Neveste disperate
Raspunsuri - Pagina 12
ramyteo spune:
La multi ani!!!!!!!!!! Fetelor sa aveti parte numai de bucurii!!!!!!!
va ofer cate o de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
tibiuta spune:
Multam de urari!
Sa-mi ziceti si voi daca asta nu e un motiv de disperare sa vedeti ce cadou mi-a facut al meu sot ca imi venea sa-i s-a ras in caaap Doamne asta numai pt. ca i-am zis " sper ca n-ai de gand sa te tunzi ca oricum ce ti-a picat din cap nut-ti mai creste "si el a facut pe ambitiosul si de 8 martie a venit cu un bec in loc de capatana!! Cu ocazia asta am tras o cearta zdravana ,si i-am spus ca nu mai are ce cauta cu mine pe strada pana ce nu-i creste la loc!
tibiuta spune:
Vroiam sa mai zic ceva.Pe cuvant cand il vad parca-i un strain asa de tare l-a schimbat .Pai el imi spune ca nu eu decid cu ce ii sta lui bine si cu ce nu ,pai atunci sa-i fie de bine sa se imbrace cum vrea el,poate dupa ce ii creste parul il si vopseste ca Dolanescu.Acum se da in cap cu o solutie cica face tratament pt. regenerare ,ca are un inceput de chelie
Da-le Doamne minte ca pe masura ce imbatranesc se prostesc rau de toot
ramyteo spune:
Tibiuta m-ai facut sa rad. Da si la noi o pozica ca sa il vedem, ce daca e chel lasa mei poate ca ii sta bine.
Da pai cand sunt incapatanati pfoaiiii iti vine sa ii bati, mie cel putin de as avea forta serios l-as lua la bataie
Hai ca-ti trimitem multi sa nu mai fi suparata
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by tibiuta
Multam de urari!
Sa-mi ziceti si voi daca asta nu e un motiv de disperare sa vedeti ce cadou mi-a facut al meu sot ca imi venea sa-i s-a ras in caaap Doamne asta numai pt. ca i-am zis " sper ca n-ai de gand sa te tunzi ca oricum ce ti-a picat din cap nut-ti mai creste "si el a facut pe ambitiosul si de 8 martie a venit cu un bec in loc de capatana!! Cu ocazia asta am tras o cearta zdravana ,si i-am spus ca nu mai are ce cauta cu mine pe strada pana ce nu-i creste la loc!
David
O sapca cred ca rezolva usor problema!...Ca doar pentru tine a facut-o!Sa fie mai frumos dupa ce i-o creste parul!
Mariaanna
gina_butnaru spune:
Buna "nevestelor disperate",
Am mai aparut si eu pe-aici.
Tibiuta, daca iti povestesc de Tibi al meu, ca era roker in liceu si facultate si purta parul lung si in armata s-a tuns la chelie, ca a zis ca ori cu el lung, ori deloc. Acum are si el un inceput de chelie si il tund eu numai periuta, ca nu-i mai creste uniform si se vede urat. Asa ca nu te supara si tu pentru atata lucru, poate o sa-i creasca mai des.
Ramona, multumim pentru urarile de 8 martie! Va urez si eu la toate sa aveti parte de tot ce e mai bun in lume si sa fiti iubite!
Al meu sot s-a mai dat pe brazda in ultima vreme si ma mai ajuta cu una, cu alta, cu piticul, nu prea mai am de ce sa ma plang. Deocamdata!
Va pup pe toate!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Apai mai fete eu cred ca toti au cate un pitic
Va pe toate
Perlute
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am trecut si eu sa va salut!
Ramona, asa e, ai dreptate, dar unii au mai multi pitici!
Va pup,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Buna fetelor,
Va pup,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
Azi am auzit una buna dar adevarata una asa mica ca mine si cu un sot de 120 kg si inalt bine se certau si la un momentdat se ridica tipa de pe scaun si i-a tras o pala zdravana peste obraz dar i-a prins si urecheea si el foarte calm ii spune "cred ca mi-ai spart timpanul" nici macar nu a urlat sau sa se inerveze mai fete asa da femeie
Perlute
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteoquote:
Originally posted by gina_butnaru
Buna fetelor,
Va pup,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
Azi am auzit una buna dar adevarata una asa mica ca mine si cu un sot de 120 kg si inalt bine se certau si la un momentdat se ridica tipa de pe scaun si i-a tras o pala zdravana peste obraz dar i-a prins si urecheea si el foarte calm ii spune "cred ca mi-ai spart timpanul" nici macar nu a urlat sau sa se inerveze mai fete asa da femeie
Perlute
Buna fetelor,
Ramona, tare tipa, ce sa zic!
Pupici la toate fetele,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena