Neveste disperate
Raspunsuri - Pagina 3
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Gina, nu poate fi vorba de faptul ca nu i-am iubi..
Eu , personal, il iubesc enorm si el ma iubeste, doar ca uneori n-o prea arata.Nu ne mai giugiulim mereu, ca e si copilul destul de mare si e gelos.
Acum nu stiu care de la care s-a invatat:copilul de la tata sau tata de la copil?Ca amandoi sunt mofturosi la masa si asteapta totul de-a gata...
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
Pai da, asta ziceam si eu!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Eu am zis ca nu a fost numai ideea mea asa ca ..cum sa ma supar?
Da mai fete Gina a venit cu ideea si find ocupata eu am pus in practica
Azi am sa mai fac ceva pe acasa si am sa il astept pe al meu sot cu o surpriza dar....numai maine va spun ce a iesit
Pe toate
Teo
Perlute
o viata...
Pai neaparat sa ne spui! Sper ca o sa-l astepte o surpriza placuta! Glumeam!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
mariaanna spune:
Ramy, nu ne dai si noua vreo idee?
O surpriza placuta, sper...
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
ramyteo spune:
Mai am sa va zic. Eu am multe idei da nu le prea putem pune in practica ca noah nu am ce face cu fata da idei sunt multeeee. Dar cand am sa dau reusita am sa va izc
Teo
Perlute
o viata...
Guestus spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Mai am sa va zic. Eu am multe idei da nu le prea putem pune in practica ca noah nu am ce face cu fata da idei sunt multeeee. Dar cand am sa dau reusita am sa va izc
hai spune sa stie si fetele....dar sper sa nu fie idei diavolicesti
ramyteo spune:
Mai fete da curioase mai sunteti .
Acum zic ca vreau sa-i fac o surpriza sotului si ma intrebi daca e diabolic? OOOOO nuuuuu....mai serios cand vezi pe altii in jur cum se comporta cu nevestele atunci de abia realizezi ca de fapt esti iubita, respectata si totusi esti numai a lui.
Asta am simtit eu azi .
Giina ma intrebat ca m-am impacat cu sotul ? Mai noi ne certam din nimicuri dar nu mi-a zis niciodata ca ma ia de cap. Eu zic ca mai bine asa. Mai bine incercam sa ii facem sa fim iubite decat cum sunt altele batute. Mai sincer acum daca as ajunge la asa ceva chiar as divorta. Voi nu?
Acum ma gandesc ca o surpriza deseara nu i-ar strica la nici un barbat al nostru ce ziceti?
Un masaj ceva o relaxare? Ce parere aveti?
Mai mult va zic eu da nu acum
Teo
Perlute
o viata...
Guestus spune:
Daca il astepti imbracata in asistenta medicala o sa fie ceva okay si asta anunta din start o seara promitatoare.
Ca asa daca ii spui "iti fac masaj diseara" o sa zica in sinea lui
"la citi nervi am masaj imi trebuie"
ramyteo spune:
Cred ca m-am exprimat gresit cand am zis de bataie nu era vb de Gina
Va pe toate
Teo
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Daca il astepti imbracata in asistenta medicala o sa fie ceva okay si asta anunta din start o seara promitatoare.
Ca asa daca ii spui "iti fac masaj diseara" o sa zica in sinea lui
"la citi nervi am masaj imi trebuie"
esti tare mei da nu pot chiar asa ca nu am ce face cu fetita. Daca ma imbrac in asistenta s-ar putea sa fuga fata de mine
Teo
Perlute
o viata...
Guestus spune:
Pina sa ajungi tu la masaj el maninca bine si-l apuca somnul...
parca vad ca asa o sa spui miine