Fibrom uterin (20 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut girls! Ce mai faceti? Eu sunt bine...si de cand am facut embolizarea mult mai optimista. Astept sa treaca timpul sa vina luna noiembrie sa ma duc la un control si sa imi zica ca totul e bine...ca fibromul a scazut si din februarie. Am mai avut dureri dimineata mai ales...dar acum parca nu mai sunt asa de dese (adica zilnice).
Bluel, ma bucur ca esti bine.Era de stiut ca vei fi foarte obosita, dar sunt sigura ca nimic nu se compara cu fericirea de a fi mama...si toate "eforturile" le faci cu placere. Ce bine ca ai avut pe verisoara ta sa stea cu tine...stiu ca e f greu dupa o operatie sa te descurci singura...mai ales s mai ai grija si de puiutul nou nascut.Te pup si te imbartisez si pe tine si pe Raducu.
Teonikol, mersi de incurajari...iti spun sincier ca nu mai am rabdare sa treaca timpul asta odata sa incepem munca pt bebe. Iti doresc si tie sa ai bebe cat de curand...Apropo am vazut ca si tu esti din cj...ce parere ai de Stamatian...ma gandeam sa incep sa ma duc la el...in fine...pupici
Iriss cum esti? Sa revi cat de repede cu detalii.Ai grija de tine si de bebe!!!
Sanatate la toate si multi bebe,
KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

fetele sunt happy,,,am fost azi la control si bebe e ok
luni ne-a programat la cezariana,,,emotii mari va imaginati
kiki:iti doresc cat mai curand sa ne anunti ca ai un bebe,,,fata curajoasa
Bluel:

va tin la curent
pup toate fetele si aveti grija de voi si de bebici

39+ cred ca in final ramane andrei si atat
mami de andrei

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Iriss, iti tin pumnii si o sa ma gandesc la tine luni!!!

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Bluel sa-ti traiasca baietelul si sa fiti fericiti. Sarcina inca este la 9 saptamani si 3 zile, in termen si deocamdata OK. Dar toti doctorii isi concentreaza atentia asupra fibromului care a crescut la 9,4 cm si acopera zona anterioara a uterului, prin urmare nimeni nu stie inca cum se va face cezariana. Fibromul nu se dezvolta spre cavitatea uterina, dar inca astept sa vad unde se va insera placenta, pentru ca vezica vitelina este indreptata spre fibrom. Trec in revista toti medicii chirurgi mai cunoscuti de care am auzit si incerc sa gasesc unul nici prea tanar, nici prea batran, cu experienta si care sa lucreze la un spital dotat (nu stiu daca e posibil sa duc sarcina la termen, de fapt nimeni nu poate sa-mi dea un prognostic, toti doctorii asteapta si se mira ca e bine). Am luat si mai iau Utrogestan pentru ca pe langa problema fibromului (pentru care nu-mi recomandau nimic) a aparut si un hematom decidual. Ieri am fost la ecograf si nu s-a mai vazut, cred ca s-a absorbit.
Asa ca a am nevoie de un chirurg bun, daca voi putea tine sarcina. Imi puteti recomanda unul? Eu merg deocamdata la CMU la Dr. Alina Craciun si pana nu trec de primul trimestru nu-mi fac mari sperante, iar la un medic renumit programarea se face cu o luna inainte, iar eu nu stiu ce va fi peste o saptamana.
Sarcina asta e ultima pe care o incerc. Daca la fibrom de 7 cm mi se propunea scoaterea uterului, acum cred ca nici nu ma mai intreaba si-l scote direct.
O zi buna tuturor si multe sperante celor care au fibrom si-si doresc copii.
Celor care deja au, le invidiez.
Bluel ai nascut la termen?

Mergi la inceput

si an Salut fetelor!
Iriss,sper ca totul este bine...asteptam cu nerabdare vesti de la tine si Andrei.Te imbratisez!!!
Bluel cum mai sunteti?
Ad_b, nu iti mai fa atatea griji...eu zic ca va fi bine...uite ai atatea exemple pozitive in fata ta...se mai inseala si medicii astia...Doamne ajuta sa fie bine!Bluel din cate imi amintesc avea fibroame si mai mari...si mai multesi a nascut la termen!Dar prin cezariana. Si eu imi doresc mult mult de tot un bebe si astept sa vina si la mine momentul cand o sa il am...asa ca inteleg ce simti...din pacate si eu sunt in cautare de ginecologi "buni" ca si tine...inca nici eu nu stiu unul f bun la noi in Cluj.Sa speram ca vom alege pe cineva potrivit. Te pup si iti doresc multa sanatate tie si la bebe si curaj...sa trecem peste toate!
Eu sunt bine...si cum am mai spus...astept sa vina luna noiembrie sa vedem cum au decurs lucrurile!
Va pup si va imbratisez!KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna fetele,
vineri am venit si noi acasa si suntem frumosi,sanatosi si papaciosi
happyfacedulce
ad_bsi te rog nu iti mai face atatea griji si nu ne mai invidia
sunt sigura ca DD va avea grija de voi si va va trimite o minune
si eu am pierdut anul trecut o sarcina si ma gandeam ca din cauza fibromului si medicii ma tot intrebau daca mai am copii parca era sf pamantului ,,,si am fost optimista si am mers mai departe cu fibrom cu tot si minunea noastra nu a intarziat sa apara,,,la 8 luni dupa ce am pierdut sarcina a venit sufletelul nostru
kiki_cri suntem bine si incercam sa ne acomodom e destul de greu si temerile sunt fff mari sa faci totul cum trebuie pt bebic
acum 2 seri s-a stricat la stomac el plangea si mami plangea ca nu stia ce sa faca,,,mi se rupea sufletul de el,,dar a trecut
pup toate fetele

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Salut! Ma primiti si pe mine in randul vostru?
De curand (pe 9 septembrie 2008) am facut operatia de embolizare (eu avand un fibrom uterin de aprox. 6 cm). Totul a fost OK, operatia a durat aprox. 30 de minute.
Vreau sa va intreb #351;i eu ceva. La voi cat a durat primul ciclu dupa embolizare? Intreb asta pentru ca in mod normal mie trebuia sa-mi vina ciclu pe data de 17, dar dupa cum stiti si voi, dupa embolizare au urmat cateva zile de scurgeri (care oricum s-au terminat inainte de data de 17), deci nu am putut sa-mi dau seama daca in perioda asta a intrat si ciclu sau nu.
In rest, la fel ca si voi si eu imi doresc un bebe si sper sa vina cat de curand (desi varsta mea este destul de inaintata pentru asta, 39 de ani, dar eu sunt optimista). Mul#355;umesc pentru r#259;spuns.

Mergi la inceput

Salut fetelor!
Iriss, wellcome back!!!si ma bucur nespus pentru tine ca ai trecut cu bine! Te cred ca iti e greu mai ales acum pana incepeti sa va cunoasteti unul pe celalat (tu si Andreiut), dar cu timpul va fi tot mai bine...e destul de greu cu ei cand sunt asa micuti (stiu ca am o nepotica de 2 ani si e totul pentru mine si am fost alaturi de ea tot timpul cat a crescut).Important e ca acum sunteti bine.Abia astept si eu sa pot povesti despre bebe al meu...cand va fi...
Mirelac, te primim, cum sa nu...desi ne pare rau ca pe zi ce trece suntem tot mai multe cu astfel de problema...Si eu am facut embolizarea pe 18 august...si la mine acum totul e bine...Clclul mi-a venit la fix o luna dupa cum era normal...desi nu m-am asteptat..pt ca doctorul mi-a spus ca 3 luni nu voi mai avea ciclu regulat...dar am avut niste dureri...cam dupa 2 saptamani de am crezut ca mor!!!In rest...astept sa ma duc la un control prin noiembrie..sa vedem care e starea mea acuma...Mie mi-a zis doctorul ca dupa vreo 5-6 luni putem sa incercam sa avem bebe. Tie tot asa ti-a zis?
Te pup si pe tine si sper sa fie totul bine, sa putem avea bebe cat mai repede.

Va imbratisez pe toate..si multi.
KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Buna fetelor,vin si eu cu o intrebare,daca puteti sa ma ajutat ,va rog frumos.Astazi am facut o histeroscopie,decat pt investigare,pt ca dupa o inseminare dubla facuta in august,n-am ramas gravida.Astazi doctorul ii spunea ca n-a mai vazut niciodata asa ceva,speriindu-ma foarte rau,m-am gandit ca este grav,dar a incercat sa ma calmeze,spunandu-mi ca uterul este este intors total spre dreapta,iar alta problema este ca trompa stanga este in fundata,numai dreapta este in regula.Asistenta mi-a spus sa vin dupa ciclul urmator sa-mi spuna dr. ce a decis.Pana atunci nu stiu la ce sa ma gandesc,pt ca am citit pe net ca in cazul unui cancer de col,uterul se poate deplasa.Voi ce stiti de aceste lucruri?MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Salutare fetelor

Kiki Cri, asa mi-a spus si mie, dupa 5-6 luni sa incercam sa avem un bebe. Deocamdata eu ma simt bine. Astept sa ma duc acum pe 10 octombrie la primul control sa vedem daca e vre-o modificare. Oricum mie mi-a mai spus ca s-ar putea ca in prima luna sa nu se intample nimic, abia din a doua luna. Eu sper sa fie totul bine, asa cum va doresc si voua si sa putem povesti mai incolo despre bebe al nostru.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput