Fibrom uterin (20 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna fetelor,
Bluel :in primul rand multumesc pt incurajari eu sincera sa fiu sunt speriata si am doar unul singur,imi place de tine ca esti asa optimista,,,sincer asa ar tr sa fiu si eu dar cu ajutorul vostru cred ca voi reusi
-fibromul este subseros si intramural perete posterior si este de 52mm,la 23 sapt acum cred ca a mai crescut un pic,,,
-cezariana vreau si eu sa fac ca la fel imi este f frica de nasterea normala dar inca nu am vb cu doctora si sper sa nu aibe nimik impotriva
kiki_cri: nu am facut nici un tratament pt ca toti doctori si am fost la vreo trei mi-au zis sa fac copilul ca nu afecteaza cu nimik si vedem dupa nastere,,,si sa stii ca nici nu prea as vrea sa-l operez pt ca mie si frica si nici nu ma deranj deloc si in plus am inteles ca la menopauza s-ar retrage,,,acum cu DD inainte
Am inteles ca daca faci cezar il poate inoda si se retrage,,,voi ce stiti?
pup la toate fetele si ma bucur enorm ca v-am intilnit
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela35 spune:

Buna ziua tuturor!

Felicitari pentru viitoarele mamici! Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fiu si eu anul viitor, pt ca sunt insarcinata in 8 saptamani. Fibroamele, ca am multe, au crescut destul de mult, am o burtica de zic ca sunt in 4 luni, sau, si mai bine, parca am gemeni ca Angelina Jolie, dar eu sunt bine. Mai tare ma ingrijoreaza doctorii, nu prea mi-au dat sanse. Ultimul care m-a vazut a cerut un pahar cu apa ca il trecusera toate caldurile. A zis ca incercam, dar nu parea foarte increzator. Parascoveniile sunt destul de mari, de 10 cm acum, si am vreo 2 mari si altele mai mici. Ma rog sa se micsoreze, sa nu deranjeze pe BB!!!
Imi poate cineva recomanda un dr in Bucuresti care are experienta la cazuri mai...delicate? As mai cere o parere. Deocamdata sunt in medical, cu utrogestan si vitamine.

VA multumesc si succes tuturor in batalia cu monstrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut la toate fetele si mai noi si mai vechi de pe aici!
Sincera sa fiu mai nou aud numai vesti bune!!!!Fete cu fibroame INSARCINATE SI CHIAR CU BEBE!!! Vreau sa zic ca asta imi da o incredere nemaipomenita, se poate si vom reusi cu toate!
Ela, ma bucur nespus pt tine ca esti insarcinata, sper sa fiu si eu cat de curand...eu cu sotul muncim din greu. Imi pare bine ca vad ca esti f optimista in ciuda pesimismului aratat de doctori.Sunt sigura ca totul va fi bine si uite asa se va mari numarul de mamici de pe forum. Multa sanatate si putere!
Iris, ma bucur ca esti mai linistita daca vb cu noi, si eu am trait acelsi sentiment cand am descoperit forumul asta, eram disperata, dar fetele au fost alaturi de mine. Din cate stiu eu, multe femei la cezariana isi "scot" si fibromul. Oricum acum e important sa fiti si tu si bebe sanatosi, si vei vedea tu mai tarziu ce e de facut cu "el". Si asa e la menopauza se miceste
Bluel, te pup si pe tine si mersi pt doza de optimism si speranta pe care ne-o furnizezi la fiecare mesaj.
Multa sanatate la toata lumea!!!
Pupici de la KIKI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

dragele mele,

am nevoie disperata de ajutorul vostru....am mai scris aici stiti probabil ca sunt o veche colega de suferinta cu 3 padarlnice de fibroame....
joi ma duc la municipal sa-mi fac embolizare, la dc Dorobat,acum intrebarea mea este ,evident la cele care au mai facut aceasta interventie,cam cat sa-i dau doctorului?
poate vi se pare stupida intrebarea,dar sincer chiar nu am nici cea mai vaga idee, mi-e teama ca nu as aprecia bine "atentia"
in afara de dc care v-a facut interventia, la cine ati mai dat? anestezist sau mai stiu ce cine?
oricum am niste emotii cand ma gandesc la operatiune...de nu mai pot si de ceva zile mai ma bantuie si intrebarea asta?
va multumesc mult celor care imi dau un raspuns - se poate si pe privat ,va rog si o sa va tin la curent cu starea mea
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

vad ca s-a lasat linistea pe aici, nimeni nu ami e activ..........
eu am fost la embolizare sapt asta ,gata a trecut, m-a durut de m-am pe mine ca sa ma exprim asa.... si acum ma doare
am si fundul ciuruit de la calmantele date in spital si nu reusesc deloc sa-mi gasesc pozitia- ma doare si burta si fundul si mi-e greata si foame in acelas timp... ce mai o placere totala...sper insa sa fie totul ok si sa trec peste starea pe care o am cat mai curand
voi ce mai faceti? nici o veste ? toata lumea s-a dat la fund
va si va

Mergi la inceput

maimu bine ca a trecut ,,,, da-ne mai multe detalii despre operatie,,
de ce te-a durut asa tare?cum a decurs operatia?la cat timp dupa operatie poti sa faci bebe?
iti doresc multa sanatate si cat mai curand sa ne spui ca esti
pupici la toate fetele

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna fetelor,

Scuzati-mi leneveala de ultima suta de metrii, cu tot optimismul meu a inceput sa imi intre morcovul , cele cateva zile de spital ma enerveza cel mai mult, sper sa nu o iau razna acolo! Abia astept sa ma vad ajunsa acasa, cu Bubu in brate, ca ne descurcam noi doi! Acum incep sa ma simt ca o balena esuata, am luat cam 11 kg, gandesc si reactionez mai greu, bb e a devenit si foarte activ, s-a intors, misca din toate membrele, sughita , dar sa stiti ca fibroamele nu ma deranjeaza in nici un fel, chiar daca sta cu capul in ele acum!

Iriss fibroamele mele sint tot subseroase, intramurale si sint pozitionate si anterior si posterior si in zona istmica, adica in gatul uterului. Initial s-a crezut ca nici nu voi putea ramane insarcinata din cauza celui istmic, care n-ar fi lasat nici un spermatozoid sa intre in cetate si uite ca s-a intamplat natural dupa numai 3-4 luni de incercari aiurea.

Ela, FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara si nu iti fa griji, totul va fi bine, gandeste-te tot timpul ca poti duce sarcina la capat, lasa-i pe doctori sa se mire!

Maimu, refacere usoara, esti o curajoasa, mie nu mi s-a recomandat procedura ca cica nu e buna in cazul fibroamelor multiple, stiu ca Nicoleta a trecut prin embolizare, poate iti da ea mai multe detalii daca poate intra pe aici, sper sa fie bine cu tatal ei!

Va pup pe toate si astept numai vesti bune de la voi!

Mergi la inceput

Bluel:cand tr sa nasti?nasti normal?mie mi-a zis doctora ca nodulul poate avea implicatii la nastere sau nu poate afecta nasterea cu nimik,,,dar oricum mai am pana nasc si luna viitoare luam o hot,,, eu o sa propun cezariana ca am niste emotii si sper sa fie de acord si doctora.
pupici la toate fetele
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Iriss,cezariana e programata pe 20 august, AMR putin . Eu zic sa vorbesti din timp cu doctorita ta si sa stabilesti exact ce vrei, de multe ori doctorii te duc cu vorba si ramai sa nasti natural (eu una nu pot si daca nu pot, stiu eu ce vorbesc), de aia mi-am schimbat si eu doctorul cand eram in 3 luni. Multa bafta si tie!

Va pup pe toate!

Bluel 35s cu Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!!!
Maimu, bine ca a trecut tot cu bine si acum esti in perioada de refacere...iti urez spor la bebe.
Iriss, ma bucur ca totul e bine si cu tine si sper sa iei hotararea cea buna in privinta modalitatii de nastere.
Bluel o sa iti tinem cu toate pumnii pe data de 20 august. Abia astept sa treaca totul cu bine si pt tine. vor trece rapid cele cateva zile din spital. Dupa care o sa fi foarte fericita cu bebe al tau.
Ela, nu iti mai fa probleme si nu te mai lua dupa toti doctorii care vin cu scenarii pesimite. Chiar sapt trecuta am vazut la televizor o emisiune despre fibroame si acolo scria o tipa ca si ea inaite de sarcina avea un fibrom de 5/6 cm...si acum in luna a 9-a fibromul are 10/10 cm si ca nu si-a facut niciodata probleme...deci SE POATE.
Si noi suntem in treaba acasa...si sunt sigura ca in curnd voi fi si eu o mamica fericita!!!O sa va tin la curent oricum si cu starea mea.

Va pup si sa aud ca sunt tot mai multe mamici cu fibrom pe forum.

KIKI

Mergi la inceput