Fibrom uterin (20 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut girls!
Mirelac69, ma bucur ca a scazut fibromul ..apropo cat timp a trecut de la embolizare?? Si eu trebuie sa ma duc in noiembrie la control sa vedem cat a scazut si la mine (eu sunt sigura ca a scazut, pentru ca nu il mai prea simt). Si eu am aceeasi problema , mi-a aparut si un chist pe partea stanga (la mine fibromul e in dreapta), dar eu cred ca un chist nu se compara cu problemele create de un fibrom. In fine ne luptam noi cu toate si tot o vom scoate la capat, tot vom avea bebe.
Violetan wellcome back. M-am uitat si eu la pozele tale cu bebe, esti foarte norocoasa ca il ai. Sper sa avem si noi cele care ne dorim copii cat de curand norocul tau.Multa sanatate si tie si lui sa va bucureati de el (e o scumpete de copil).
Abia astept sa reveniti si restul fetelor sa mai povestim.
Va pupa KIKI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Salutare fetelor,

Kiki_kri a trecut o luna si jumatate de la embolizare (mai precis am facut embolizarea pe data de 09 septembrie 2008). Deocamdata totul este bine. Nu stiu cum este cu chistul ala dar ii voi da eu de cap. In rest sanatate multa la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Hello din nou fetelor

Am vesti bune care sper sa va mobilizeze si pe voi, cele care lucreaza la proiectul bb . Ieri am fost la controlul de 2 luni dupa nastere si surpriza, fibroamele mele au scazut mai mult de jumatate, din 5 doar 3 mai sint vizibile, cel mai mare de 3.5 cm. Doctorul m-a asigurat ca e bine, ca nu trebuie sa urmez nici un tratament in acest moment, doar sa la tin in continuare sub observatie din 6 in 6 luni. Si el imi mai recomanda o sarcina, ca cica imi prieste si s-ar putea sa rezolv de tot si fibroamele. Eu am spus "no way". Ovarele si ele mititelele si-au reluat functia, eram la ovulatie, deci trebuie sa ma pazesc bine (el mi-a recomandat Yasmine, dar parca as mai sta), va las pe voi sa faceti bb! Si apropo, am postat si Poveste nasterii lui Bubu la Nasterea unei stele, cam tarziu, dar am vrut sa uit momentele grele.

Arinna, UNDE ESTI??? Sper ca nu esti in butoiul cu melancolie, uite, ca se poate si cu fibroame multiple! Hai, te rugam, vino la noi!

Va pup pe toate si astept vesti cu bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna fetelor,

Mai scriu si eu despre mine, fibrom si sarcina. Mi-am facut ecografia pe 28 oct, copilul era in grafic, fibromul tot la 9 cm. Din pacate sunt foarte stresata ca dublu test a iesit rau, risc crescut de sindrom Down si desi stiu ca 75% sunt fals pozitive, tot nu te lasa sa dormi. Asa ca am luat in considerare amniocenteza pe 10 nov, dar mi-e groaza sa nu pierd sarcina ca si asa la varsta si fibromul meu alta nu se mai poate. Nici nu as putea sa stau stresata atatea luni si nici nu-mi doresc un copil bolnav. Cel mai mult mi-e frica sa nu cumva sa-mi faca amnio chiar daca nu au pe unde sa bage acul, doar asa ca m-am programat. Nu stiu cat de comunicativi sunt doctorii astia si daca imi vor explica sau daca imi vor cere parerea cu privire la riscul pierderii sarcinii. In fine, cam asta este.
Bluel este posibil ca fibroamele tale sa fi revenit la starea lor de dinaintea sarcinii? La mine asa s-a intamplat la prima sarcina; a crescut si dupa nastere a revenit la starea initiala.
Si bluel doctorul tau are dreptate. Grabeste-te cu al doilea bebe sa nu apuce fibroamele sa creasca pana la urmatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mateocris spune:

Fetelor care ati facut embolizare !!!!!Va rog sa-mi spuneti daca ati avut singerari imediat dupa externarea din spital.Eu sint operata de 10 zile si pe linga faptul ca am facut putina febra in primele 3 zile de la externare,ciclul mi-a revenit cu o abundenta medie desi eram in ziua a 10-a de ciclu menstrual.A mai patit cineva asa ceva?Ce alte simptome ati mai avut si la ce ecograf ati fost pt. prima ecografie de dupa embolizare???Va rog mult ,apreciez aceste raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!!!!
Bluel bine ai revenit!!!Ma bucur cand vad atata fericire in cuvintele tale si stiu ca esti implinita. Sper sa fiu si eu in curand...Ce doctor calumea ti-ai gasit!!! Sa iti recomande sa mai faci un bebe...cine stie poate te mai gandesti si incerci inca un bebe.Oricum ai realizat ceva extraordinar si ne-ai dat si noua sperante.Pupici si la Bubu tau!!!Sa ne mai scri!!!
Mirelac69 mersi de raspunsuri...suntem cam in acceasi perioada "operate" eu am facut in 18 august embolizarea, dar inca nu am fost la control...doctorul meu a plecat in Franta si mi-a zis ca numai pe la mijlocul lui noiembrie vine in tara...dar sincer ma gandesc sa ma duc totusi la un ecograf deoarece sunt foarte curioasa ce s-a intamplat cu "monstruletul".
Ad_b, trebuie sa fi tare, uite ai exemplul pozitiv al lui Bluel. Si la faza cu testul pt Simdromul Down, am mai auzit si eu fete care cica aveau in proportie de 80% si era f suparate dar care defapt erau ok...iti doresc sa fiti tari si tu si bebe si sanatosi! Asteptam sa revi cu detalii despre tine.
Mateocris, imi pare rau ca si tu ai problemele noastre cu fibromul. Eu am facut embolizarea, dar nu am avut asemenea sangerari sau febra, DAR doctorul meu m-a prevenit ca e posibil sa am sangerari neregulate sau chiar si febra...asa ca eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi foarte tare. Eu cred ca tu esti putin mai sensibila si probabil asa a reactionat organismul tau...nu cred ca fiecare reactionam la fel dupa embolizare.Eu de ex am avut niste dureri EXTRAORDINAR de mari la 2 si 4 saptamani de la embolizare, ma durea burta ingrozitor...exact ca si dupa embolizare...Cat despre ecograf..nu m-am grabit foarte tare sa imi si fac (bine ca poate era cazul sa ma duc la 2 luni)deoarece trebuie sa treaca ceva timp pana sa se miceasca...o sa ma duc cel mai probabil pe la mijlocul lunii noiembrie.
Va pup pe toate si spor la !!!
KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

capitolul 21

Mergi la inceput