Pocaitii, la apel
Raspunsuri - Pagina 8
toni spune:
Richard Wumbrand - Copii ai lui Dumnezeu(part.2)
http://www.youtube.com/watch?v=bkStTrOBw-I&feature=related
Superb!
Cu drag.
maraki spune:
Nu exista viata vesnica, faceti rost de filmul " The rooth of all evil " Inca din timpul vizionarii am dat mare dreptate in ce se spune acolo.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
toni spune:
Aleluia! Maranatha! Vine Domnul ca sa-Si ia
Imbracata-n in subtire, Mireasa-Biserica
Aleluia! Vino, Doamne!
Sa strigam toti ce-L iubim
Si dorim in stralucire cu Isus sa ne-ntalnim.
Cu drag!
shaimaa spune:
Draga Toni,slabut si neconvingator.Isus(pacea si binecuvantarea lui Allah asupra lui)a fost un profet,un trimis ca oricare dintre cei care au fost si inaintea lui si la fel ca si Profetul nostru(saws).Spre deosebire de Profetul nostru(saws)care a fost ultimul dintre profeti,dintre trimisi,Isus(pacea si binecuvantarea lui Allah asupra lui)a fost trimis in acel timp pentru acel loc.Calea-era trimis pentru a arata oamenilor ca exista un unic D-zeu,a apropia oamenii de credinta.Adevarul-era trimis pt a vorbi oamenilor despre D-zeu,caci dupa cum stii multi erau idolatri.Viata-exemplul tau spune;,,"Adevarat, adevarat va spun, ca cine asculta cuvintele Mele, si crede in Celce M-a trimes, are viata vecinica, si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata." Evangh. ioan capit. 5 versetul 24.,,deci,daca recitesti,-cine asculta cuvintele Mele nsi crede in CEL CE M-A TRIMIS,are viata vesnica.Si mai vreau sa-ti spun,aditional,ca D-zeu nu are nici fii nici fiice,daca EL vrea sa ierte -iarta,si deasemenea da sau nu viata vesnica.Poti te rog sa-mi spui si mie unde ai vazut tu ca scrie despre musulmani care recunosc toti profetii,si recunosc un unic D-zeu fara ai face asociati pentru ca nici unul dintre profeti nu poate fi pus pe aceeasi treapta cu D-zeu asta e simplu de inteles,ca nu vor fii in rai?Eu sincer nu am gasit scris asta si sincer,parerea despre faptul ca Biblia este transcrisa si retranscrisa si nu este in forma originala nu este numai a mea ,dar in fine ,sunt multe de spus si pe mine din pacate timpul ma preseaza dar oricand pot sa fiu pe forum,vorbim.Numai bine.
Tareia spune:
Moartea lui Isus (laudat sa-i fie numele)pe cruce, ca jertfa pt. pacatele noastre este o dovada biblica a faptului ca El nu a fost un simplu profet ca si altii. Moartea si invierea Sa dovedesc faptul ca El este Fiul trimis de Dumnezeu si nu doar un invatator spiritual.
Sa zicem ca Biblia e " transcrisa si retranscrisa si nu e in forma originala" cum spun unii, asta se poate accepta referitor la unele cuvinte sau chiar propozitii, dar nu se poate accepta referitor la fapte sigure mentionate si explicate de apostoli de-a lungul intregului Nou Testament. Cele mai importante dintre aceste fapte sunt JERTFA lui Isus si INVIEREA Sa.
Ce zici, nu sunt acestea dovezi convingatoare ca Isus e o persoana deosebita de altii, mai exact Divinitatea intrupata?
Amina_Marina spune:
Tareia, s-a mai discutat si asta Biblie vs Koran.
Fetele islamice au tot dretpul sa critice pentru ca si noi am criticat koranul.
Shaiama foarte bine punctat, dar daca vrei sa discuti deschide alt topic, despre Isus nu ai cum sa discuti cu Ostasii Domnului, te obosesti degeaba.
un burtoi de 33+ cu Mademoiselle.
denizel spune:
quote:
Originally posted by Amina_Marina
Tareia, s-a mai discutat si asta Biblie vs Koran.
Fetele islamice au tot dretpul sa critice pentru ca si noi am criticat koranul.
Shaiama foarte bine punctat dar daca vrei sa discuti despre Isus deschide alt topic. Despre Isus nu ai cum sa discuti cu Ostasii Domnului.
un burtoi de 33+ cu Mademoiselle.
O pune cineva moderatoare la Sufletul credintei pe Amina_Marina?
Tareia spune:
Draga Amina-Maria,
sunt cu totul de acord ca Shaimaa are dreptul sa-si spuna parerea. Eu nu o acuzam in nici un fel, si nici nu o criticam. Chiar sunt curioasa ce spun musulmanii despre moartea si invierea lui Isus. Nu am studiat problema asta, stiu ca as putea gasi carti despre asta sau as putea citi pe internet, dar vreau sa citesc parerea unui om simplu,practicant, care e si roman (romanca), sa vad cum intelege el (ea).
Sunt din nou de acord ca ar fi poate mai bine sa fie un topic separat cu un titlu de genul Dialoguri intre religii si confesiuni. Eu nu prea am timp si initiativa, de aceea nu ma angajez la asta.
Inca ceva: eu nu sunt din Oastea Domnului, mi s-a parut ca ai impresia asta. M-am botezat intr-o biserica baptista, dar ma simt mai bine in biserica penticostala la care merg atunci cand sunt acasa la parinti. Sotul insa este prezbiterian si frecventez o biserica prezbiteriana din Bucuresti.
Te pup
Sper sa citesc si raspunsul lui Shaimaa.
toni spune:
Pentru Shaimaa:
Daca Dumnezeu iarta, pe baza de ce iarta El? Iata , Isus, este Jertfa pentru pacatele mele si ale tale. Si dupa ce si-a dat viata ca jertfa, a inviat a-III-a zi. Dovezile sunt f. multe si mai ales istorice.
Ideea este ca biserica lui Hristos e vie si azi. EL schimba vieti.
In raspunsul tau am gasit o sintagma "pacea si binecuvantarea lui Allah asupra lui".Interesant.
Insa tot ceea ce a afirmat Isus voi(musulmanii) negati. Asadar, daca Isus e un mincinos, atunci nu mai e un profet "de marca". Si nici sintagma mai sus amintita nu are sens.
De fapt Coranul e un fals, din punctul meu de vedere. Imi pare rau pentru tine si apropiatii tai.
Sper ca il cunoasteti pe Isus, Fiul lui Dumnezeu, Mielul lui Dumnezeu care ridica pacatul lumii, a carui nastere a fost profetta cu sute de ani in urma, a carui moarte a fost proorocita.
Sper sa se gaseasca suflete care sa se roage pentru tine si familia ta, ca sa fii mantuita, si sa experimentezi pacea si bucuria pe care o dau credinta ca esti iertat si infiat.
Cu drag,
P.S. cand Duhul Sfant o sa ma indemne, o sa ma rog fierbinte pentru tine. Oricum, chiar daca nu suntem de aceeasi parere, sunt gata sa fiu prietena ta.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by toni
Pentru Shaimaa:
...
De fapt Coranul e un fals, din punctul meu de vedere. Imi pare rau pentru tine si apropiatii tai...
P.S. cand Duhul Sfant o sa ma indemne, o sa ma rog fierbinte pentru tine. Oricum, chiar daca nu suntem de aceeasi parere, sunt gata sa fiu prietena ta.
Eu cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti atitudinea. Ce ai scris tu mai sus e o jignire la adresa musulmanilor.
Criss si Alex (11.05.2003)