Fibrom uterin (20 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Salut fetelor!!!
Sunt sigura ca o sa ziceti ca sunt o ciudata...dar cu riscul asta...va anunt ca m-am hotarat sa merg sa fac embolizare.
m-am tot gandit si am analizat situatia...si mi-am dat seama ca trebuie sa o fac pt a putea duce la bun sfarsit o nastere...eu sunt mica de statura si destul de slabuta...fibromul meu are 5 cm...daca se dubleaza ajunge la 10cm!!! unde sa incapa si bebe si fibrom??? plus...ca simt eu ca asta e cea mai buna solutie pt mine.
Sper ca nu ma considerato o ciudata si sa fiti alaturi de mine.
Eu o sa fac embolizarea la Tg. Mures ca e mai aprope de mine ca Bucurestiul...si asta va fi next week. Am niste emotii mai ales ca eu sunt f sensibila cand vine vb de sange.
O intrebare am si eu...pt cele care ati facut embolizarea...cam cat sa dau medicului...si daca e nevoie sa stea cineva cu mine ..in prima noapte...pt ca nu as prea vrea sa o duc pe mama dupa mine ca se agita f mult...si ma agita si pe mine....
Sa nu uitam ca in weekendul acesta NINIA81 se marita!!!!!! CASA DE PIATRA ITI DORESC SI MULTA SANATATE SI MULTI MULTI BEBE SANATOSI!!!!
Bluel iti tinem pumnii pe 19...mai e putin si te vei bucura de cea mai mare realizare din viata ta!!! Te pup si pe tine si ma gandesc mult la tine!
Nicoleta, teonikol, maimu, iriss va pup si multa sanatate va doresc si voua!
Mai vb...va salut...KIKI

Multumesc mult pt urari Kiki! Am niste emotii...dar asta e! Trec ele...si apoi vine saptamana de miere!
Bafta multa la embolizare! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa vii cu vesti bune!

Va pup si va doresc sa aveti parte doar de bucurii si sa fiti cat mai curand mamici!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/5JRSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bluel succes marti!Sa de-a DD sa fiti bine amandoi si sanatosi tun!Iti tin pumnii iubita sa fie uterasul tau in siguranta si sa fii cea mai fericita mamica de pe planeta asta!Numai bine!
Teolika te pup!
Va pup iubitele!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Bluel, iti doresc din suflet nastere si refacere usoara, iar bebele pe care urmeaza sa il tii in brate sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii!

Nicoleta, imi pare tare rau pentru pierderea suferita... Iti inteleg durerea pentru ca am trecut si eu prin ea, insa stii cum se spune, cand se stinge o lumina sa aprinde alta... La tine s-a aprins ceva mai devreme, poate tocmai ca sa te pregateasca sa poti suporta mai usor incercarea de acum. Multa sanatate si abia astept sa mai aud de nazbatiile ingerasei tale.

Salut toate fetele si le doresc numai bine.

Despre mine nu am noutati in ceea ce priveste problema noastra comuna... M-am concentrat f mult sa-mi refac piciorul si vestea buna e ca am scapat de carje. Poate din cauza asta nu am avut nici macar timp sa ma mai gandesc ....

Va pup cu drag p toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna fetelor

Am mai scris pe aici ca am si eu un fibrom de 7 cm si-mi mai doresc un copil. Tocmai am aflat ca sunt insarcinata (desi fibromul era situat si istmic) dar de-abia maine merg la ecograf sa vad daca este si viabil. Intreb fetele care au mai fost si sunt insarcinate daca au facut vreun tratament ca sa mentina sarcina. Mie doctora mi-a spus ca nu exista tratament si ca totul depinde de "soarta". Totusi as vrea sa stiu si parerea voastra si a doctorilor vostri. Ma gandesc ca poate doctora este prea tanara si nu stiu cata experienta are in astfel de cazuri.

Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre. Orice tip de investigatie si tratament sper sa ma ajute sa iau si eu o decizie (asta daca este sarcina OK).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna ziua fetelor

As avea si eu o intrebare, nelamurire cu metodele contraceptive ce pot fi folosite in cazul in care apare fibromul uterin.
Am pus aceasta intrebare si pe forumul Femina Intim dar, din pacate nu am primit nici un raspuns. M-au intreptat sper voi, poate ma ajutati .

Totodata am citit mult aiuci(acum ca am descoperit acest grup ) si sper ca discutiile cu voi sa ma ajute si pe mine sa imi lamuresc unele probleme.

Deci, problema mea:

In ultimii 7 ani am folosit ca si metoda contraceptiva steriletul, fara sa am vreo problema. La un control mi s-a spus ca am un fibrom mare cam de 7 cm si mi s-a recomandat inlaturarea striletului. Am scos steriletul dar m-am rezit ca nu stiu ce sa folosesc. Pastilele mi s-au spus ca nu sunt recomandate , doar prezervativul...ceea ce mie nu imi place.

As incerca sa pun din nou sterilet , mai ales ca am citit de steriletul Mirena ca ar ajuta la reducerea fibromului( mai ales ca vorbind cu un alt medic , mi-a spus ca nu este chiar interzis, pe cand primul mi-a scos imediat steriletul).

Daca vreuna dintre voi poate sa ma ajute cu informatii despre acesta dilema, m-am bucura enorm.

Fibromul nu a evoluat, intre timp am scapat de neplacerile ciclului lung si abundent , pentru ca mi-au prescris Orgametril(dar nici nu s-a redus).

orice ajutor mi-ar fi de mare folos :)

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, scuzati absenta dar am nceput viviciul si e tare obositor. Abia am timp sa respir,,,
Bluel sper ca acum iti tii ingerasul in brate,,,e cel mai minunat lucru,,,inexplicabil,,,
Teonikol, Happy face haideti fetelor sa ingrosam randul mamicilor, nu va dati batute. Sunt fericita caci si Bluel a invins monstruletii. Eu am o prietena la Arad care si ea dupa embolizare a ramas insarcinata si duce fff bine sarcina,,,incerc sa va ridic moralul dar,,,stiu ca este greu,,,
Eu m-am angajat ca registrator medical la spital, si,,,unde credeti,,, la maternitate. Imi vine sa i-au toti bb in brate sunt ,,,ingerasi,,,si mor de ciuda cand vad plodoaice de 15 ani care nu le pasa. Eu i-as lua pe toti acasa, sincer va spun.
Din jurnalul Irinei,,, am facut un anisor, am petrecut la munte ziua de nastere fara petrecareti , doar noi. Sunt fericita cand o aud ca ma straiga MAMA, ma topesc pe picioare , uit de oboseala si de tot, vocea ei cristalina ma topeste.
Incer sa va pun poze
Va pup fetelor si sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!!!Am revenit si sunt bine!!!
Luni am facut embolizarea la Tg. Mures si pot sa zic ca a trecut mult mai bine decat ma asteptam...sa va povestesc cum a fost...Pe la 11 m-am internat...a venit o asistenta mi-a pus o perfuzie sa ma pregateasca cred ca se gandeau ca sunt prea slaba (am 45 de kg...la 1,60)...mi-au mai facut un diazepan sa ma calmez...ca eu sunt destul de sensibila la sange..si la 12 am plecat la sala..m-am intins pe spate..am intins mana si a inceput lucrarea care a durat cam 40 de minute...pot sa zic ca intreventia nu a durut DELOC...doar dupa au inceput niste dureri destul de mari...dar care mi-au fost calmate imediat cu algocalmin...si cam asta a fost...a doua zi m-am externat si acum iau in continuare antibiotice...si peste 6 luni sper sa incepem din nou "munca" pt bebe.
Concluzia mea e ca aceasta metoda o recomand tuturor fetelor care mai vor copii si care nu vor sa se opereze (binenteles ca nu la toata lumea i se potriveste...trebuie discutat si cu ginecologul), si nu trebuie sa va fie frica..eu acum sunt f optimista si avand atatea exemple in spate cu fete care au facut embolizarea si acum au bebe sunt sigura ca voi avea si eu bebele.
Bluel sper ca esti bine si tu si bebe si abia astept sa vi cu detalii si poze!!!
Nicoleta ai o fetita f frumoasa!!! ma bucur enorm pt tine!!!
Si la restul fetelor va transmit sanatate si pupici!!!
KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

bravo kiki,,,ce bine ca ai scapat
acum sa te ajute DD sa ai un bebe,,,ai incredere si vei reusi
pupici la toate fetele
36+andrei sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Buna fetelor,
am reusit sa trec si eu pe la voi.
Stiu ca nu am mai trecut pe la voi demult, dar stiti voi..., cand trec, aduc ceva noutati...
Astazi am reusit sa introduc "aici", in galeria foto, fotografie cu fetita mea,Andreea-Delia.Doream sa trimit altele, dar nu am reusit, sant prea "mari".
Aceasta este de cateva zile...

Cele care scriu de mai mult timp, stiu prin cate am trecut fizic si psihic ( embolizare, miomectomie, histerosalpingografie, histeroscopie,sot care nu dorea sa faca nici macar o amarata de spermograma, care nu dorea sa fac nici un fel de "proceduri" care nu erau"naturale" FIV si altele, care ajunsese la concluzia ca este mai bine sa ne despartim din acest motiv..., am avut si actiune in instanta sa divortam de comun acord.., am mai discutat, am hotarat sa mai mergem o perioada impreuna..., si minunea s-a intamplat...

Asa ca astazi v-am trimis o foto cu "Andreiuta-pisicuta zisa si pitic-pitic" in galeria foto.

Va doresc numai bine.

Maryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maryd

Buna fetelor,
am reusit sa trec si eu pe la voi.
Stiu ca nu am mai trecut pe la voi demult, dar stiti voi..., cand trec, aduc ceva noutati...
Astazi am reusit sa introduc "aici", in galeria foto, fotografie cu fetita mea,Andreea-Delia.Doream sa trimit altele, dar nu am reusit, sant prea "mari".
Aceasta este de cateva zile...

Cele care scriu de mai mult timp, stiu prin cate am trecut fizic si psihic ( embolizare, miomectomie, histerosalpingografie, histeroscopie,sot care nu dorea sa faca nici macar o amarata de spermograma, care nu dorea sa fac nici un fel de "proceduri" care nu erau"naturale" FIV si altele, care ajunsese la concluzia ca este mai bine sa ne despartim din acest motiv..., am avut si actiune in instanta sa divortam de comun acord.., am mai discutat, am hotarat sa mai mergem o perioada impreuna..., si minunea s-a intamplat...

Asa ca astazi v-am trimis o foto cu "Andreiuta-pisicuta zisa si pitic-pitic" in galeria foto.

Va doresc numai bine.

Maryd

ai o scumpete de fata!bravo tie mamico
si noi tot fetita ne doream dar ne-a dat DD baietel,,,acum suntem fericiti si suntem tare nerabd sa vina pe lume
iar despre tine ce sa spun esti o luptatoare,,bravo tie,prin cate ai putut sa treci,,nu cred ca as fii rezistat in locul tau si eu am avut probl in sarcinsa dar parca sunt floare la ureche cand ma gandesc la tine

pupici la toate fetele

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput