Condica Salajencelor (40)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_s spune:
Bia, nu stiu ce sa spun...ca suntem noi in domeniul asta cu casele
, eu cred ca asa merg lucrurile la astia. Sa vezi, avem o casuta care ne-a placut, proprietarul cere o suma mai mare decat primim noi de la banca, asa ca am facut o oferta sub pretul cerut, putin mai putin decat luam noi de la banca, ca sa mai putem negocia daca va fi cazul. E singura oferta inca, proprietarul a spus ca mai asteapta poate apar si alte oferte si se mai gandeste, ca i se pare prea putin cat am propus noi. Toate astea se deruleaza prin agent, noi nu cunoastem gazda si nici ea pe noi, cand se merge la vizitarea casei gazda nu e acasa.
Ne-am mai inscris la 2 apartamente, casele care sunt pe piata is prea scumpe pentru cat putem noi lua credit. Toata chestia e ca numai Ovi lucreaza, daca as fi lucrat si eu alta ar fi fost treaba...asa ca inca suntem in stand-by. Daca se hotareste gazda casutei bine, daca nu mai asteptam si noi...ca n-avem incotro.
adriana ma bucur ca siropul i-a folosit Paulei.
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:

ptr toate salajencele.
baietii mei
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:

O www.magazinstiintific.ro/_photo/2817.jpg" target="_blank">primavara plina de bucurii va doresc!!! 

vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
www.trilulilu.ro/ramona_bluee/620eaa8a6f076e" target="_blank">A VENIT PRIMAVARA
www.trilulilu.ro/Luminita2007/bd5b8ca1010625" target="_blank">MARTISOR
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Feeetelor azi noapte s-a deschis poarta (de la vant cred) si ne-a zgaraiat masina!
Asta da martisor!
olim spune:
un martisor si de la noi[http://www.felicitari.starclub.ro/ecard490.html]
oti

mami si Alex
poze noi avem
[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/?saved=1]
silvana_salajan spune:
Moama ce de martisoare!
Primiti si de la mine un martisor virtual, si gandurile mele de bine si sanatate!