia mica, machetuta.
E tare incantat de ea.Giulia ce fain de tine! sa faci poze sa ne clatim si noi ochii.
la toate fetele!
silvana_salajan spune:
Fetoloooor aici ninge! Acum m-am uitat pe geam si fulguieste. Hai pa ca intarzii la scoala!