Pocaitii, la apel

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toni spune:

O ORTODOXA, dar pocaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Toni draga,
Da cu mine ce ai?
Eu chiar doream niste raspunsuri de la pocaiti.Cum reusesc sa inspire mai multa incredere in colectivitatea in care traiesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by toni

O ORTODOXA, dar pocaita.

Eu am inteles altceva din

quote:

Spre surprinderea voastra ortodocsilor...

...da' poate n-am inteles bine

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Intentia mea nu a fost sa raspund ortodocsilor. Intentia mea e sa vad daca mai sunt, ca sa folosesc expresia care deranjeaza cel mai mult, pocaiti, pe forum.
si de ce, ma rog ai dori sa folosesti expresia care, dupa parerea ta "deranjeaza cel mai mult"? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Ca sa ma explic, pentru cei ce nu au inteles, desi nu cred ca este atat de importanta confesiunea in care ne-a plantat Domnul Isus, sunt din Bis. Ortodoxa, si fac parte din Oastea Domnului.
Pentru cei interesati, se gasesc materiale pe net, site-uri cu destule amanunte.

Asadar, bisericile evanghelice imi sunt un lucru foarte drag, baptista, penticostala, crestini dupa evanghelie. Am cunoscut oameni deosebiti in aceste confesiuni CRESTINE, si ma bucur ca Dumnezeu se face cunoscut intr-un mod special in fiecare dintre acestea.

Daca am deranjat pe cineva, imi pare sincer rau. Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, ci am vrut sa ma gasesc pe forum pe cei care impartasesc aceleasi convingeri ca si mine.
Este o chestiune, la fel ca si cu medicinistii, sau salajeni , sau tulceni etc. O zona in care voiam sa cunosc pe altii.

Imi pare rau ca am provocat atata ura si resentimente.

Sper totusi ca intentia mea sa fie binecuvantata de Domnul. Ramaneti in pace!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by toniSpre surprinderea voastra, ortodocsilor, acest text se citeste la fiecare inmormantare, de catre preot sau diacon. faza e ca nimeni nu ia aminte la el.
mai, da ce le sti tu pe toate Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

quote:

pariu ca nu-ti pare rau?sunt sigura ca in secret iti zici "uau, ce mai sufar eu pentru Tine, Iisuse!" Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Irina C. ai ceva personal cu mine?
Ne cunoastem? De unde atata dispret?
Nu stii cine sunt, ce simt, cu ce ma ocup. Si totusi imi adresezi tot felul de chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:

pariu ca nu-ti pare rau?sunt sigura ca in secret iti zici "uau, ce mai sufar eu pentru Tine, Iisuse!"

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Irina,foarte urat din partea ta

Ce faci tu aici se cheama provocare.Nu ai cu cine sa te certi si ai gasit-o pe Toni,o forumista care a avut ´´tupeul´´ sa scrie ceva diferit putin ca nuanta,intr-o zona in care misuna slujitorii ordotoxiei.

Macar daca ai folosi ironii mai destepte si nu dat cu presupusul aiurea.Iei in ras sentimentele si credinta unei persoane.Asa ai invatat tu de la preot?Ca eu nu-mi amintesc sa fi invatat sa fac asta....dar stai,ca eu nu sunt bisericoasa..poate aci sta diferenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Toni cred ca vei avea mai mult credit in ceeace spui daca ai explica ceeace vrei sa ne faci sa intelegem si sa demonstrezi ca pocaitii sunt mai pe placul Domnului decat ortodocsii practicanti.

Mergi la inceput