Condica Salajencelor (40)
Raspunsuri - Pagina 8
Bimilit spune:

ptr toate salajencele.
o duminica placuta va doresc.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
DarkBendis spune:
Aici ploua, e frig si cenusiu... asa ca o sa stau frumos in casa pretrecandu-mi timpul in modul meu preferat: mutandu-ma din pat (unde citesc romane politiste si motaiesc cu pisicile) pe canapea (la computer) si inapoi 
O duminica placuta urez la toata lumea!

Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
dianaiulie2009 spune:
Prezenta la cafelutza !!!
Ieri am fost la Carnavalul Copiilor si fetele s-au simtit minunat .
Paula a si adormit la un moment dat la mine in brate . Andreea a luat premiu pentru cel mai interesant costum , a fost imbracata in vrajitoare . Cand voi descarca aparatul voi pune si poze .
Sambata vom pleca sa sarbatorim 8 martie , noi parintii . Apoi luni implineste Andreea 8 ani si tot asa , din kef in kef .
O saptamana linistita si cu mult soare !
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
O saptamana superba va doresc!!!! 

La noi s-a terminat vacanta, de azi au inceput copiii si de maine trec si eu pe baricade!!!! 
la toate.
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha ce vacanta ati avut? Dintre semestre? O saptamana ca si pe la noi?Ce mai faceti? Haideti la o poveste.
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Miha ce vacanta ati avut? Dintre semestre? O saptamana ca si pe la noi?
Ce mai faceti? Haideti la o poveste.
Da Otilia, o saptamana intre semestre-au avut copiii-a fost saptamana sportului, am scris ca ccc copiii au competitii sportive si Diana a jucat fotbal... Caminele nu sunt inchise dar Silvia a stat acasa joi si vineri ca sa se mai aseze suedeza...
Noi astia adultii nu am avut vacanta intre semstre, ca la noi abia a inceput semestrul, dar am fost solidari cu copiii
vorbe de copil...
Hobby

O duminica perfecta!