Neveste disperate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

mei daca ai gura aurita cum se zice.. iti dau maine cu tu vei fi prima

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Auoio mei acu ma sunat sa-mi zica de fapt ca dupa ce iasa de la lucru merge cu prietenul lu soramea sa il ajute la lucru e clara treaba

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo zic sa-l pregatesti de cum intra pe usa ..."usor cu mincarea...sa nu bei...dus obligatoriu...azi iese iures in casa"
ai prins bine momentul.. ca nu sint meciuri in cupe

Mergi la inceput

ufff.....e si miine o zi

Mergi la inceput

Mei lasa treaba aia pentru cine poate ca la noi s-a dusssss pe "apa sambetei"

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Vezi teo...cica ai prietene pe forum...una nu a venit cu 1 sfat

Mergi la inceput

Mai cine reuseste prima cu asemenea surprize postati nu stati pe ganduri macar sa va felicitam
Gina stiu ca nu intri in seara asta da astept sa scri maine ceva detalii

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

Vezi teo...cica ai prietene pe forum...una nu a venit cu 1 sfat

Eu sunt Ramy si Teo e ficamea dar nu mi-am pus problema ca nu am prietene .Crezi ca de asta postez? o nu...cu prietenele am hotarat sa deschidem acest subiect.
Adica Gina a fost cu ideea si eu cu practica ca era prea ocupata si nu avea timp deci...nu sunt eu singura

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Fetele vor veni si ele dar cred ca maine ca azi si-au terminat programul

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Mai fetele eu i-am pregatit ieri o surpriza sotului si a iesit foarte bine. Cand a venit in paza de masa ieri la pranz l-am asteptat si eu inbracata in ceva sexi si stiti si voi ce a urmat dupa. Copilul fiind la gardi bineinteles. Deci a fost o pauza de masa super reusita. Seara cand am plecat la scoala mai erau ceva vase murdare in chiuveta dar cand am venit de la scoala totul era luna in bucatarie. Deci surprizele merg de minune, si fac minuni cu barbatii astia.
Astazi sigur se asteapta sa-i mai fac o surpriza dinasta dar ma gandesc la o alta surpriza. sa stiti ca cateodata chiar au nevoie barbatii astia de cate o surpriza placuta din partea noastra. Surpriza de orice fel. Odata i-am facut o mancare super si am aranjat super misto masa si s-a bucurat mult. Deci cand apare asa stres si certuri si nervi prin casa mai fac cate o chestie dinasta si se calmeaza spiritele. Si chiar spala el vasele fara sa-i spun eu

Mergi la inceput