Danemarca
Raspunsuri - Pagina 3
mikki2 spune:
Charlie, unde vei studia?Eu studiez la Universitatea din Copenhaga, drept anul 3Dacå te pot ajuta cu ceva scrie te rog
Charlie spune:
Hi... Miki. D-zeu sa te binecuvinteze. Chiar sunt intr-o belea.. legata cred de neintelegere. Ca nu pot sa cred altfel si am nevoie de o informatie. Am scris mai multe pe blog, daca ai vreme sa citesti, oricum pe scurt :
Legat de CPR. Voi studia la HRS - deocamdata Foundation Programe. Planurile mele mari sunt legate de un ciclu de licenta la universitate in nutritie. Si la anul incerc sa aplic. Intre timp am ales si aceasta scoala vocationala si din alte ratiuni. Idea e ca ar trebui sa termin ciclul acesta in Iunie anul viitor si pe langa examenul din discipline si un intersheep sa ajung cu limba daneza la un nivel cel putin F (ce o fi asta?) - am fost sfatuita sa i-au ore suplimentare de daneza si ca imi vor fi oferite gratuit de municipalitate. Intre timp am cautat si pentru a beneficia de ele este nevoie sa ai CPR. Boon... voi sta in caminul studentesc pe care mi-l asigura ei la un pret rezonabil. Zic eu. Nu-i exclus sa ma insel dar necunoscand pe nimeni in CPH (decat o prietena plecata si ea un an in CPH si careia cand i-am descris situatia nici macar nu a binevoit sa-mi raspunda la mesaj, dar asta e alta poveste )am decis sa merg la camin.
Zilele trecute intreb : si faptul ca voi sta la camin plus actele de la voi ( cum ca voi fi parte a acestui program) va fi suficient pentru CPR - si scoala de limba ? Ca e nevoie de CPR la scoala de limba. Vine raspuns : Ai avut dreptate. este nevoie de CPR si daca nu-l ai trebuie sa-ti platesti cursurile. Si... pentru a obtine CPR este nevoie sa muncesti. Oricum vreau sa muncesc.. insa imi schimba ordinea prioritatilor. Mult. Mult.
Si acum, intrebarea mea... oare chiar asa e ? am inteles de la alti studenti ca pentru a beneficia de CPR este suficienta acesta calitate de student. dar eu nu sunt incadrata la un program universitar.
Oare cum am putea sa ne interesam care este statusul meu.. si daca ma calific pentru CPR ?
Consiliera asta de la scoala este clar depasita de situatie.
Multumesc ca ai avut rabdare sa ma citesti. Am sa urmaresc topicul.. pana acum nu am vazut ca ai scris..
Ramona
P.S. Si nici nu pot sa-ti trimit PM. Sper sa intri cat de repede.
------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.
ionelaf spune:
Buna mamicilor , as dori daca se poate cv informatii cu privire la chirie c-am cat trebuie sa ai la tine pentru inceput .
S-au e posibil ca angajatorul sa-ti ofere si locuinta? nu sunt pretentioasa muncesc orice inafara de ingrijirea animalelor( ferme) habar nu am
Limba daneza nu o stiu insa stiu engleza scris vorbit detin permis de conducere B .
Apropo sunt constienta caci nu-i usor a gasi servici printr-un mesaj aici insa daca aveti oferte, pareri sfaturi accept orice.
Ca si cazare m-as descurca o perioada de timp 1-2 luni pe acolo am o ruda insa mai mult nu se cuvine sa o deranjez ,
oare in aceasta perioada as gasi cv de munca??
va multumesc mult