Condica Salajencelor (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

daca doriti sa vedeti sau sa revedeti...
http://www.youtube.com/watch?v=PVHWstqf7Pc

din pacate ca sa-l pot pune pe tot a trebuit sa-l tai in 20 de parti...deci, care aveti rabdare si vreti...distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce fain de voi ca ningela noi este un vant teribil
anacezara, hai si tu cu dieta, nu e foarte grea,important e sa ai ambitite
ce fain e carnavalulce noroc pe voi ca aveti unde sa mergeti cu copii, aici nu e mare lucru, de asta vreaus a mergem acasa cat mai repede.
Ma duc sa ma uit peste teorie, ca diseara merg la curs, si nu prea am citi azi nimic
pupam salajencele

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Otilia, noa ma consolez ca nu-s singura

giulia, distractie placuta!

adriana, voi unde mergeti de 8 martie?

Si la noi e frig, dar macar e soare...ziua e placut chiar daca e frigut...sunt 2-3 grade dar cu factorul vant se simt -6. Ma mir de floricele cat sunt de rezistente, n-au inghetat.
Azi am fost cu Silvia la dentist, la controlul acela la care am fost cu Diana acum o luna. A fost foarte cuminte si cooperanta, a stat cuminte cu gurita deschisa, a primit ochelari de soare ca sa nu-i intre lumina in ochi, niste ochelari roz cu inimioare, deh de fetita. A fost laudata ca nu are nici o carie si ca nu trebuie sa ia fluor, ca are dintii foarte sanatosi. La sfarsit a primit sa-si aleaga o jucarioara, a ales un gandacel de plastic. Ah si desi am avut emotii, ca Ovi n-a putut veni si a trebuit sa ma descurc singura cu suedeza, a fost super OK! Am inteles si am stiut si sa vorbesc, sunt tare mandra. Peste 6 luni mergem iar...

Va pup, o seara frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Elvira , cum gasesc si restul episoadelor ?

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Elvira , cum gasesc si restul episoadelor ?

" Carpe diem ! "

ori faci search pe youtube pentru mobelvira, sau ai acolo o optiune sa vezi toate fisierele puse de ghandrei, adica moa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Foarte tare filmul. Ce s-au mai zbenguit micutii. Dar nu numai ei .Noapte buuuna salajence!Adriana, unde esti in film? Ca numai pe Elvira am vazut-o pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Adriana, unde esti in film? Ca numai pe Elvira am vazut-o pe acolo.

curioasa mica.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Hai ca dau eu cafeaua azi Vad ca nimeni nu s-a trezit devreme Ati chefuit? Va . Azi avem sedinta de la 14! asa ca nu cred ca mai pot intra, daca merg acasa tre sa fac un tort pt cheful de maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

am intrat sa va salut!!
si sa stiti ca nu v-am uitat

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna salajence.
ce-i cu linistea asta in zona?
hai sa va povestesc cate ceva si despre noi.

mai matei al meu vb fff putine cuvinte da si cand zice zice.de cateva zile stie o prostie pe care o fredoneaza doar in locurile publice sau in prezenta altor persoane[prostie e de gen feminin] .mi mai mare rusinea.
acu cateva zile eram in bulevard sa admiram masinile si deja eram satula si zic hai sa mergem matei .el niu , niu tam ici sa.si eu zic mai iubitule eu merg si te las singur.intre timp de noi se apropie o doamna cam la 50 de ani .si asta o fi vazut ca io ma inteleg ceva cu copilu si a dedus ca piciu nu ma asculta si il ia de mana pe matei si zice hai cu mine ca te fur daca nu esti cuminte.io am inghetat ca ma asteptam sa urle copilu ,sa se sperie ,sa reactrioneze urat .la care el fff hotarat TACI BABA.mai oricum io nu-s deacord cu speriat copilu cu tiganu,lupu, baba ,plus ca nu accept sa-mi sperie cineva copilu.si eram pe punctu sa-i zic vreo doua doamnei da mi-am inghitit replicile.
mno, de luni o sa fie jale in sufletul meu .mergem la gradi .doamne ada ziua aia cat mai tarziu .deja mi sufletul sfasiat .da om trece noi si peste asta.

amu ca v-am zapacit cu posetile mele ia la raport ADUNAREAAAAAAA!!!!!!!

Edit de o sapt mi-a ascuns matei telefonul.era descarcat si nu-l gasesc nicaieri .daca-l intreb unde l-a pus el zice acolo.mno deci is disperata ca aveam o groazade poze , filmulte si nr de telefon .

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput