Fibrom uterin (20 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Salutare din nou ! la toata lumea

Korina gandeste pozitiv ! Ai sa vezi ca totul va fi bine. Cand ai uterul intors nu inseamna neaparat ce este mai rau.
Eu am uter retrovers spre dreapta. Mama mea are uter retrovers si are doi copii (pe mine si pe fratele meu). Ai sa vezi ca totul va fi OK. Consulta si alti medici daca cel la care ai fost te-a speriat.

Te pup si sanatate multa la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut girls!!!
Korina, nu iti mai fa atatea griji si nu iti mai pune diagnostice singura...pt ca de cele mai multe ori NE INSELAM...mai ales pe internet gasesti tot ce vrei si ce nu vrei...asa am facut si eu cand am aflat de fibrom...am fost cu ochii lipiti de monitor cateva luni bune si numai griji mi-am facut...mi-am dat seama ca...cu cat voi citi mai mult cu atat ma agit mai mult...Asa ca iti doresc multa sanatate...si curaj...sunt sigura ca nu e nimic grav.
Mirelac, vad ca noi doua suntem foarte active aici pe forum. Ma bucur ca putem sa ne impartasim din "trairile" de dupa EMBOLIZARE. Si eu zic ca vom avea bebe foarte curand...Doamne sa treaca odata timpul asta sa putem incepe munca pt bebe.
A, am uitat sa va zic ca am niste dureri...nu mari, dar destul de neplacute in partea stanga...unde cred ca am un chist ovarian...din cate stiti voi chistul doare? Pt ca nu vreau sa ma gandesc si eu la alte probleme...

Va pup si spor la .
KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna fetelor,

Va citesc in continuare, dar credeti-ma ca nu am gasit cateva minute sa va scriu in liniste si am tot amanat. Sper sa vedeti si voi cat mai curand cum e cu bb, totul e cu foc continuu, papita, nanita, baita iar papita si intretimp spalat si sterilizat biberoane si hainute. Sint varza cu somnul, sint fericita daca apuc sa dorm 2-3 ore, mi-a plecat si ajutorul (verisoara mea) si acum sintem de 10 zile ''on our own''. Dar nu ma plang, cu toate neajunsurile astea, cand ma uit la el imi trec toate, plus ca e un bb cumintel, nu plange decat daca ii e foame sau ceva, colici a avut doar cateva ori cand sugea de la mine, acum am terminat si cu laptele de mama pt. ca brusc mi-a scazut rau productia, nu se satura deloc cu cei 15 ml, asa ca am renuntat. Am vrut macar 3 luni sa-l alaptez, dar cu toate eforturile mele, ceaiuri, prostii de stimulat lactatia, el a preferat biberonul de unde se stie ca trage de 7 ori mai usor ....asa zice statistica. Eu ma simt mult mai bine, adica fac aproape orice faceam si inainte (inclusiv , taietura a fost destul de mare, 16 cm, un artificiu ca sa evite tronsonul de fibroame de jos, practic a taiat sub ele, a ridicat putin in partea stanga unde era capul copilului, dar se vindeca bine, colturile deja s-au retras, aproape ca nu se mai vad si taietura ramane doar o dunga fina...Bubu a luat deja peste 1 kg intr-o luna, are acum 3.960 kg, deci a recuperat, la nastere avand doar 2.900.

Iriss Sa iti traiasca si sa va bucurati de bb! Stiu ce vorbesti, si eu nu suportam nici sa-l vad cum mimeaza ca plange (ca de plans cu adevarat nu plange), dar cred ca era vorba doar de depresia mea post-natala? O sa vezi ca nu sint asa fragili cum par, mie imi era frica si sa-l iau in brate ca se rupe, dar acum sa vezi ce-l invart

Ad_b Multumesc pentru urari si sper sa ti le intorc peste cateva luni! Sa nu iti faci mari probleme pt. ca fibromul a crescut, e normal sa creasca in sarcina, eu la 17s aveam pe cel mare de 7 cm si pe urma am renuntat sa-l mai masor , oi vedea ce s-a mai intamplat pe 30 oct la controlul de 2 luni dupa nastere. Inca ceva, dr. Tutunaru spune ca daca treci de 14 s, ai toate sansele sa duci sarcina la termen, ti-l recomand si de chirurg bun. Eu am plecat de la el la 2 luni, nu pt. ca nu aveam incredere in el, cu din cauza unor ''issues'' din spitalul Elias. M-am dus recomandata la dr. Peltecu/ Filantropia, care e super OK, dar ajungi la el foarte greu si costa pe masura, din acest puncrt de vedere nu ti-l recomand.

Mirelac69 Imi pare rau ca ai ingrosat si tu randurile noastre, dar nu iti fa probleme nici pt. fibrom, nici pt. varsta, eu cand am nascut implinisem deja de o luna 35 de ani ...asa ca se poate! Multa bafta pt. proiectul bb!

Korina, uter retrovers (daca am inteles bine, ca sint cam zombi ) are toata lumea si nu e o problema pt. obtinerea unei sarcini, altfel nici mama si nici eu nu as fi facut un copil!

Kiki, multumim de intrebare, sintem bine. Ti-au trecut durerile? Abia astept sa te vad insarcinata, esti o mare optimista si vei reusi!

Arinna UNDE ESTI?

Va pup pe toate fara exceptie si astept vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Bluel multumesc pentru raspuns. Stiu ca iti este greu sa scrii cu un bebe mic. O sa dau si eu o cautare dupa dr. Peltecu. Am vazut ca spitalul l-au renovat si am inteles ca este mai bine ca inainte. Despre Elias insa am citit lucruri foarte proaste, iar la Tutuaru am fost inainte de sarcina si decizia lui a fost de operatie de miomectomie pentru fibrom. Acum ma gandesc ca daca ma recunoaste si ma intreaba de ce nu m-am operat cu mi-a spus.
Saptamana viitoare ma duc din nou la eco si ar trebui sa am in jur de 12 saptamani implinite. Daca totul este in regula o sa sun la cativa chirurgi mai renumiti si sa vad ce imi spun. Doctorita la care ma duc imi spunea ca nu se poate opera decat pe fibrom, ori al meu nu este embolizat. In ceea ce priveste embolizarea vad ca multe fete o fac ca pe urma sa ramana insarcinate, ori mie mi s-a spus ca este doar o pregatire in vederea operatiei de extirpare a fibromului.
Bluel dupa ce ma mai documentez poate te mai intreb cate ceva la obiect ca stiu ca nu ai timp. Oricum fibroamele tale erau mai mici.

Sanatate multa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Ad_b, ti-am trimis PM
Si mie imi recomndase dr. Tutunaru miomectomie laparo dar nu inainte de tratamentul cu Diphereline, care a fost groaznic si nu a avut rezultatele scontate, asa ca tot el s-a decis sa imi dea un ragaz de 6 luni sa incerc sa raman insarcinata asa.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaio spune:

mirela69 as dori sa stiu despre embolizare, cum se desfasoara, care sunt etapele de dinainte si care sunt costurile. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna tuturor,

Eu tocmai am fost la eco si bebeul este in grafic, 12 saptamani si cateva zile, pliul nucal ok, coloana ok. Sunt foarte fericita. Azi. Ca de maine o sa ma intreb pana la urmatoarea eco daca este in regula. Fibromul a ramas ca data trecuta la 9,1 cm tot spre exterior. Inca. Copilul nu este afectat de el si placenta s-a situat deasupra fibromului. Ecografista ma intreba ca cine mi-a spus mie ca placenta se poate insera peste fibrom. Acum ea zice ca nu se poate asa ceva. Nu mai stiu pe cine sa cred.
Deci ca o concluzie se poate o sarcina cu fibrom, dar tot e mai bine sa nu-l ai, ca sa nu stai cu griji toata sarcina.
Si cred ca fetele care au facut embolizare bine au facut.
A, si se pare ca o sa fie baietel. Mai am unul acasa si nu se poate pastra curatenia. Jucariile sunt peste tot: in baie, bucatarie, dormitoare etc. Nu stiu cum o sa fac cu 2+sotul.

O zi buna fetelor.
Bluel mersi de mesaj, ti-am raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!!!Ce liniste e aici.
Sper ca sunteti bine, eu am mai avut ceva dureri in cateva dimineti, dar tot de la embolizare si m-a mai durut si chistul din partea stanga, acum nu ma mai doare nimic si nu am mai simtit nici fibromul si nici chistul de cateva zile bune. eu zic ca asta trebuie sa fie un semn bun.

Mai dati cate un semn de viata!!!Va pup si va doresc multa sanatate si multi Bebe!

KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Salut fetelor

Ce faceti? Cum va mai simtiti? Eu sunt bine. Acum 10 zile am facut prima ecografie dupa embolizare si este de bine. Fibromul meu a scazut cu 2 cm. Dar mai nou mi s-a descoperit un chist mic pe ovarul drept. E drept ca si eu m-am dus chiar in ziua cand mi-a venit ciclul (dimineata am facut ecografia, iar seara mi-a venit ciclul). Oare sa fie din cauza ciclului? Nu am ajuns inca sa o vada ecografia si doctorul care mi-a facut embolizarea din cauza serviciului meu. Sper ss ajung cat mai curand posibil.
Anaio, ce sa-ti spun? Etapele premergatoare "operatiei" sunt prezentarea la Spitalul Muncipal din Bucuresti si programarea pentru "operatie". In ziua interventiei sa mananci bine dimineata pentru ca pe urma nu ai sa mai poti. Intervetia dureaza aprox. 30 de minute, nu te doare deloc (in timpul interventiei) pentru ca ti se face o anestezie cu xilina (la mine a fost in mana). Despre costuri pot sa-ti spun ca nu este foarte scump (5.000.000 lei vechi). O sa te doara un pic mai mult dupa interventie (seara in salon) dar trebuie sa dai si tu cate ceva la asistente si vei suporta mai usor.
P.S. Era sa uit. Dupa operatie sa nu refuzi primele analgezice. Atunci te doare cel mai tare. In rest, curaj ca nu este chiar asa de rau. Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nicoleta, te pup! Am cam disparut ca sunt fff ocupata si la serviciu, iar acasa cum vin plecam in parc cu bb.
Dar am intrat special pentru galerie. Nastere usoara fetelor si multa bafta celor care sunt in plin proces de creatie !!!!!!
Va poop mult pe toate!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput