Condica Salajencelor (40)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_specht spune:
sal
Otilia pe 17 aprilie aterizez la cluj,stau pana dupa Pasti.
Dennis e un dulce sa vezi cum canta melodia Numar stelele ,aia de-o canta Lucian Viziru.,l-am invatat acum poezie de pasti ca l-oi trimite la stropit:)),e mare deja ,trece prea repede timpul aici in Germania de parca ar fenta nemtii astia.
va pup
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mihaela_s spune:
Calatorii placute, petreceri frumoase, cadouri multe, flori colorate si numai bucurii!!!!!
Sa fiti iubite!!!

vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI !
Multa sanatate so fericire tuturor mamicilor !
O zi de 8 Martie perfecta si multa distractie !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
www.trilulilu.ro/valstory/6a35c5772211dc" target="_blank">LA MULTI ANI !!!!!!!!mamici, bunici,doamne si domnisoare
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Mami deAndrei, si
+5
Otilia, ce surpriza frumoasa!!!!!

Felicitari si sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara!!!!Pai tu ne ziceai de planuri si bb era in burtica deja! Asta da martisor si cadou de 8 Martie! Hai spune cum au reactionat ai tai, mai ales Andrei? Asteapta un bb mic in casa? Cred ca esti tare fericita, inca o data sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un bb sanatos! Pupici multi multi!

vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
quote:
Mami deAndrei, si
+5
FELICITARI.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
for2nity spune:
quote:
Originally posted by mihaela_squote:
Mami deAndrei, si
+5
Otilia, ce surpriza frumoasa!!!!!Felicitari si sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara!!!!
Pai tu ne ziceai de planuri si bb era in burtica deja! Asta da martisor si cadou de 8 Martie! Hai spune cum au reactionat ai tai, mai ales Andrei? Asteapta un bb mic in casa? Cred ca esti tare fericita, inca o data sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un bb sanatos! Pupici multi multi!
vorbe de copil...
Hobbywww.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
Chiar asa FELICITARI!

Pfuai ce de vesti bune...
Sarcina usoara sa ai si sa fiti amandoi (sau 3!?) sanatosi.Ce-ati primit de 8 Martie? Multumite...? sau nu?
silvana_salajan spune:
Fetelor, merci de urari. Da, suntem incantati sper sa fie o sarcina fara prea multe peripetii.Andrei de cateva zile a venit de la camin cu glume gen: zi caramida. Mata ii gravida!
Aseara cand am venit de la ecograf si i-am zis ca o sa aiba bb fratior sau surioara, a zis: da ce, esti gravida?
ca nu se vede! Si Vlad zice: vezi, daca tot ne pui sa zicem caramida? Acum si mata ii gravida!
Va
si mai vb. Multumiri inca o data de urari.A, era sa uit: eu am ciclu neregulat si habar nu am cand am avut ultimul ciclu. Dar stiu exact data conceperii, asa ca va zic eu nu am decat 3 saptamani de sarcina insa fiinda a trebuit sa zic o data sa nu ma fac de kk la dr, el asa a zis ca se calculeaza din prima zi a ultimei menstruatii, deci pe hartie a trecut 5 saptamani.![]()
olim spune:
OTILIA
[red]FELICITARI! SA AI O SARCINA USOARA[/red]
LA MULTI ANI TUTUROR DE 8 MARTIE!
pupam fetele de la salaj,
mami si Alex

Andrei, si
+5