Pocaitii, la apel

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Las mai bine altii mai mari ca mine sa explice.

http://www.youtube.com/watch?v=w2fGQDq2aV8&feature=related

Cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by toni

Imi pare rau ca am provocat atata ura si resentimente.

pariu ca nu-ti pare rau?sunt sigura ca in secret iti zici "uau, ce mai sufar eu pentru Tine, Iisuse!"

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Irino, Irino, cum trebuie tu sa fii mereu atentionata... si...mereu prezenta .
Pai? Uitasi, bre?
"Sa nu intrati in adunarile lor, sa nu ascultati cantarile lor, sa nu cititi cartile lor, sa-i dati focului sa-i arza de draci" .
Daca parintele Cleopa ar fi avut si o viziune cu forumurile vremurilor din urma sa, cu siguranta ca v-ar fi sfatuit sa nu intrati nici pe topicele lor, nici pe forumurile lor, ale .
Dilok nu faci ascultare! Tz, tz! Fix pe dos le faci.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Toni, draga mea, explica-le, te rog, ca ortodocsii practicanti ar trebui sa fie pocaiti! .
Da'...mai bine nu! Ei stiu asta si au innemerit fix unde trebuia .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:

Irina C. ai ceva personal cu mine?
Ne cunoastem? De unde atata dispret?
Nu stii cine sunt, ce simt, cu ce ma ocup. Si totusi imi adresezi tot felul de chestii...

Toni, fiica mea, nu-ti fie frica , apropiete si vorbeste.

quote:
Ca sa ma explic, pentru cei ce nu au inteles, desi nu cred ca este atat de importanta confesiunea in care ne-a plantat Domnul Isus, sunt din Bis. Ortodoxa, si fac parte din Oastea Domnului.

Oastea Domnului- o minisecta care isi are radacina in ortodocsism?

later; Aflai ce e Oastea Domnului.
"Oastea Domnului este o miscare din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane, care a luat fiinta în anul 1923.
Oastea Domnului este „Aflarea si vestirea lui Iisus Hristos cel rastignit”.

Dupa 1948 miscarea a fost trecuta de regimul comunist în ilegalitate, iar în 1990 „Oastea Domnului” a fost reabilitata de Statul Roman si de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe."

un burtoi de 32+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Imi pare rau ca am provocat atata ura si resentimente.

pariu ca nu-ti pare rau?sunt sigura ca in secret iti zici "uau, ce mai sufar eu pentru Tine, Iisuse!" Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Irino, Irino, cum trebuie tu sa fii mereu atentionata... si...mereu prezenta .
Pai? Uitasi, bre?
"Sa nu intrati in adunarile lor, sa nu ascultati cantarile lor, sa nu cititi cartile lor, sa-i dati focului sa-i arza de draci" .
Daca parintele Cleopa ar fi avut si o viziune cu forumurile vremurilor din urma sa, cu siguranta ca v-ar fi sfatuit sa nu intrati nici pe topicele lor, nici pe forumurile lor, ale .
Dilok nu faci ascultare! Tz, tz! Fix pe dos le faci.

n-auzisi ca nu e "pocaita" adica neoprotestanta, ci pocaita, adica ortodoxa?asa ca n-am incalcat nici un canon Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:

Intentia mea nu a fost sa raspund ortodocsilor. Intentia mea e sa vad daca mai sunt, ca sa folosesc expresia care deranjeaza cel mai mult, pocaiti, pe forum.
Imi pare rau ca deocamdata sunt cativa, pe care ii si salut.
Iar in ceea ce priveste venirea Domnului Isus, ea este o realitate! Din fericire pentru unii, si din nefericire pentru altii, Isus Hristos va reveni sa-si rapeasca Biserica Sa, pe care si-a castigat-o cu pretul sangelui Sau sfant.
Biserica lui Isus va fi rapita!
Hai sa va pun si un text din Scriptura sa vedem ce o sa zica ortodocsii, luptatorii: Vor ramane fara cuvinte, sa stii.
........................................
Spre surprinderea voastra, ortodocsilor, acest text se citeste la fiecare inmormantare, de catre preot sau diacon. faza e ca nimeni nu ia aminte la el. Sincer, chiar crezi ca este cineva surprins? Si cand ai hotarat tu ca nimeni nu ia aminte la ce spune preotul?
Deci, ca pocaita ce sunt (Dar ce ai facut Toni pt a te putea numi pocaita?)(slava Domnului!glorie Lui!), va mai spun ca astept venirea Lui. Si ma bucur cand gasesc frati in Domnul care asteapta ca si mine.

Pentru cei care cred ca si mine, fi-ti tari in Domnul, caci venirea Lui e mai aproape decat atunci cand am crezut!
Te-a uns careva prooroc? Sau cand ai crezut ca va veni si cand va veni de fapt?

Toni, tu spui ca esti ortodoxa? De fapt cred ca nici tu nu stii ce confesiune ai, un soi de ceva intre cal si magar...Cred ca stii ca Oastea Domnului este un mini organism iesit demult din canoanele BOR. Adeptii sai s-au considerat de pe la inceputuri mai pocaiti, mai vrednici de mantuire decat fratii ortodocsi. Iar tu, si pe-aici incerci parca sa demonstrezi ceva ortodocsilor.
As vrea insa sa te intreb ceva: cand va veni Domnul "sa-si rapeasca biserica" asa cum spui tu, pe tine unde te va gasi? La ortodocsi sau la bisericile "dragi"? Sau cantand pricesne cu Oastea Domnului?
Eu iti doresc sa te hotarasti inainte de a veni Domnul. Care btw, va veni pe nepregatite!

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Marilena12, hai sa-ti raspund.:

cand va veni Domnul Isus sa-si rapeasca Biserica, vor fi f. uimiti unii ca rapitii vor fi din multele confesiuni crestine.Dupa cum. si cei care ajung in Rai nu sunt numai ortodocsi.(deocamdata vad ca doamnele ortodoxe sunt fff. impacientate).
Spre surprinderea voastra in rai o sa gasiti si catolici, baptisti, penticostali, crestini dupa evanghelie, lutherani, metodisti si....ostasi ai Domnului.

Mai departe: Fiti tari in Domnul[..], este un verset din Scriptura care pesemne ca nu o cunosti. Dupa cum vad ca habar nu ai despre Rapire.
Daca ai sa fii suficient de curioasa sa studiezi Biblia ai sa afli niste informatii pe care deocamdata nu le ai. Insa in relatia ta cu Dumnezeu, cred ca trebuie sa o mai imbunatatesti si tu cu ceva pocainta, care lipseste...., sa inlocuiesti prejudecatile cu dragoste de sus.
Nu uita ca Dumnezeu a iubit ata de mult lumea! ca l-a trimis in lume pe singurul Lui Fiu, ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica.

As vrea sa-mi dai un raspuns la intrebarea:
Talharul de pe cruce de landa Domnul Isus era ortodox?

De ex. in Seul, Coreea,{http://www.youtube.com/watch?v=LIdAbWGyT1M&feature=related }exista o biserica (nu stiu exact cum se numeste) alura neoprotestanta, formata din 780.000 de membri. Oamenii de acolo il lauda pe Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant.
Si nu sunt ortodocsi. Biserici crestine se infiinteaza in India, tara cu un paganism atroce...si exemplele pot continua.

De aceea iti dau un sfat, in calitate de om:

Nu dispretui ceea ce nu cunosti! Pentru ca Dumnezeu nu l-a creat pe Adam, Eva, Avram, Sara sau Isus ortodocsi. Proorocul Simeon care l-a tinut in brate pe pruncul Isus, crede-ma nu era ortodox. El s-a dus in Templul evreiesc in a 8-a zi de la nasterea lui Isus, cand acesta a fost taiat imprejur. Si Duhul Domnului l-a manat acolo.

Nu mai apara un cult, pentru ca nici un cult nu poate sa puna monopol pe Dumnezeu! A sustine asa ceva este cel putin o prostie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Auzi Toni? Tu scrii asa aiurea ce-ti vine sau mai si citesti ce scrii?
Ce treaba are faptul ca tu te declari ortodoxa -cand in realitate nici tu nu stii carui cult sa te apropii mai mult,- cu stiinta mea de religie. Stii tu ceva despre cat cunosc eu religie? Ai avut curiozitatea macar sa verifici ceva pana sa te aventurezi in afirmatii? Ti-am zis eu ceva despre cine va ajunge in rai sau in iad? In fine, nu m-ai convins deloc, nici pe mine si nici pe altii. Ai fost incapabila sa intelegi mesajul meu si imi vii mie cu pocainta cand tu te numesti cu mandrie pocaita, fara sa te gandesti de ce sfintii facatori de minuni nu si-au spus pocaiti vreodata. Stii de ce? Din SMERENIE. Din acelasi motiv, nu-ti raspund la afirmatiile legate de cat stiu eu legat de Scriptura.

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:

Marilena12, hai sa-ti raspund.:cand va veni Domnul Isus sa-si rapeasca Biserica, vor fi f. uimiti unii ca rapitii vor fi din multele confesiuni crestine.Dupa cum. si cei care ajung in Rai nu sunt numai ortodocsi.(deocamdata vad ca doamnele ortodoxe sunt fff. impacientate).
Spre surprinderea voastra in rai o sa gasiti si catolici, baptisti, penticostali, crestini dupa evanghelie, lutherani, metodisti si....ostasi ai Domnului.Mai departe: Fiti tari in Domnul[..], este un verset din Scriptura care pesemne ca nu o cunosti. Dupa cum vad ca habar nu ai despre Rapire.
Daca ai sa fii suficient de curioasa sa studiezi Biblia ai sa afli niste informatii pe care deocamdata nu le ai. Insa in relatia ta cu Dumnezeu, cred ca trebuie sa o mai imbunatatesti si tu cu ceva pocainta, care lipseste...., sa inlocuiesti prejudecatile cu dragoste de sus.
Nu uita ca Dumnezeu a iubit ata de mult lumea! ca l-a trimis in lume pe singurul Lui Fiu, ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica.As vrea sa-mi dai un raspuns la intrebarea:
Talharul de pe cruce de landa Domnul Isus era ortodox?De ex. in Seul, Coreea,{http://www.youtube.com/watch?v=LIdAbWGyT1M&feature=related }exista o biserica (nu stiu exact cum se numeste) alura neoprotestanta, formata din 780.000 de membri. Oamenii de acolo il lauda pe Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant.
Si nu sunt ortodocsi. Biserici crestine se infiinteaza in India, tara cu un paganism atroce...si exemplele pot continua. De aceea iti dau un sfat, in calitate de om:Nu dispretui ceea ce nu cunosti! Pentru ca Dumnezeu nu l-a creat pe Adam, Eva, Avram, Sara sau Isus ortodocsi. Proorocul Simeon care l-a tinut in brate pe pruncul Isus, crede-ma nu era ortodox. El s-a dus in Templul evreiesc in a 8-a zi de la nasterea lui Isus, cand acesta a fost taiat imprejur. Si Duhul Domnului l-a manat acolo. Nu mai apara un cult, pentru ca nici un cult nu poate sa puna monopol pe Dumnezeu! A sustine asa ceva este cel putin o prostie!
hiliasmul ( invatatura despre rapirea bisericii si domnia de 1000 de ani a lui Hristos pe pamant) este o erezie condamnata de Biserica in 381"A Doua Venire a lui Hristos va fi evidenta: va fi brusca, din cer si se va vedea pâna la marginile lumii. Pentru aceasta nu exista nici o pregatire decat pregatirea crestin ortodoxa prin pocainta, viata duhovniceasca si veghere. Cei care se pregatesc pentru ea in orice alt mod, care spun ca El este oriunde pe aici, care propovaduiesc ca Iisus vine in curand, fara a avertiza si despre marea inselare care va preceda venirea Lui, toti acestia sunt clar proorocii Antihristului, falsi Hristosi care trebuie sa vina mai intai si sa insele lumea, inclusiv pe crestinii care nu sunt sau care nu devin adevarati ortodocsi. Nu va exista nici o imparatie de o mie de ani. Pentru cei care pot primi aceasta, mia de ani din Apocalipsa este acum; viata in Har este in Biserica Ortodoxa, pentru intreaga mie de ani dintre prima venire a lui Hristos si vremea lui Antihrist. Faptul ca acesti protestanti asteapta un mileniu in viitor este chiar marturisirea lor ca ei nu traiesc in el acum, ca sunt in afara Bisericii lui Hristos si ca nu au gustat din Harul Divin."( par. Serafim Rose)( am pus acest pasaj pentru ortodocsii care intamplator citesc acest topic si poate se intreaba ce e cu rapirea asta de care vorbeste Toni- mai multe amanunte aici http://ortodoxie.trei.ro/diverse/Carti/Apologetica_ortodoxa/il_vom_intalni_pe_domnul_la.htmldraga Toni, cel mai bine ar fi sa-ti vezi de propria pocainta, si lasa-ne pe noi ortodocsii nestiutori, necititori de Biblie, care habar n-avem de nimic, sa ne vedem de pocainta noastra. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Deci, eu nu inteleg ce urmariti.
Fiecare e liber sa creada, in Romania, ceea ce considera ca e mai potrivit, din punctul lui de vedere.
Daca Constitutia noastra garanteaza libertatea religiei, nu stiu de ce ati incercat sa va bagati in discutia acestui subiect care se pare ca nu va priveste, untrucat nu o impartasiti.
Asadar, fara sa jigniti nu puteti, dar nici macar sa tolerati nu puteti. Tocmai acum, cand se vorbeste cel mai mult de toleranta...

Bine de mine ca sunt la calculator, la sute de km. distanta de voi. Altfel, ce ati fi facut daca eram colega voastra de birou? M-ati fi tratat ca pe o femeie cu intentii murdare, antihristice nu? M-ati fi i barfit, si ati fi facut glume pe seama mea, nu?Atitudini "crestine", probabil.

Dragelor, va asigur ca Romania noastra e o tara plina de pocaiti! Si pocaiti de-aia care trec de la sinucidere la o viata cu Domnul Isus, de la cocaina la o viata cu Domnul Isus, de la prostitutie la o viata cu El.

Asadar sunt multe vieti schimbate in bine prin simplul fapt ca aceste persoane si-au predat viata lui Hristos. Glorie si marire Lui!
In ceea ce priveste Rapirea, eu una sunt adepta ei! De fapt scrie clar in Biblie, si daca scrie acolo pentru mine e adevarul 100%.
Domnul Isus va reveni, si va lua la El pe cei care-L asteapta...Ca mine, sunt destui...si pe intreaga planeta!

Ma intreb de ce ortodocsii considera ca L-au MONOPOLIZAT pe Dumnezeu.

Mergi la inceput