Pocaitii, la apel

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by b.nica

Toni cred ca vei avea mai mult credit in ceeace spui daca ai explica ceeace vrei sa ne faci sa intelegem si sa demonstrezi ca pocaitii sunt mai pe placul Domnului decat ortodocsii practicanti.

Toni, mai bine ai raspunde la intrebarea de mai sus Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Faptul ca acesti protestanti asteapta un mileniu in viitor este chiar marturisirea lor ca ei nu traiesc in el acum, ca sunt in afara Bisericii lui Hristos si ca nu au gustat din Harul Divin."( par. Serafim Rose)

De ce ortodocsii cred despre cultul lor ca e cel corect ales si, toate celelalte sunt gresite?
quote:

draga Toni, cel mai bine ar fi sa-ti vezi de propria pocainta, si lasa-ne pe noi ortodocsii nestiutori, necititori de Biblie, care habar n-avem de nimic, sa ne vedem de pocainta noastra.

e doar o discutie nimic personal.

quote:
Spre surprinderea voastra in rai o sa gasiti si catolici, baptisti, penticostali, crestini dupa evanghelie, lutherani, metodisti si....ostasi ai Domnului.

Si musulmani??

un burtoi de 32+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Am auzit un raspuns interesant al unui pastor protestant la intrebarea " Pastore,de ce crezi ca doar Biserica ta va fi mantuita?!"
Raspuns: nu cred ca doar Bisrica mea va fi mantuita.Dumnezeu nu mantuieste la nivel de Biserica,ci la nivel de individ.Slujesc in Biserica in care slujesc, pt ca ii impartasec doctrinele, dar faptul ca esti in registrul unei sau a altei Biserici nu iti garanteaza intrarea in cer.Convingerea mea ferma, e ca poti sa iti alegi orice Biserica, atata timp cat tu asculti si implinesti ToT ce Dumnezeu cere"
E inutil sa blamam o Biserica sau alta,nu ne facem nici mai sfinti si nici mai intelepti.Povestea cu Dumnezeu e mai importanta decat multe aspecte ale vietii noastre care ocupa mai mult de jumate din timpul fiecarei zile pe care o traim... cat timp are Dumnezeu in fiecare zi in viata noatra?! De aici ne putem raspunde cat de crestine sintem fiecare, nu de la numarul de servicii divine la care participam.Si mersul la Biserica( orice denominatiune ar fi) se poate transforma intr-o rutina ca si mersul la piata.Relatia cu Dumnezeu e lucrarea unei vieti intregi, nu doar o ora de ascultat la preot/pastor/ sau cum s-or mai numi.
Zile senine,si pace de Sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Musulmani nu osa fie in rai, pentru simplul motiv ca nu si-au predat viata DOMNULUI ISUS. Nu stiu daca ai fost atenta, dar denominatiunile enumerate de mine erau CRESTINE. De asemenea vreau sa zic ca se fac eforturi mari pentru misine crestina in lumea musulmana.

http://www.infocrestin.ro/misiune/3.html

Mai departe,sunt oameni care l-au primit pe Hristos in viata lor ca Mantuitor si au trecut de la o viata plina de compromisuri, la o viata noua in Isus.
O sa pun 2 linkuri, de lao biserica cresina din New York, Brooklyn Tabernacle, unde veti putea vizualiza niste marturii cutremuratoare:

http://brooklyntabernacle.lightcastmedia.com/console.php?u=3055&c=589705043 marturia unui hairstyler care se droga ingrozitor si l-a descperit pe Hristos pe un pat de spital, si si-a predat viata Lui.

http://brooklyntabernacle.lightcastmedia.com/console.php?u=3055&c=1665259599&AddInterest=1101 o alta marturie cutremuratoare.

Iubitelor, hai sa ne luptam impotriva celui Rau, care pierde oamenii si ii duce fix in iad. Nu va mai luptati cu mine....
Sa dam slava Domnului pentru fiecare biruinta a Lui impotiva intunericului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Musulmani nu osa fie in rai, pentru simplul motiv ca nu si-au predat viata DOMNULUI ISUS. Nu stiu daca ai fost atenta, dar denominatiunile enumerate de mine erau CRESTINE. De asemenea vreau sa zic ca se fac eforturi mari pentru misine crestina in lumea musulmana.

Musulmanii il recunosc pe Isus ca profet, deci s-ar putea sa fim vecini si, sa ne oprim aici ca deviem de la subiect.

toni, fiica mea , invata-ne cum sa luptam impotriva sheitanului ca nu e asa usor, e puternic , magulitor si te ispiteste.
Nu ma lupt cu tine, ba chiar imi esti draga, pura si nevinovata.

un burtoi de 32+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by toni

http://www.infocrestin.ro/misiune/3.html

Mai departe,sunt oameni care l-au primit pe Hristos in viata lor ca Mantuitor si au trecut de la o viata plina de compromisuri, la o viata noua in Isus.
O sa pun 2 linkuri, de lao biserica cresina din New York, Brooklyn Tabernacle, unde veti putea vizualiza niste marturii cutremuratoare:

http://brooklyntabernacle.lightcastmedia.com/console.php?u=3055&c=589705043 marturia unui hairstyler care se droga ingrozitor si l-a descperit pe Hristos pe un pat de spital, si si-a predat viata Lui.

http://brooklyntabernacle.lightcastmedia.com/console.php?u=3055&c=1665259599&AddInterest=1101 o alta marturie cutremuratoare.

Iubitelor, hai sa ne luptam impotriva celui Rau, care pierde oamenii si ii duce fix in iad. Nu va mai luptati cu mine....
Sa dam slava Domnului pentru fiecare biruinta a Lui impotiva intunericului!

Pe ce baza afirmi cele de mai sus?
Si de unde stii tu cine va fi si cine nu va fi in rai???

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

of, am dschis subiectul crezand ca o sa gasesc incurajari, vorbe frumoase, ... si cand colo din primele postari numai certuri...

mai ales ca eu am cochetat cu religia pocaitilor si acum inca imi pare rau ca am renuntat... ma trezesc in fiecare dimineata si ma gandesc ca nu facem altceva decat ca asteptam sa murim si vreau sa ma intorc la Dumnezeu dar nu reusesc.Cum spune apostolul Pavel, in spirit vreau dar trupul asta pacatos nu ma lasa.
Va rog, va rog,rugati-va pentru mine, vreau sa ma intorc la Dumnezeu!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

of, am dschis subiectul crezand ca o sa gasesc incurajari, vorbe frumoase, ... si cand colo din primele postari numai certuri...mai ales ca eu am cochetat cu religia pocaitilor si acum inca imi pare rau ca am renuntat... ma trezesc in fiecare dimineata si ma gandesc ca nu facem altceva decat ca asteptam sa murim si vreau sa ma intorc la Dumnezeu dar nu reusesc.Cum spune apostolul Pavel, in spirit vreau dar trupul asta pacatos nu ma lasa.
Va rog, va rog,rugati-va pentru mine, vreau sa ma intorc la Dumnezeu!Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

draga Ilenutza, nu trebuie sa te 'intorci" nicaieri, daca ai gandul si dorinta dupa Dumnezeu,inseamna ca El e deja cu tine.Cauta un parinte duhovnicesc, spovedeste-te, si vei simti dulceata harului. Doamne ajuta! Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Toni...ce sa inteleg ca cei de prin Africa si mai stiu eu ce triburi, nu vor fi sub nici o forma mantuiti?! Dumnezeu spune ca va cere socoteala fiecaruia in masura egala cu ceea ce acelei persoane i-a fost descoperit despre Dumnezeu.Ideea e ca daca poti sa cunosti mai mult, avand acces la Cuvandtul lui Dumnezeu, te va acuza, si nu vei putea spune nicioadata, doar cat am facut mi s-a descoperit.Dumnezeu nu e absurd, sint convinsa, si vom fi judecati dupa lumina care ne-a fost fiecaruia ingaduit sa o cunostem.Atitudinea noastra ne va mantui, sau ne va pierde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

toni, fii draguta si raspunde-ti cel putin tie la intrebarile ce ti le-am pus in postarea anterioara: ce urmaresti cu subiectul acesta?
Pentru ca dupa turnura pe care au luat-o comentariile, mi se pare ca nu duce nicaieri....sau...da...duce la ZZ...
Vrei sa discuti despre Venirea Domnului? Ok. Intituleaza subiectul asa, ca sa fie clar pentru cei care vor sa citeasca/scrie pe aceasta tema.
Vrei sa discuti doar cu pocaitii pe o anumita tema/anumite teme? Anunta asta clar, ca sa nu mai fii nevoita sa te justifici si argumentezi si in fata ortodocsilor, si a musulmanilor, budistilor si a ce-or mai fi pe forum. Atunci va fi limpede: e o discutie intre "pocaiti" (eu as incepe mai intai cu o deifinire clara a termenului, ca sa nu mai fie neintelegeri si zeci de intrebari-intrebatoare...), iar cei care vor sa participe, vor avea interventii cu intrebari decente, fara jigniri si ofense personale. Asa mi se pare just, cel putin.

Atata timp cat tu ca si initiatoare a subiectului nu stii incotro duci discutia, si postarile vor fi ca atare, iar la final ii vei putea schimba titlul in "loc de injurat/scuipat/ofensat pocaitii"

"Fiti dar intelepti ca serpii si fara rautate ca porumbeii..."

Mergi la inceput