Fibrom uterin (20 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, scuzati absenta mea dar am trecut prin momente dificile. Noi suntem bine dar pe tata l-am dus pe ultimul drum...e greu dar sunt puternica si-mi voi reveni
Sanatate multa si... o sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Nicoleta, imi pare rau ca ai trecut prin clipe grele...si iti spun condoleante. Bine ca nu s-a chinut prea mult...acum e un inger si e alaturi de tine tot timpul, chiar daca nu e fizic cu tine. Sunt sigura ca vei trece cu bine si peste asta ai printesa ta alaturi de tine. Te pup si te imbratisez.
In rest ce sa va zic de mine...eu fac o cura cu Duphaston (sper ca am scris bine) pt reglarea ciclului si zicea doctorul ca e "bun" si pentru fixarea sarcinii. Dupa o luna de incercari am crezut ca s-a si intamplat minunea, dar a fost alarma falsa...azi dimineata mi-am facut test de sarcina si era negativ...eh...mai incercam.
Va pup fetelor si sper sa reveniti cat mai repede sa animam forumul asa cum trebuie.
KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Salutare fetelor!

Nicoleta, imi pare rau, cuvintele sint de prisos, uite o floricica de la mine pentru tatal tau acolo in ceruri , de unde sint sigura ca va veghea, ai sa-l simti, stiu ce vorbesc.
Ce nazbatii mai face Irina?

Despre mine pot sa va spun ca am fost ceva mai devreme la ultimul control cu Bubu ca am experimentat niste usoare dureri, are 2,400 kg, imi tot scoate maini si picioare peste tot, pur si simplu vezi cum face valuri in burta , cred ca e un mancacios, inghite repede ca dupa fiecare masa sughita ....Apropo, sa imi tineti pumnii pe 19 august!!! ca s-a mai razgandit doctorul si m-a devansat cu o zi, o sa fac anestezie partiala, rahi-peridurala, ca sa-l aud si pe Bubu si ca sa ma refac mai repede dupa operatie, asa se presupune, sa vedem

Ce mai fac celelalte gravidute ale noastre? Dar cele in devenire? Spor la prestat si nu va lasati!

Week-end placut tuturor si va astept aici cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor
Maimu daca iti spuneam ce va urma dupa embolizare sigur nu ai mai fi facut interventia. Acum sper ca esti bine si cat de curand sa te bucuri de un bebel.
Bluel ce coincidenta,,,eu tot pe 19 august anul trecut eram programata la cezariana, poate nasti pe 16 si sarbatorim impreuna
Kiki_cri usor usor,,,nu disperati toate la timpul lor. Cand nu te astepti atunci pica. Incercati sa fiti mai relaxati dp asta de vedere. Stresul nu duce la nimik bun
Despre jurnalul de bord al irinei,,,,multe nazbatii. De la 10 luni merge singurica, a invatat sa coboare singurica din pat, cotrobaie peste tot, scoate tot la iveala, ce mai,,,acum faci curatenie ea din urma are grija de tot.
Acum a venit la comp, ii cedez locul,,,
Multumesc frumos pt cuvintele voastre, e greu,, dar s-a chinuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Va salut fetelor, nu prea mai exist eu pe acest forum, ca timpul e tare hot, ma fura cu totul, dar cu sufletul va sunt alaturi. Eu sunt inca fara noutati...

Nicoleta, , imi pare rau..., sper ca bucuriile Irinei sa poata compensa...
Arinna , sper ca esti bine !
Bluel, se pare ca faci si tu ca Nicoleta, un leusor, daca vine in august, asta inseamna un copil puternic, dar nici nu se poate altfel, nu? Salutari penntru bebele din burtica (ca de la leu la leu) si pentru viitoarea mamica! O nastere usoara sa ai si sa fie bebele sanatos!
Sanatate la toate fetele !

Mergi la inceput

Salut fetelor!!!
Sunt sigura ca o sa ziceti ca sunt o ciudata...dar cu riscul asta...va anunt ca m-am hotarat sa merg sa fac embolizare.
m-am tot gandit si am analizat situatia...si mi-am dat seama ca trebuie sa o fac pt a putea duce la bun sfarsit o nastere...eu sunt mica de statura si destul de slabuta...fibromul meu are 5 cm...daca se dubleaza ajunge la 10cm!!! unde sa incapa si bebe si fibrom??? plus...ca simt eu ca asta e cea mai buna solutie pt mine.
Sper ca nu ma considerato o ciudata si sa fiti alaturi de mine.
Eu o sa fac embolizarea la Tg. Mures ca e mai aprope de mine ca Bucurestiul...si asta va fi next week. Am niste emotii mai ales ca eu sunt f sensibila cand vine vb de sange.
O intrebare am si eu...pt cele care ati facut embolizarea...cam cat sa dau medicului...si daca e nevoie sa stea cineva cu mine ..in prima noapte...pt ca nu as prea vrea sa o duc pe mama dupa mine ca se agita f mult...si ma agita si pe mine....
Sa nu uitam ca in weekendul acesta NINIA81 se marita!!!!!! CASA DE PIATRA ITI DORESC SI MULTA SANATATE SI MULTI MULTI BEBE SANATOSI!!!!
Bluel iti tinem pumnii pe 19...mai e putin si te vei bucura de cea mai mare realizare din viata ta!!! Te pup si pe tine si ma gandesc mult la tine!
Nicoleta, teonikol, maimu, iriss va pup si multa sanatate va doresc si voua!
Mai vb...va salut...KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html V arugam semnati semnatura vostra conteaza enorm pentru noi. Va multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Fetelor, AMR foarte putin, eu si Bubu va multumim pentru urari si gandurile voastre frumoase (in special lui Teonikol, Nicoletei si Kiki ) si abia asteptam sa venim acasa de la maternitate si sa citim numai vesti bune despre voi toate!

Kiki, esti o curajoasa, iti doresc sa treci usor peste interventia asta, sa te refaci repede-repede si sa treci iar la treaba. Deci, se pare ca pe amandoua trebuie sa ne sustina fetele si sa ne tina de mana saptamana viitoare . Eu zic ca esti o candidata ideala pt. embolizare avand un singur fibrom...eu aveam prea multe, ca la dimensiuni cred ca iar ne potrivim , eu avand doar 1,63 cm si 47-48 kg (inainte de Diphereline iar in sarcina am plecat de la 50-51). Pentru celelalte detalii cred ca ar fi bine sa-i dai un PM Nicoletei sau lui Maimu.

Arinna, pe unde mai esti? Da-ne un semn de viata, sper ca esti bine

Va pup pe toate si pe curand!

Mihaele, multumim!

Bluel, 38s cu Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

kiki:iti tinem pumnii,,,o sa fie bine si asa si tr sa fii optimista,,,bravo
bluel:nastere usoara iti doresc,,,suntem cu gandul la tine,,,,
pupici la toate fetele

iriss,,,35+andrei sebastian

Mergi la inceput

It's me again!
Tocmai ce am vb cu doctorul si m-a programat pe luni!!! Am ceva emotii dar ma bucur ca e destul de repede...cu cat mai repede cu atat mai bine...mai curand va incepe drumul catre bebe. O sa ma lupt cu fibromul si sunt sigura ca eu voi castiga. Chiar ii spuneam sotului meu ca parca ma duc la o operatie estetica asa de mult o astept.

Bluel ma bucur ca si tu esti bine si optimista...si mersi mult de incurajari...asa e ne asteapta o saptamana...sa nu zic grea...mai deosebita(mai ales pt tine). Sa stii ca esti cel putin pt mine o mare MARE speranta si ma bucur enorm ca existi si ne dai sperante tuturor...esti un exempu de putere. Hai ca mai ai putin si il vei avea in brate pe RADU. Si eu sunt sigura ca imi voi tine in brate bebele in curand.(fiti sigure ca va stii tot forumul pas cu pas starea mea).

Iriss mersi de incurajari sper sa fiu si eu cat de curand trecuta in lista "gravidutelor", alaturi de tine si de celelalte fete care ne dorim bebe.
Arinna, pe unde mai esti? Da-ne un semn sa mai stim de tine...iti simtim lipsa..

Va pup pe toate si va doresc sanatate!!!
KIKI

Mergi la inceput