Pocaitii, la apel

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tareia spune:

Draga Toni,
si eu cautam grupul pocaitelor de pe forum. Fusese mai demult un grup de surori, dar nu stiu ce s-a intamplat cu el. Cand a fost format, prin 2003 cred, eu cochetam cu budismul, dar imi placea sa mai citesc ce scriau fetele atunci. Din 2006 m-am hotarat sa-l urmez pe Domnul Isus.
Ideea ta e buna, putem incerca sa ne intalnim pe internet,sa vorbim despre ce se mai intampla in bisericile pe care le frecventam, sa ne rugam unii pt. altii, sa ne ajutam, sa ne incurajam cand trecem prin greutati, sa ne dam sfaturi.Putem sa ne mobilizam sa ajutam si alte persoane care ne roaga, cum ar fi Ilenutza. Poate reusim sa ne intalnim fata in fata.
Eu iti sugerez sa deschizi un topic la Prieteni dintotdeauna, asa vom evita disensiunile cu alte persoane. Cand vei redeschide acest subiect vom vorbi mai multe. Sper sa reusim sa facem ceva constructiv si sa cream un loc unde sa conversam ca niste adevarate surori in Domnul.
Cu drag,
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shaimaa spune:

Draga Toni,dovedeste-mi si mie te rog,cu argumente solide,de unde stii TU cine va fii in rai si cine nu?Ca eu sunt musulmana,si din cate stiu eu,toti cei care recunosc pe Allah-Dumnezeu ca fiind unica putere care le cuprinde pe toate,unic si fara de egal,acela spera sa mearga in rai.Iar,noi musulmanii recunoastem ca Isus(pacea si binecavantarile lui Allah asupra lui)ca si Profetul nostru(saws)au fost trimisi ai lui Allah(Dumnezeu)si-i iubim si credem in ei in aceeasi masura in care credem in toti profetii(trimisii)care au fost si inaintea lor.Astept argumente clare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Draga mea Shaimaa, intreaga mea credinta in Dumnezeu se bazeaza exclusiv pe Biblie.
In Biblie, toate cartile au ca mesaj central pe Isus Hristos Domnul.
El insusi se autointituleaza:
Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.

Isus i-a zis: Eu sint calea, adevarul si viata . Nimeni nu vine la Tatal decit prin Mine.Evanghelia dupa Ioan capitolul 14, versetul 6

Calea- catre rai evident; el afirma ca e Calea, nu una din cai; deci singura cale pentru a ajunge in rai este sa mergi pe calea aratata numai de Hristos;

Adevarul- aici se arata Hristos ca singura autoritate in ceea ce priveste cunoasterea despre Dumnezeu. Asadar, tot ce afirma,face, sugereaza,sustine Isus este perfect adevarat, are sens. El zice despre Sine versetul din Ioan 3:16 - Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe Singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica.
Deci Isus spune aici: a dat pe singurul sau Fiu- l-a dat la moarte, la jertfa de pe cruce , pe cine? pe Singurul dau Fiu.

Viata - in Isus , zice apaostolul pavel, vi se vesteste iertarea pacatelor. Cine crede in El nu mai vine la Judecata ci a trecut din moarte la viata.
"Adevarat, adevarat va spun, ca cine asculta cuvintele Mele, si crede in Celce M-a trimes, are viata vecinica, si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata." Evangh. ioan capit. 5 versetul 24.

Ce sa-ti spun...Isus e viu si El este acelasi ieri, azi si in veci!...
Cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
mai ales ca eu am cochetat cu religia pocaitilor si acum inca imi pare rau ca am renuntat... ma trezesc in fiecare dimineata si ma gandesc ca nu facem altceva decat ca asteptam sa murim si vreau sa ma intorc la Dumnezeu dar nu reusesc.Cum spune apostolul Pavel, in spirit vreau dar trupul asta pacatos nu ma lasa.
Va rog, va rog,rugati-va pentru mine, vreau sa ma intorc la Dumnezeu!

Ilenutza, stiu cat e de greu :-). Dumnezeu e atat de aproape si, totusi, nu-L poti atinge...:-).
Ma rog pentru tine!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

n-auzisi ca nu e "pocaita" adica neoprotestanta, ci pocaita, adica ortodoxa?asa ca n-am incalcat nici un canon

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Ai grija! Focul arde! Si, ca sa fiu de-a dreptu' inteleapta si profunda , tu zici ca vrei sa te incalzesti nitel si te trezesti cu...nik ramas .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiboy spune:

Doamnelor,

Ce e atata scandal la subiectul asta? Ce n-are voie femeia sa creada ce vrea? Si mai mult cine zice ca n-are voie sa scrie pe forum ce crede. Aici e subiectul despre religie asa ca toni a ales sa scrie aici. Intri ca esti curios dar daca nu iti place ce scrie de ce nu ne comportam frumos crestineste si sa o lasam in pace. Daca e pocaita e treaba ei ce nu are voie sa fie pocaita? Ce a facut gresit ca am citit si nu inteleg. Ea vrea sa vorbesca cu altii care cred ca ea si cred ca daca unii sunt curiosi si pun intrebari poate sa raspunda sau nu. Din ce am citit mi se pare ca sunt unele care au chet de cearta si incearca sa convinga pe altele ca ce crede toni e gresit.
Scuze dar mi se pare ca unele incearca tocmai sa demonstreze ca ceea ce cred ele e varianta corecta absolut. Eu nu cred ca asta e locul doamnelor unde sa atacati si sa acuzati. Daca vrei sa intrebi ceva ca esti sincer interesat nu doar asa de dragul contradictiei intreba dar nu vad rostul la polemici. Nu esti de acord cu ce citesti mute-te la alt subiect ca sunt destule pe forum.
Nici mie nu mi-ar place sa deschid un subiect si sa fiu luata la rost de ce l-am deschis si de ce cred asta sau aia. Nu iti place nu citi si lasa-ma in pace. Ce m-am bagat eu prima la subiectul tau si am incercat sa te conving cu ce cred. Nu deci nu inteleg de ce incercati sa o convingeti voi de ce credeti voi.

Haideti sa fim doamne si sa o lasam in pace.

Mergi la inceput

KIkiboy, o floare pentru un suflet care intelege.
Cu drag.

Mergi la inceput

Pentru cei care inteleg sensul subitului( si nu numai):
http://www.youtube.com/watch?v=VVtNDk4D78I

Mergi la inceput

Foarte frumos! Via Dolorosa!

http://www.youtube.com/watch?v=aSZ2QOlpkFg

cu drag.

Mergi la inceput