Neveste disperate

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mei ce e cu linistea asta nu mai e nimeni ? Nu mai nici o "disperata".
No hi mai ha ho si bagati mare ca se pare ca toate se inteleg bine cu sotii vostrii .
Atunci

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_mire spune:

no iaca nu-s nevasta disperata ca nici maritata nu sunt si nici nu vreu ca actele nu ne tin impreuna da ce sa zic suntem si stam impreuna de aproape 4 ani. de nunta nu prea se pune problema ca atatia bani cheltuiti pe o placere de o zi si o noapte dar si ziua aia si noaptea e magic ma gandesc pe langa stres cu pregatirile. zic eu,nu?

tibiuta da-i la ramy cartea sa o citeasca ca sa o cotesc si eu

va pi toate disperatele

Mergi la inceput

adik sa citesc si eu cartea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by arinaa

buna fetelor ,am citit printre randuri postarile voastre si pot spune ca sunteti haioase ...poate nu asta e cuvantul cel mai portivit dar...merge.Eu una ce sa va zic ca fiecare dintre voi sunt disperata sa fiu in centrul atentiei ...binenteles ma refer la sot ,dar poate nu de fiecare data e dispus sa faca asta ...problemele de zi cu zi ne impiedica sa "copilarim",dar nu pot sa ma plang ,dupa o relatie de 9 ani ne-am casatorit ,anul acesta facem 5 ani de la nunta .E un sot zic eu bun ,poate chiar deosebit ...dar cum de fiecare data e loc de mai bine ...astept si eu minunea.Acum luptam la un proiect ...e vb de un bebe care se lasa asteptat,dar noi perseveram...Va pupicesc si astept urarile de bun venit in clubul vostru

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Sigur, draguto!
Bine ai venit in clubul nevestelor ,,disperate"!!!!
Si, da !Sunt de acord cu tine In tot ceea ce ai zis!

Mariaanna

Mergi la inceput

Hai, ca am venit la voi, dar nu sunteti acasa...
Teo, nu cred ca avem nevoie de carti pentru o relatie buna.Trebuie doar sa ne adaptam la situatie si s-o facem in folosul nostru!
Pup, disperatelor!

Mariaanna

Mergi la inceput

nu am zis ca avem nevoie de carti sa ne putem intelegem cu ei. eu cu al meu mascul :P ma inteleg bine dar nici asa de bine fara certuri nu e ca practic interviune monotonia si sincer nu imi place. asta spun ca ma patit nu ne certaseram de f mult timp si totul era ok ne intelegeam super toate bune frumoase si imi amintesc eu ca nu ne certseram de mult si ca noah cam plictiseala prin casa si noah a doua zi ne certaram putin sa nu ne mai plicti. ca vai ce misto e impacarea.

va pupacesc

Mergi la inceput

Daca vrei sa il surprinzi fa-i cadou un set de poker si provoaca-l la o partida pe dezbracate. Fii sigura ca o sa castige

imi place asta ................

in seara asta joc poker

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo_mire

nu am zis ca avem nevoie de carti sa ne putem intelegem cu ei. eu cu al meu mascul :P ma inteleg bine dar nici asa de bine fara certuri nu e ca practic interviune monotonia si sincer nu imi place. asta spun ca ma patit nu ne certaseram de f mult timp si totul era ok ne intelegeam super toate bune frumoase si imi amintesc eu ca nu ne certseram de mult si ca noah cam plictiseala prin casa si noah a doua zi ne certaram putin sa nu ne mai plicti. ca vai ce misto e impacarea.

va pupacesc

Un trandafir cu un boboc

http://www.youtube.com/watch?v=arR3vtrSFgI
http://www.youtube.com/watch?v=zFCP9647QsY

Am zis:de acord!

Mariaanna

Mergi la inceput

bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mire jucasi poker?