Condica Salajencelor (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

la noi e jale mare .catelul nostru ,ciobanescul cel frumos e in operatie.are hernie .colegu e varza .m-a sunat ca i-au luat catelu.DD sa-i ajute sa iasa cu bine din operatie.

bey da voi pe unde bantuiti? nu postati de ce scriu eu aici ? sau di se?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bianca , nu dispera dfraga . Tu esti deja veterana cu gradinitza , doar si tudor a mers si cunosti deja regulile , plang la inceput mult de ti se rupe sufletul , apoi nu mai vor sa vina acasa . Cel putin asa facePaula , ma rog de ea cate o juma de ora sa vina acasa si , de multe ori , venim numai cu plansete .
Cat despre catel , nu prea am inteles eu cum adika i-a luat catelul colegului ??? Cine l-a luat si unde l-a dus ? Si cand veti sti daca a decurs bine operatia si ca e totul ok ? Eu va doresc din suflet multa sanatate catzelushului si sa treaka cu bine peste acest hop .

Mihaela , ma intrebai unde mergem de 8 martie ... de data asta mergem in zoma Baia-mare , pe drumul spre Cavnic la un hotel cu piscina www.secret-garden.ro
Nu am mai fost niciodata , sper sa fie frumos . Ne-am adunat vreo 6 familii , deci o punem de o kefuiala .

Ce mai stiti de Ioana , a resusit sa stranga banutzi ? DD sa le ajute pe fete . Am citit ca luni vor suferi inca o interventie chirurgicala . Sper sa fie o zi buna pentru ele , fiind si ziua lui Andreea , m-am tot gandit la ele . Numai bine le urez !

Va tzuc , merg sa le pregatesc fetelor bagajul si sa mai strang prin casa !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mihaela nemtoaica, dar tare scumpe ti's vorbele . Hai, pove ce mai face Denis? Cand veniti in Ro?Bia, super faza cu baba. a pus-o copilul la punct un-doi. [lol]Noa, lasa ca si catelu s-a face bine. Ai sa vezi. Dar cum a facut hernie? A ridicat ceva greu? Hai va ca mai am o groaza de treaba azi in plus tre sa vaz ce mai e nou si pe culi. Deci, adunarea la raport. Intru mai la noapte sa vaz care ce ati mai facut.

Mergi la inceput

Adriana, ai postat in timp ce scriam eu. Drum bun si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana,pai l-a dus pe catel la dr .si colegu a stat putin in sala de asteptare, da nu mult, ca a intrat sa vada ce-i fac catelului.e bine scumpicu de el.e molesit si somnolent.pana maine nu are voie nimic sa bea si sa manance.
de experienta ce sa zic??ca si la tudor am plans si m-am necajit[ma consideram mama denaturata,nu ca n-as fi] si stateam sub geamul gradinitei sa aud daca plange,mergeam din ora in ora la gradi.

oti ce ai tortulit azi?ne bagi o poza?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Noapte buuuna!Bia, poza nu va bag ca nu am aparat! Sa vedem cum o iesi ca abia amu merg sa il ornez. Va pun cafeaua in termos pe masuta, grabiti-va ca iar vine Elvira si o bea pe toata.

Mergi la inceput

Prim,prim .... la cafelutza .... da va las si voua sa nu ziceti ca-s fata rea ... asa ca va poftesc ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare gagici duclic,
Sunt varza ca is dupa cheful de ieri de 8 martie, a fost mistou!!!!
A venit si colegu seara tarziu si ne-am distrat si impreuna un picut:))
Bia, sanatate catzelusului, Doamne ajuta pentru el!!!
Catzeii sunt viata mea, eu ii percep ca pe niste copii mici.
Adriana, pupici si ne vedem maine:)))
Pupic la taote fetele si sanatate la maxim:)))
Am fugit la munca

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Giulia nu zici nika de kef ... unde , cand , cu cine ???? Nu ai pomenit nimik la noi ca ai merge la kef de 8 Martie .... secretoasa mai esti draga !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Stai bre ca nu-s secretoasa...
Fu-se chef organizat de ai nostrii de la casa aici la Porolissum. Si sa stii ca a fost tare frumos, asa, s-a vazut o atmosfera de sarbatoare. Toate gagicile au venit frumos aranjate si s-a distrat lumea de minune. Am dansat, desi mijlocu meu imi face probleme , am mancat si am baut doua beri...fara alcool (din pacate). Apoi seara m-a intreabat sefu de ce nu mi-am invitat barbatu',l-am sunat pe al meu si a venit.
A ramas sefu masca, caci nu se astepta sa vina.
L-am asigurat ca nu trebuie sa ne roage ca noi suntem dintr-o bucata si nu ne lasam rugati.
Ei si a stat si el meu o ora si ne-am carat acasica, eu cam rupta de picioare ca fusei pe tocuri...
Cam asta a fost:))

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput