Neveste disperate
Raspunsuri - Pagina 2
baicualina spune:
Bravo ramyteo!bun subiect!
deci ce ne facem fetelor?cum ii facem sa inteleaga ce si cum vrem?
cum ne facem intelese... ?
urmaresc cu interes subiectul sa vedem ce sfaturi ne dau cunoscatorii si cunoscatoarele...dupa le ajustez eu...
si la noi exista Diana de 2 ani si jumate aproape, si la noi sant situatii tensionate cateodata, din diferite motive inclusiv banii, asa ca...
Alina
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
Si la noi au aparut certuri si neintelegeri cand era bebe mic. Eu eram mai tot timpul obosita si irascibila si nu-mi convenea nimic. Plus ca apareau discutii si din cauza banilor. Este inevitabil.
Poate el e stresat si din cauza banilor si a oboselii. Trebuie discutat mult si salurite toate problemele. El trebuie sa inteleaga ca si tu esti obosita si nu poti sa le faci chiar pe toata si ca trebuie sa te ajute si el. Pentru ca statul acasa cu copilul cateodata e mai obositor decat mersul la servici.
Adriana aici cred ca ai dreptate si banii sunt cauza. Dar voi cum vi-ati revanit?
Teo
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Ba, sa stiti ca un eseˇte vorba de neinteles, ci de rea vointa, ca la o adica, nu-i navoie sa mergi la facultate c asa stii sa speli o farfurie sau sa bagi un aspirador in priza. Nu vorbim de facut mancare sau de calcat rufe, ci de lucruri mai simple, sau efectiv de facut baie la copil. Poate intr-o zi esti enorm de obosita si nu ai chef sau iti este rau, cine te ajuta?? Chemi vecina, sau pe mama?? Eu nu am pe nimeni aici, si sincer, mai ales de cand sunt gravida si am mai avut si probleme, i-am zis de la obraz, daca l-am vazut ca nu se simte: “fa-i si tu baie la baiat, te rog” sau “spala si tu vasele, te rog” si pana la urma nu zice nu. Intr-adevar mai sunt si zile cand zice, “lasa ca le spal eu”, si cand vin de la servici, tot acolo sunt.
Asta este, ei sunt asa, si daca-i inveti sa fie “comozi” asa or sa fie mereu. Pai, am niste prieteni aici sa vedeti faza: ea era la bucatarie si facea mancare si el din varful patului striga la ea “Janeth, Janeth” si ea se duce intr-un suflet “ce ai patit?” La care el raspunde “da-mi si mie telecomanda” si vreau sa va spun ca telecomanda era la capatul patului in care statea el!! Cand am vazut faza, mi-a cazut fata, asta este chiar bataie de joc! Si nu putem permite asa ceva! Orice ar fi, si noi mergem la servici la fel ca ei, si noi suntem obosite, si noi avem dreptul sa ne trantim in pat si sa asteptam sa ne serveasca!! Hai, incercati sa-i mai implicati si pe ei in treburile casei, ca atata libertate li s-a urcat la cap !
Pupik de la Onyx si Vlad
30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
Aoleu ,chiar asa nu am ajuns dar totusi trebuie sa fac ceva ca...inainte mai facea o mancare, mai aspira...acum ..ploaie...si totusi trebuie sa fac ceva .
Teo
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Ehh si acum ce sa mai zic nu am fost singura care am ales titlul ,deci las ca ii bine si asa nu cred ca deranjeaza pe nimeni
Asa e Baicualina totuis indiferent de situatia materiala, indiferent de oboseala acumulata de peste zi cu iubire treci peste tot.
Eu de cand am nascut tot l-am intrebat si in zi de azi il intreb de ce m-a respins si imi spune ca nu a fost cu intentie rea , in fine pe mine m-a deranjat ca m-am ales cu o pupa rapida si cam atat Sunt genul de om care vrea armonie in jur poate si din cauza ca am trecut prin multe in viata asta.
As vrea totusi sa incercam sa ii aducem pe calea cea buna pe sotii nostrii poate si cu o surpriza, a incercat cineva? Daca sunt cazuta la pat intradevar ramane langa mine dar...atat. Mai totusi eu nu vreau ceva de moment ,vreau ceva de durata.
Acum intradevar vine si obosit de la lucru.
Astept sa veniti cu idei cu ce sa ii mai surprindem ca fim in fata lor cu un pas, sa zica lasa iubito ca aspir eu cum facea si alta data, sau la voi in alte cazuri ca sunt convinsa ca sunteti multe cu aceeasi problema. Nu va ascundeti sentimentele.
Teo
Perlute
o viata...
mariaanna spune:
Buna dimineata, nevestici!
Tot suparate suneti pe sotii vostri?
Sa vedeti ce faza aseara...Am facut clatite si cum manca el asa, a picurat pe masa dulceata...Si mi-a aratat mie, adica sa sterg eu!Sub nasul lui si sa curat eu...asa ca i-am plasat un servetel in mana si spor la treaba!
Nu din rautate, dar devine prea comod...pana la urma cred ca va trebui sa-i sterg si nasul, daca o tine tot asa...
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
câteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
ramyteo spune:
Mai totusi mi-am dat seama ca sotul meu nu e chiar asa rau am primit o lectie de viata astazi mai cum se face cand un cumnat te jigneste ceva de genul "te iau de cap" maaaiiiiiiiiiii stai asa ca nu iti vorbeste barbatul asa si iti vorbeste cumnatul.
Asta chiar m-a inervat serios mai fete da acum sincer cu ce drept? Cred ca nu ne-am tras de pantaloni amandoi pai nu? Nu se poate asa ceva deci nici nu acept sa mai vorbesc cu el. Nu stiu cum va-ti simti voi dar eu....ma lasat rece.
Deci totusi mai invata omul si de la cei din jur si ma bucur ca sotul meu nu imi vorbeste asa. Am totusi un barbat care imi vorbeste cat de cat frumos si il iubesc asa cumn e el. Bine asta nu inseamna ca trebuie sa il scutesc de spalatul vaselor macar o data pe saptamana
Teo
Perlute
o viata...
gina_butnaru spune:
Ramona, cand vroaim sa zic si eu ca bun subiect ai mai ales, ca ne-am tot plans de mila zilele trecute, hop, tu o dai la sentimente mai bune.
Sa stii ca si eu, cel putin aseara a fost ceva... Super! Sunt fericita ca ne-am impacat de tot acum.
Iar duminica a facut curat in casa din proprie initiativa, asa ca nu mai zic nimic acum. Iar de ajutat ma mai ajuta cu piticul la baie, ii pune el apa in cadita, il spala el pe dinti si vine sa-l clatim si apoi sa-i taie unghiile si ii pregateste lapticul seara pana ii dau eu medicamentele. Este ca nu e chiar asa rau?
Hai sa nu ne mai plangem de ei, ca se poate si mai rau!
Va pup pe toate "nevestele disperate" si sa stiti ca subiectul a fost pus mai mult ca sa ne mai plangem si noi de mila, nu ca nu ne-am iubi sotii!
Apropo, Ramonel, nu te superi daca zic ca a fost si ideea mea subiectul asta, desi n-am apucat sa scriu la el pana azi, nu?
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
mariaanna spune:
Gina, nu poate fi vorba de faptul ca nu i-am iubi..
Eu , personal, il iubesc enorm si el ma iubeste, doar ca uneori n-o prea arata.Nu ne mai giugiulim mereu, ca e si copilul destul de mare si e gelos.
Acum nu stiu care de la care s-a invatat:copilul de la tata sau tata de la copil?Ca amandoi sunt mofturosi la masa si asteapta totul de-a gata...
câteva poze
ramyteo spune:
Eu am zis ca nu a fost numai ideea mea asa ca ..cum sa ma supar?
Da mai fete Gina a venit cu ideea si find ocupata eu am pus in practica
Azi am sa mai fac ceva pe acasa si am sa il astept pe al meu sot cu o surpriza dar....numai maine va spun ce a iesit
Pe toate
Teo
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Gina, nu poate fi vorba de faptul ca nu i-am iubi..
Eu , personal, il iubesc enorm si el ma iubeste, doar ca uneori n-o prea arata.Nu ne mai giugiulim mereu, ca e si copilul destul de mare si e gelos.
Acum nu stiu care de la care s-a invatat:copilul de la tata sau tata de la copil?Ca amandoi sunt mofturosi la masa si asteapta totul de-a gata...
câteva poze
Mai adevarul e ca si la noi se intampla aceeasi chestie si cand fata face mofturi la mancare imi zice ca eu asa am invatato si eu ii zic ca are pe cine semana
Teo
Perlute
o viata...