Fibrom uterin (20 )
Raspunsuri - Pagina 14
kiki_cri spune:
,
Salut fetelor!
Tanaion, sa stii ca si eu am primit ca tratament pt fibrom tot ceva pe baza hormonala, mai exact pastile anticonceptionale care au un continut mare de progesteron...asa ca se poate sa fie ok...sa speram ca asa va fi...pe mine una nu m-a ajutat f mult...adica cel putin nu a mai crescut...joi ma voi duce iar la control sa vad ce va mai zice. In rest te pup si multa sanatate.
Nicoleta
ne bucuram pt tine ca esti fericita cu printesa ta...si ca te bucuri de ea...ne dorim si noi sa avem o mica comoara care sa ne mai "manjeasca" cu "noroc" prin casa
. Ne pare rau pt tatal tau...ce pot sa zic e ca ne dorim sa nu sufere...
Te pup si multa sanatate!!!
Ninia
parca vad ce emotii ai...si eu cred ca voi fi la fel...mai e umpic si gata
. Oricum acuma trebuie sa fi fericita si sa te gandesti numai la nunta ta sa incerci sa o faci cea mai fericita zi din viata ta...si sunt sigura ca asa va fi. In ceea ce priveste durerea ta din partea stanga...sa speram ca nu e nimic legat de fiborm. Imi place ca esti f optimista...Doamne da sa fim amndoua insarcinate...sa puteam sa dam peste cap pronosticul doctorilor...si sa avem bebe sanatosi si frumosi...ABIA ASTEPT!
Va pup pe toate si numai bine va doresc!
KIKI
ada_b spune:
Buna fetelor,
Uite ca a trecut un an de cand am scapat de fibrom. Si se mentine in continuare sub 2 cm.
Va zic asta sa vedeti ca exista speranta.
Pe 26 iunie voi face o laparoscopie pentru desfundarea trompelor, apoi o luam de la capat...pentru bebe.
Va doresc multa sanatatesi bucurie!
Ninia81 spune:
Ada, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa vina bebe si la tine cat mai repede!
Kiki, asa e...vom fi insarcinate...si ne vom lupta cu acest diagnostic...
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png
kamynet spune:
Stiti cumva daca fibrom uterin e totuna cu polip uterin? Nu va suparati pe mine ca intreb asa ceva, dar chiar nu stiu
Pe rezultatul de la histerosonografie mi-a scris "observatie polip" , se refera la uter, desigur...Asadar fibrom uterin este unul si acelasi lucru cu polip uterin?
Bluel spune:
Am revenit si eu si tot motivat am lipsit, de ce mi-a fost frica n-am scapat
, am luat viroza de la sotul meu, noroc ca n-am facut si febra 39 ca el, dar a fost urat cu accese de tuse pana m-a podidit si sangele pe gura , habar n-am ce drac de virus a fost asta. Norocul meu este ca m-a tinut doar 5 zile, dupa am fost la controlul lunar si dr-ul m-a asigurat ca bb e bine, a crescut, are 1,400 kg, 40 cm si l-am programat sa vina pe lume pe 20 august daca n-are alte planuri
. A doua zi am plecat la mare si acolo mi-am revenit complet, cred ca eram singura gravida nebuna in 8 luni pe plaja ![]()
Nu vad nici un mesaj de la Arinna, sper ca e bine si orice ar fi noi ii sintem alaturi!
Kiki, Felicitari! Sa fii fericita si iubita! vine si bb acum, nu mai ai scapare! 
Ninia si tie la fel! Sa fie intr-un ceas bun! Sa auzim cat mai curand si vestea cea mare!
Ada, sper ca ai trecut cu bine de laparo si acum vei avea drum liber catre bb!
Nicoleta, e cumplit de greu, stiu, fii tare pentru Irina.
Kamy, din cate stiu eu polipul e polip si fibromul e fibrom, dar intreaba-l si pe dr-ul tau ce e cu el, de ce natura e. Stiu ca mama a facut un polip uterin in urma unui tratament hormonal de revenire a ciclului si a trebuit sa faca un fel de chiuretaj. Sper la tine sa nu fie nevoie!
32s cu 
kiki_cri spune:
Salut fete!!!!
A fost mare tacere pe aici vad ca...
se vede ca a venit vacanta.
Bluel
imi pare f rau ca ai fost racita...dar bine ca esti bine...esti o adevarata luptatoare si nu te lasi deloc...si bebe vad ca e un luptator inca din pantece...nu s-a lasat la nici un obstacol...sa dea D-zeu sa fie si in viata un invingator.
Abia asteptam data de 20 august sa te stim cu bine. Mersi ca ne ti la curent cu starea ta si a lui bebe. Ai dreptate...sper sa vina si la mine bebe cat de curand...dupa ce imi trece c.m. ne apucam de treaba
...ca si doctorul ne-a zis sa nu mai pierdem timpul, asa ca eu sper sa fie cat mai repede.
Va pup pe toate si astept noi vesti de la voi
!!!
KIKI
iriss_04 spune:
buna fetelor,,,
cred ca ma primiti si mine in clubul vostru
anul trecut am pierdut o sarcina la 8 sapt si atunci mi s-a descoper un nodul pe uter care mi-a spus atunci ca nu afecteaza o sarcina si ca motivele ar fii multiple pt pierd sarcinii si nu neaparat de la nodul,,,
acum sunt insarcinata in 28 sapt si am avut probl cu uterul care mi s-a spus ca este fff rigid(uter contractil)si fibromatos si am avut contractii iar de o luna jumate stau numai in pat,,,
ce ma sperie pe mine este faptul ca doctora mea nu prea se streseaza cu nodulul adica nu-mi explica mai concret daca voi putea naste normal sau care sunt implicatiile acestui nodul la nastere in ideea ca a fost de 20mm si acum este de 50
va pup pe toate si bebei sanatosi si frumosi va doresc
ada_b spune:
Eh, fetelor!
Drumul meu spre bebe s-a opritr din nou.
La lapro s-a descoperit si endometrioza si ca ovarele nu functionaza normal. Au reusit sa faca un canal superficial prin trompe dar care se va infunda din nou.
Fibromul meu a ramas acum pe ultimul loc. Se pare ca voi schimba subiectul cu "FIV". Si asta e tot o speranta pentru ca "burtica e varza" - a zis Tutunaru.
Va pup si sa fiti sanatoase.
kiki_cri spune:
Salut fetelor!
Iriss, bine ai venit in "clubul" nostru. Ma bucur nespus ca esti insarcinata chiar daca ai avut si tu ceva probleme. Sunt sigura ca totul va fi bine
. Am cateva intrebari pt tine. Ce fel de fibom ai? Si daca ai facut vreum tratament sa scapi de el.(te intreb astea pt ca si eu imi doresc f mult sa am un bebe cu fibromul, fara sa fac vreo intreventie). Iti doresc numai sanatate si sa si grija de tine si bebe, chiar daca stiu ca ti-e greu sa stai numai in pat...dupa cum ai zis...mai e putin.
Ada_b, imi pare rau ca ai primit o veste proasta, dar te vad totui optimista, trebuie sa lupti pana vei reusi ca ti-ai propus.
. Multa sanatate!
KIKI
Bluel spune:
Ce liniste pe aici, noroc cu Kiki, albinuta noastra harnica
.
Ada , nu mai spune ca drumul catre bb s-a oprit, spune-ti ca abia a inceput si pana se infunda trompele din nou, ai timp sa incerci. Ai sa vezi ca o sa reusesti, cu FIV sau fara FIV!
Iriss , spune-ne ce fel de fibrom ai, unde e pozitionat, etc.....stai sa iti spun si eu una mai buna, eu sint insarcinata in 32 s, am 5 fibroame acum, cel mai mare a ajuns la 7 cm (ma rog, o fi mai crescut, atat era la 17 s) si nici eu , nici doctorul meu nu vrem sa le bagam in seama. Asa se spune, ca un uter fibromatos, nu e foarte elastic, ne poate crea probleme in sarcina si la nastere (de asta am amanat eu 7 ani sa fac un bb si vroiam mai intai sa scap de fibroame), dar sincera sa fiu, pana acum pe mine personal nu m-a dernjat absolut nimic. E adevarat ca am ales sa fac cezariana, doar pt. ca am o problema cu mansarda
cand e vorba de nastere naturala, doctorul meu m-a inteles si o sa faca ce vreau eu. (dar el nu mi-a recomandat cezariana pt. ca am fibroame, sint aici o multime de fete care au nascut natural cu fibroame mari, 9-10 cm). Deci, stai linistita in pat ca nu mai ai mult si nu te mai stresa atat, cere doctoritei tale sa iti faca cezariana daca tu crezi ca NU POTI naste natural. Tine-ne la curent! 
Va pup pe toate toate si va doresc un week-end placut!
32s cu