Neveste disperate

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

HA!!!
Deci, pana la urma am avut dreptate, ,,disperatelor"?
Va pup!

Mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Pai mei daca tot intri aici atunci esti calificata in "Nevasta Disperata"
Felicitari!!!!
Si nu mai comenta atat si zine si noua cum te mai intelegi cu al tau sotior "disperata mica"
Hai, clanul disperatelor la toate si Mariana binenteles si pe tine ca acum esti de-a noastra

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Pai mei daca tot intri aici atunci esti calificata in "Nevasta Disperata"
Felicitari!!!!
Si nu mai comenta atat si zine si noua cum te mai intelegi cu al tau sotior "disperata mica"
Hai, clanul disperatelor la toate si Mariana binenteles si pe tine ca acum esti de-a noastra

Teo
Perlute
o viata...

Pai, nu neaparat ca ma calific...dar ma puteti considera o prietena.
Noi ne intelegem bine!

Mariaanna

Mergi la inceput

Da prietena

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

buna fetelor ,am citit printre randuri postarile voastre si pot spune ca sunteti haioase ...poate nu asta e cuvantul cel mai portivit dar...merge.Eu una ce sa va zic ca fiecare dintre voi sunt disperata sa fiu in centrul atentiei ...binenteles ma refer la sot ,dar poate nu de fiecare data e dispus sa faca asta ...problemele de zi cu zi ne impiedica sa "copilarim",dar nu pot sa ma plang ,dupa o relatie de 9 ani ne-am casatorit ,anul acesta facem 5 ani de la nunta .E un sot zic eu bun ,poate chiar deosebit ...dar cum de fiecare data e loc de mai bine ...astept si eu minunea.Acum luptam la un proiect ...e vb de un bebe care se lasa asteptat,dar noi perseveram...Va pupicesc si astept urarile de bun venit in clubul vostru

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Arinaa bun venit in clubul nostru. Vrei o calificare in "nevasta disperata?" cool.
Pupici multi

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

ramyteo iti multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-o faci ,oricum vreau sa stii ca iti doresc ca aceste goluri din viata ta sa se umple cat mai repede si sa-ti apara zambetul din nou pe buze.te pup si oricand stiu ca este bine venit un gand bun asa ca dragi"neveste disperate" nu va trebuie dacat tupeu si un pic de noroc ca sa va duceti planul la bun sfarsit.Eu stiu ca orice poveste trebuie sa aiba un final fericit ...iar poveste noastra tb sa continue pana la adanci batranete....asa ca nu uitati iubitiva mai mult pe voi si nu lasati lucrurile sa merga de la sine ...mai coloratile cu un pic de rabdare si bunavointa si o sa vedeti ca va fi ok.Voi ce ziceti?

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Arinaa-mersi mult
Eu incerc sa nu malas iti dai seama chiar daca cateodata mai am cate o cadere dar nu am ce face
Inca o data si ma duc la nani ca am avut parte de putina relaxare
Noapte buna "Neveste Disperate"[bum]

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by ramyteo
Inca o data si ma duc la nani ca am avut parte de putina relaxare

Teo
Perlute
o viata...

fu "To be continued", la ziua de duminica?De aia picai eu azi noapte din pat...

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Aham

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput