Neveste disperate

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Da in leg.cu tunsu la chelie,nu e prima data cand o face !La prima tinerete poti sa spui ca e cool,dar are niste ani si nu ma da bine la imagine!

daca de ex. acum o sa-l cheme cineva la un interviu - ca vrea sa-si schimbe loculk de munca credeti ca o sa-l accepte ? NEVER.!!Se incapataneaza in ideea lui ca-i va creste parul la loc ,mai omule -i-am zis- poti sa -ti freci chelia cu matraguna ca ce ti-a picat acolo ramane adica pe jos!In fiecare seara pute baia de solutia lui de regenerare a firelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti?

tibiuta, ai si tu dreptate! Oricum, barbatii astia vad ca raman copii mereu, nu se mai maturizeaza o data!

P.S. Ti-am vazut pozele cu David, e o scumpete! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Ramona, ce faci, pe unde umbli?

Va pup pe toate!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Sunt prezent!
Noi nu mai avem timp nici sa respiram da sa ne mai si certam, eu toata ziua cu fata si casa, mancare ,curat, spalat, si Tibi pleaca dimineata la 8 si vine la orele 22-23, cand vine ii dau sa manance sau isi pune el, de regula la ora 22 imi culc printesa, mai schimbam doua trei vb si camd atat. Mi-e mila de el ca nu mai poate dar nu am ce face doar cate un masaj si asta in we ca seara nu ii mai arde de masaje. ne pupam de noapte buna si dimineata de buna dimineata si cam atat.

Va

Tibiuta esti tare,

Gina si noi trimitem

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput