Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)
Raspunsuri - Pagina 9
sukisuki spune:
ADELA iti doresc sa ai o nastere usoara , fara complicatii si sa fiti amandoi sanatosi !!!! sa ne anunti cind s a hotarit bebele sa faca cunoastiinta cu toti cei care al iubesc!!!! te poop si,,DOAMNE ajuta!!
ainigriv spune:
Alexa,bine ai venit la noi!!!Ai sa gasesti multa liniste si caldura sufleteasca aici,fara sa le laud pe fete,toate sunt pansamente pentru suflet.In plus,rugaciunea ne ajuta in fiecare zi sa trecem peste ce este mai greu,sa nu ne pierdem increderea si sa ne umplem sufletul de bucurie.
A propos de intrebarea ta,am sa-ti raspund prin experienta mea,ma simt datoare sa povestesc de cate ori este nevoie,daca tot m-a scapat Dumnezeu din aceasta incercare si m-a ajutat sa inteleg ceva din ea.Acum trei ani am avut o prima sarcina,era dorita deja,pentru ca ne hotarasem sa avem un copil,numai ca a fost o extrauterina de care nu am stiut.Am ajuns in urgenta la spital si in urma operatiei am ramas cu o singura trompa.Eram mutilata sufleteste mai mult decat fizic sau psihic si eram tentata sa intreb"de ce???".Nasa mea de botez a fost cea prin care Dumnezeu a lucrat si ne-a spus sa nu-l maniem pe Dumnezeu cu astfel de intrebari,din moment ce noi ne ferisem 8 ani sa avem copii,din diverse motive si prioritati.
Deci,in cazul meu, vina a fost a noastra!!!Dar nu trebuie neaparat sa ai o vina.Dumnezeu ingaduie astfel de lucruri,nu ne ia el pruncii,ci ingaduie,fie pentru a ne apropia mai mult de el,fie pentru ca asa e mai bine.Intotdeauna ne iubeste,nu vrea sa ne faca rau niciodata si daca ceva nu corespunde cu ceea ce vrem noi,inseamna ca asa era mai bine.La mine,pentru ca nu stiusem de sarcina,facusem radiografii la toti dintii ,deci iti dai seama ce copil iesea daca era o sarcina normala.Asa ca,iata au fost mai multe motive pentru care am trecut prin aceasta experienta,destul de mutilanta,insa cel mai important este ca m-am trezit din amortire si l-am gasit pe Dumnezeu,m-am intors la Sf.Spovedanie,la Sf.Impartasanie,la rugaciune!!!
La tine nu stiu exact raspunsul,insa are dreptate Sukisuki,cuvintele sunt de prisos din moment ce nu mai putem face nimic,trebuie sa mergem mai departe cu credinta si increderea ca va fi bine.Poate Dumnezeu a vrut sa-ti arate ca poti ramane insarcinata normal,fara FIV,insa pur si simplu nu era o sarcina normala,nu se putea dezvolta si atunci nu ramane decat sa ne rugam sa vina alt bebe.Sf.Stelian este cel care alina aceasta durere mare si aduce alt prunc in locul celui pierdut.Si mai are Cleo ceva foarte frumos,dar poate o sa-ti intre ea si o sa-ti povesteasca cum se ruga pentru pruncul pierdut,pana Dumnezeu i-a dat doi gemanuti in locul celui pierdut.
Hai ca vorbesc cam mult,desi nu aveam voie sa stau prea mult pe aici,dar ce,pot sta fara voi???Va pup pe toate si ne rugam sa ne aiba Maicuta Domnului in paza!!!Doamne ajuta si noua si celor dragi noua!!!
koko_1 spune:
Buna ziua, fetele
O primavara frumoasa si un martisor virtual, cu toata dragostea, de la mine!!!
La mine...ziua 1...sunt daramata!
Sa auzim de bine, Doamne ajuta!
corina
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELEEEEEEEEEEEE!!!!!
sa aveti o primavara frumoasa in care sa rasara si la noi in burtica un bebic frumusel....sa fim sanatoase si sa ne ajute Dumnezeu sa avem rabdarea de care trebuie sa dam dovada.....
sukisuki.....multumesc ca mi-ai povestit si problema ta....imi este de mare folos cand stiu ca ma intelege cineva atat de bine....ma bucur ca ai reusit sa te descarci....sa de-a Dumnezeu sa fie bine tatii nostrii....desi al meu este f grav....dar usor usor ma gandesc la ciclul vietii si imi dau seama ca asa ne-a lasat Cel de sus....
dar sa vb de lucruri mai frumoase....sa-mi spuna si mie cineva daca pana in prima luna de sarcina este vreun semn sa-mi pot da seama pana ar trebui sa vina menstruatia....ca nu am nici un semnal....si mi-e frica practic sa merg sa fac un eco....
va pup pe toate.....le urez bun venit celor care au venit....le rog sa se roage mult....sa aiba rabdare....si multa credinta...
DOAMNE AJUTA!
aditi spune:
Buna feteleeeeeeeeee!
am venit si noi acasa (la socrii de fapt suntem)dar tot in burtica stam cuminti si putin ametiti de medicamente(ca e musai). Aici nu am net deci in acest moment "fur si eu " de pe la vecini ccred cand se conecteaza ei. Dumnezeu sa ne ierte dar altfel nu am cum sa vb cu voi si innebunesc Noi trebuie sa stam doar intinsi in pat (cu exceptia mancatului si toaletei ). Mi se intareste burta repede si de aceea, cred ca am contractii asa zice d-na dr. si trebuie sa am grija ca sa nu nasc mai repede.
M-am rugat mereu pt noi toate si la spital cand puteam, am dus listele cu mine. Acum doar stand in pat ne rugam ca in genunnchi nu rezistam mult. Sper ca rugaciunile vor fi primite si asa. Daca Dumnezeu ma intareste poate ajung maine sa duc listele la Sf. Maslu si poate voi reusi si eu 5 min sa stau , ca tare mi-e dor. As vrea sa ma spovedesc din nou dar nu stiu cum o sa reusesc. Doamne ajuta poate intr-o dimineata. Va mai povestesc cand mai prind net ca din 14 februarie tot citesc ce ati scris dar n-am apucat sa si scriu.
Multumesc din suflet pt rugaciunile voastre si acatistele date. seara adormeam cu gandul ca cineva sigur va avea timp sa ma pomeneasca si pe mine la rugaciune. Stiam ca nu sunt singura.
Felicitari noilor gravidute! Dumnezeu si Maica Domnului sa va pazeasca pana la termen sa fiti sanatosi.
Bun venit noilor aspirante la un bebe v-m trecut pe listele mele, m-a ajutat iubitul meu sot sa refac listele pt a le putea duce maine la biserica.
Bebe meu e mai mare decaat mine cu o sapt si cateva zile, sa pare ca tot asa merge. Eu am acum 32sapt si 4 zile iar bebe 33 si...
Mai vorbim, va imbratisez pe toate!
Nu prea mai rezist sa stau pe sezut si mi-e teama sa nu iasa de pe net cel care nu stie ca si eu sunt pe reteaua lui. Am sa ma rog si pt el/ea. Sper sa ajunga mesajul.Sper ca ati primit cu toate cartea pe care am trimis-o.
Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor multa rabdare si liniste sufleteasca!
Doamne ajuta!
Pt fiecare o

in loc de martisor! 
Aditi si Andrei
Hera25 spune:
Buna dimineata fetelor.
Pentru mine primavara a venit cu 2 teste clar POZITIVE.
Sunt naucita.Nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie.
Va pup.
sukisuki spune:

HERA felicitariiiiii!!! sa fii sanatoasa si u si bebele !!! sa fie intr un ceas bun !!! DOAMNE ajuta!!!
cami eu cind am fost gravida acum 2 ani si din pacate am pierdut sarcina .primul semn a fost ca eu dormeam mereu, imi era foarte somn , pe la 4 sapt deabea incep greturile asa a fost la mine mi se facea somn instantaneu si vroiam sa maninc acelas fel de mancare in fiecare zii! sa
dea bunul DUMNEZEU sa ne dai e veste buna !!
fetelor va salut pe toate si sa auzim de bine , numai vesti bune !!
aditi multumim pt rugaciunile si bunatatea ta !! sarcina usoara in continuare si aveti grija de voi!!! DOAMNE ajuta.
maryb spune:
buna dragele mele,
va doresc si eu o primavara minunata, sa va binecuvinteze Bunul Dumnezeu cu un bebelus cat mai curand.
hera25....

....FELICITARI !!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza.
noi deocamdata suntem bine, vineri am mai facut un test pentru linistea mea care a iesit fffff frumos, liniuta de test era mai intensa decat cea de control. Greturile ma insotesc in continuare, in unele zile au fost mai pronuntate si ma insoteau toata ziua. Pe 18 martie voi merge si eu la dr. si o sa-l vad pe bebe. Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat de data asta, eu am mare incredere in Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si toti Sfintii.
maryb
5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
montytaiana spune:
o primavara minunata va doresc
sanatate pruncilor pentru toate gravidutele noastre
multa rugaciune si rabdare pt noi celelalte
marryan spune:
Buna dragele mele
Nu am mai intrata de mult pe forum din lipsa de timp si net...
Acum am intrat si nu imi vine sa cred cit de multe fete noi sau inscris in grupul nostru de rugaciune, va doresc la toate ca sa va ajute Dumnezeu cit mai repede sa deveniti mamici asa cum va doriti si voi.
Dar si cele gravidute nu pot sa nu le felicit pe maryb inca odata, pe vdrag si Hera25-sa aveti parte de o sarcina usoara pina la termen si copii sanatosi. Doamne ajuta.
Vreau sa va multumesc pentru rugaciunile voastre si eu am fost la biserica si dau lista ma rog, nu incetezi sa cer de la Dumnezeu binecuvintarea pintecelui de a avea un prunc sper sa ne fie auzita rugaciunea si sa devenim cit mai curind mamici. Doamne Ajuta.
Adela iubita eu credeam ca deja ai nascut si tot eram nerabdatoare sa aflu noutati dar se pare cum zici si tu lui bb ii place la mami in burtika, iti doresc o sarcina usoara incontinuare.
Aditi, si tie iti doresc o sarcina usoara pina la termen si sa fiti ambii sanastosi.
Ainigriv imi pare rau ca ai ceva probleme dar cu credinta le vei trece pe toate sunt sigura Dumnezeu te iubeste mult eu vad acest lucru, multa sanatate iti doresc si sarcina usoara icnontinuare.
Cleopatra mama noastra spirituala ma bucur enorm pentru bebei tai,iti doresc multa sanatate tie copilasilor tai. Ai ales nume fr frumoase imi plac atit de mult! Mereu gasesti cuvinte de alinare pentru fiecare imi place acest lucru la tine fr mult!
Livsy chiar daca ispita este grea si mare nu uita ca Dumnezeu te iubeste si tot ceea ce ti se intimpla este ca te intareste si iti da o lectie de viata, sper sa treci cu Ajutorul lui cit mai repede din aceasta incercare grea si sa ti daruiasca pacea in suflet si dragostea.
Restul fetelor va doresc tot binele din lume, fie ca dragostea, lumina si caldura lui Dumnezeu sa nu ne paraseasca niciodata sufletele noastre sa ne calaluzeasca in tot ceea ce facem si gindim in fiecare zi. Va doresc marea binecuvintare sa vina peste noi cit mai curind, doamne ajuta.
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s