Fibrom uterin (20 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna fetelor!
Azi simt ca am reinviat si eu si am putut sa imi arunc un ochi pe aici si va multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine pe 19 (Lucialu, Happyface, Kiki, Iriss, NicoletaMi. Mi-a fost foarte greu dupa cezariana, abia acum ma pot misca cat de cat, dar cand ma uit la Bubu imi trece totul. Anestezia a fost doar PERIDURALA, m-a durut cand mi-a montat-o (n-a nimerit din prima), operatia n-a durut, a fost doar neplacut si o senzatie ciudata ciudata, a doua zi m-am ridicat din pat...cu cat te ridici mai repede cu atat mai bine! Apropo de fibroame, taietura mea e super jos, pt. ca a taiat sub fibroame, de aia in timpul operatiei simteam ca mi se rupe osul pelvian .

Va pup pe toate, fug ca ma cheama Bubu!
Iriss, bafta, mai ai 3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Bluel wellcome back!!! Ma bucur f tare sa stiu ca acum esti bine si ai trecut peste ce a fost mai greu! Ai grija mare de tine si pe mai departe pt ca a fost totusi o operatie (lasa=l pe sot sa te ajute cat mai mult) si sa te bucuri de BUBU cat mai mult. Abia astept sa revi cu mai multe detalii ...
Iriss mersi frumos pt gandurile bune ...sper ca esti bine...si sa ne ti la curent cu starea ta...pe ce data esti programata...sa stim sa iti tinem pumnii.
Maryd, te felicit pt fetita (apropo si eu daca voi avea o fetita o voi numi Delia, imi place la nebunie si chiar am 2 surori prietene care se cheama andreea si delia) si te felicit si ca ai reusit sa treci peste greutatile din viata si sa ti impreuna o familie...lucru fff greu. Ma bucur ca ai revenit pe forum sa ne mai dai vesti despre tine.
Despre mine nu prea am ce sa va spun...doar ca...mana e putin vanata dupa embolizare...dar ma masez cu lioton gel...si va trece...in noiembrie o sa ma mai duc la doctoul care mi-a facut embolizarea sa vedem cum mai sta "treaba".
si cam atat...
Va pup si sanatate la toate!!!!
KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Bluel sa-ti traiasca baiatul. Sa te bucuri de el. Ma bucur ca esti inca un exemplu pozitiv pentru fetele cu fibroame.
Si Luca creste frumos, merge de manuta si mai avem o luna si luam motul. Nici nu-mi vine sa cred. Minunea nostra.
Va pup
si inca odata: aveti incredere in voi si in Bunul Dumnezeu. Minuni se intampla.

Mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Bluel: ma bucur ca a trecut si acum esti mai bine
asteptam povestea nasteriii,,,refacere rapida iti doresc si bebel sa fie sanatos si papacios
kiki_cri: , pe 5 sept ma progmeaza pt ceza si o sa va tin la curent
va pup pe toate si sa auzim numai de bine

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Salut fetelor!!
O intrebare scurta...pt cele care ati facut embolizare...pe voi v-a mai durut burta dupa embolizare( adica la 2 sapt dupa embolizare)? Pt ca eu am avut ieri dupa ce am fost la baie...ieri dimineata niste dureri cumplite...si as vrea sa stiu daca e normal...trebuie sa mai mentionez ca nu au durat mai mult de 10 minute...

Va pup si astept un raspuns de la voi sa ma linistesc.

KIKI

Mergi la inceput

Salut fetelor! Ce tacere pe aici!!! pe unde sunteti?
Iriss am vrut neaparat sa iti urez bafta pe maine...sa trece usor...si sa iti ti bebele in brate cu multa multa fericire. Abia astept sa revi sa ne scrii cum a decurs totul.
Te pup si te imbratisez.

Blueltu cum mai esti? Sper ca ti-ai intarta in rolul de mamica f repede..
Va salut pe toate si astept sa reveniti cat de repede...cam bate vantul pe forumul asta.
KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Salut fetelor! Ce tacere pe aici!!! pe unde sunteti?
Iriss am vrut neaparat sa iti urez bafta pe maine...sa trece usor...si sa iti ti bebele in brate cu multa multa fericire. Abia astept sa revi sa ne scrii cum a decurs totul.
Te pup si te imbratisez.

Blueltu cum mai esti? Sper ca ti-ai intarta in rolul de mamica f repede..
Va salut pe toate si astept sa reveniti cat de repede...cam bate vantul pe forumul asta.
KIKI

merci mult kiki
va tin la curent,iar pt maine am niste emotii ca nu mai am rabdare sa-mi vad bebicul
pup la toate fetele

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor!!!!
Sunt obosita dar gasesc timp si pentru voi.
BLUEL, felicitari mamicooooooo, retraiesc aceste momente alaturi de tine,,,,e minunat,,,chiar daca e greu,,,trece. Cum te simti? Durerea se uita. Daca doresti informatii referitoare la bebelus oricand te pot ajuta,,,ca de,,,avem un anisor.
Teonikol, Happyface, Arinna,Slimatei voi?
Violetan ai disparut de tot? Vino sa facem galerie.
Eu simt ca o iau razna, e greu sa mergi la munca si sa mai ai un bb acasa, ma gandesc ca poate nu am gandit bine dar,,,am inceput.
Irina,,,e un ingeras , am trecut si prin temperatura 40 si prin impachetari, injectii, antibiotice. Am mers cu ea la urgente si ea cu temp 40 taraia scaunele pe acolo, mi-am zis ca sunt nebuna, copilul meu nu are ce cauta acolo , m-am suparat si am plecat. In noaptea aceea am zis ca nu se mai lumineaza sa ajung la medicul ei pediatru, dar a trecut, am mai invatat ceva.
Dupa toate aste mi-am zis ca merge un concediu la munte apoi la o saptamana la mare. Irina a fost fascinata de mare,, doamne,,,,nu la mal ci numai in larg apoi cu capul numai prin nisip si drept dovada va pun si poze. Am fost atat de fericita cand mi-am vazut ingerasul radiind de bucurie.
Sambata megem cu nanutii la mune si ii taiem motul iar incepem cu petrecerile.
Eu sufleteste am trecut peste ,,,dar mama ,,,plange intr una, incerc sa o ajut dar,,,singuratatea e grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Salut fetele! Eu deocamdata...nimic.
Bravo pentru mamicile curajoase, Bluel, Maryd!
Bluelsa-ti traiasca baietelul si sa-ti aduca numai bucurii!
Nicoleta, ai o minune, ma repet, nu?
Kiki, ma bucur ca ai trecut cu bine peste embolizare, sa dea Dumnnezeu sa-ti fie calea deschisa spre bebelus!
Ad-b e de bine???
Criss, depinde de ce iti doresti, din ce inteleg se pare ca nu vrei copii si atunci cred ca ar fi indicat steriletul Mirena, a mai fost cineva pe aici care l-a folosit, parca Mioritza. Din cate stiu eu, contraceptivele nu sunt indicate, dar cine stie, poate o fi vreo formula, ma refer la combinatia estrogen, progesteron, care sa mearga, habar n-am. Cred ca cel mai bine e sa consulti un doctor bun, special pentru cazul tau, pentru ca difera foarte mult un caz de altul. In cazul in care nu ai inca un copil, nu stiu ce sa zic, dar decat sa stiu ca imi pot afecta sansele de mai tarziu pt. bebe, as adopta si prezervativul, cat ar fi el de neplacut. E o parere. Sa auzim de bine.

Pup fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Salutare fetelor!

Profit de faptul ca Bubu a adormit si imi arunc si eu abia la ora asta un ochi pe aici. Noi avem deja 2 saptamani si si incepem sa ne obisnuim unul cu celalalt, ne chinuim cu lapticul, nu se satura cu laptele meu si mananca mixt, asa ca toata ziua si san si biberon . Altfel, a inceput sa semene a om , a facut deja falcute si gusulita. Nicoleta, multumesc, esti o scumpa, am nevoie de o mie de sfaturi, in maternitate chiar ma gandeam, Doamne, ce-o sa fac cu copilul asta acasa, ca nu stiu ce sa-i fac! Fetelor, sa stiti, ca dupa cezariana, aveti nevoie de ajutor macar in prima saptamana cand nici nu te poti misca, nu te poti ridica, iei calmante, etc. Eu am avut noroc cu o verisoara, care a venit sa stea cu mine 2-3 saptamani, pana ma pun pe picioare si mai invat si eu ce si cum

Teonikol, Mada28, multumesc din suflet pentru urari. Teo abia astept si de la tine vestea cea mare!

Maryd, sa iti traiasca Andreiuta si sa va bucure toata viata!

Ad_b, eu am si cateva fibroame istmice (din cauza carora se presupunea ca nu pot ramane insarcinata si am ramas in 3 luni!!!) si am dus sarcina la capat fara nici un tratament de sustinere. Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa imi dau demisia, sa renunt la job si sa stau acasa linistita si...A MERS! :)]

Iriss, ti-am tinut pumnii, sper sa auzim de tine cat mai curand.

Criss, si pe mine ma intereseaza subiectul, daca afli ceva concret, nu uita sa ne scrii si noua aici.

Fetelor, imi pica ochii in gura, noaptea dorm cam 3 ore, asa ca ma duc dupa Bubu

Kiki

Pup toate fetele

Mergi la inceput