Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele fete!

Ce fericita sunt sa vad ca primavara a venit la noi cu vesti minunate, pline de reusite si iubire.
Va doresc si eu o primavara fericita cu multa sanatate,impliniri si lumina!
Hera,felicitari,draga mea!Ai primit darul cel mai de pret al vietii in primele zile ale primaverii,este ceva deosebit!
Cand am citit mesajul tau m-am emotionat ca de obicei pana la lacrimi.
Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa va dea multa sanatate,protectie divina si numai bucurii pana la termen!
Este cu adevarat o minune ca ti-ai indeplinit frumosul vis dar ai fost rasplatita la momentul potrivit pentru credinta si iubirea ta pentru Dumnezeu si oameni,sunt foarte bucuroasa,ma voi ruga pentru tine zi de zi sa ai o sarcina sanatoasa si frumoasa.
Dumnezeu sa fie cu voi neincetat si ai aveti mare binecuvantare!Doamne ajuta!
Aditi,draga mea ma bucur foarte mult ca te-ai intors din spital!
M-am rugat zilnic pentru tine sa stea Andreiusul tau iubit in burtica pana la termen,sunt fericita ca e totul bine acum.
Sa stai linistita in patut sa poti sa duci sarcina pana la termen.
Ti-a dat sa iei gynipral pentru contractii?Eu asa am luat cand am fost in spital si am mai inceput sa iau cam de o saptamana cam 2/zi ,am si eu ceva contractii,no-spa iau ca am dureri de burta cam mari uneori.
Multumesc din suflet pentru carte am primit-o,e foarte interesanta!
Iti doresc ca Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii sa va vegheze neincetat si sa va dea multa sanatate,bucurii si totul sa decurga bine pana la termen!Doamne ajuta!
ainigriv,sa stai linistita in patut sa nu faci efort,ar fi bine sa stai in concediu medical,tot ce ai scris sunt stari normale in sarcina,asa a fost la mine si mai am aceste stari acum mai pronuntate,mi-a crescut burtica in ultima saptamana mult in comparatie cum crestea pana acum, am avut si am dureri cam mari de burtica.
Cu colul daca doctorita zice sa faci cerclaj sa faci daca e prea scurt,eu am facut si uite ca a fost bine,nu te doare cand iti face ca esti anesteziata,poate daca nu-l faceam exista riscul sa fac avort la sarcina mea gemelara.Astept sa ne mai scri ce ati hotarat.
M-am rugat pentru voi si ma rog zilnic sa fie bine pana la termen.
Iti doresc ca Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii sa va dea multa sanatate,sa va aiba in paza lor cu multe bucurii pana la termen!
Maryb,iti multumim pentru uraile tale frumoase!
Ma bucur ca esti bine,sa ne spui cum a fost la doctor,o sa auzi inimioara bebelusului tau drag,o sa ai mari emotii de bucurie.
Dumnezeu sa fie cu voi cu multa sanatate si fericire pana la termen cu mare binecuvantare!Doamne ajuta!
Livsy,draga mea imi pare rau ca trebuie sa treci prin aceasta incercare sa ai mare rabdare,credinta in Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii ca ei te vor ajuta grabnic,uneori suntem pusi la incercari dar trebuie sa fim buni in continuare si sa invatam din ce ni se intampla,sa luam tot timpul partea buna a lucrurilor cum se zice.
Eu m-am rugat pentru tine si ma rog in continuare sa treci cat mai repede peste aceasta perioada si totul sa revina la normal.
Nu am reusit sa va scriu dar v-am citit cum am reusit datorita durerilor si contractiilor care le-am avut si le mai am,s-au mai diminuat putin.
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate,liniste sufleteasca,rabdare,credinta in continuare si lumina!Dumnezeu sa va aiba sub protectia Lui neincetat!Dorinta sa-ti fie indeplinita cat mai repede cu mare binecuvantare,deabia astept sa fii graviduta fericita!Dumnezeu sa va ajute!
Adela,ma bucur foarte mult ca sunte-ti bine!
Iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase!
Iubitul tau baietel vrea sa mai stea la mami in burtica ,sa mai creasca putin,de obicei baieteii se nasc mai tarziu decat fetitele.
Cate kg are acum?
Ma rog in continuare pentru voi,zi de zi,totul o sa fie bine.
Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii sa va vegheze clipa de clipa,sa aveti multa sanatate, nasterea sa va fie usoara si cu mare binecuvantare!Dumnezeu sa va ajute!Asteptam vesti de la tine.

Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna tuturor,

Intr-adevar primavara a venit cu multa bucurie aici la noi, ce bine e sa scoti capul din ale tale si sa vezi in jur oameni plini de zambet si fericiti!! HERA, FELICITARI, sa-ti dea Dumnezeu sarcina frumoasa si usoara, de care sa te bucuri din plin si sa-ti tii Pruncul in brate la momentul potrivit! Mare bucurie ne-ai adus!!

Aditi, ce bine ca ai aparut in sfarsit! Mi se pare ca a trecut atat de mult de cand nu ne-ai mai scris! Principalu-i ca sunteti bine si cresteti, sa fiti cumintei in continuare ca sa fie bine si mai asteptam vesti de la tine cand se poate! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Cleo, iti multumesc din adancul inimii pentru cuvintele de imbarbatare, daca asta mi-a dat Dumnezeu acum asta duc, am simtit rugaciunile voastre, care imi fac atat de bine! Orice incercare pe care mi-a dat-o Dumnezeu a fost sincer pe deplin meritata, nu am pentru ce sa ma plang, imi inalt inima cat pot de sus si stiu ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce. Ma bucur ca esti bine si copilasii la fel si asteptam cu mare drag sa ne scrii cand poti tu. Principalu-i sa fiti bine si sunt sigura ca toate ne rugam pentru voi - si toate ne rugam una pentru cealalta. Acest grup este o minune (stiu ca am mai spus-o) :-) Chiar ma gandeam azi-dimineata ca Dumnezeu a facut o minune in viata mea prin acest grupulet, sincer, bunatatea, Credinta, felul voastru de a fi cu totul m-au schimbat enorm si pe mine si sunt foarte recunoscatoare pentru asta! Va imbratisez cu multa dragoste si cu multe ganduri bune!

Marryan, ce bine ca ai aparut! Multumesc pentru cuvintele frumoase, stiu ca ne sustinem si tare e bine, am vrut sa va scriu repede, sa apuc sa raspund, iar dupa ce va scriu ma introc sa recitesc ce-a spus fiecare, sa savurez! Sa iti dea Dumnezeu multa bucurie in suflet si o primavara atat de frumoasa precum ti-o doresti si sa primesti ceeace astepti, eu sunt sigura ca e pe aproape! Multi pupici si calde imbratisari si multe multumiri!

Cami, multumesc, am fost impresionata cand ai scris ca ai intrat special ca sa ma incurajezi. Da, asa a randuit Dumnezeu, sunt sigura ca toate au un rost, poate Dumnezeu vrea sa ne arate cat de mult ne iubeste in aceste incercari, cat de puternice suntem si poate ca are un Dar special pentru noi, dupa ce ne dovedim puternice si vrednice. Iti multumesc din suflet pentru gandurile tale bune! La randul meu, regret ca ai in perioada asta incercari. Ne rugam toate una pentru cealalta si ne sustinem foarte mult, eu am simtit sustinerea voastra si a contat enorm pentu mine! Sanatate multa tatalui tau si poate ca luna asta ne aduci si Vesti Bune! (stii tu la ce ma refer...) ;-)

Doamne, ce bine ca s-a marit listuta la gravidute, asta aduce multa nadejde pentru noi toate!

Tuturor va multumesc din tot sufletul pentru sprijin, imi pare rau daca am uitat pe cineva care mi-a adresat anume cuvinte de incurajare, am sa revin sa raspund. Aveti grija de voi si Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui pe toate, "sus sa avem inimile" si sa dea Dumnezeu muuuuulte vesti bune in aceasta primavara!

Va iubesc!
TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Am uitat sa multumesc din nou lui Sukisuki (Sukisuki, ai un nick tare dragut!!!... :-) )pentru gandurile frumoase, iti multumesc din tot sufletul si ma rog pentru noi toate sa fim binecuvantate de Dumnezeu cu rabdare si nadejde, caci toate cele bune vor veni si ele, la momentul potrivit. Dumnezeu sa rasplateasca bunatatii tale si sa primesti ceeaceti doresti cat de curand!

Alexa, eu nu pot spune nimic la ce ne-ai povestit tu... Doar ca sper ca Dumnezeu sa te binecuvanteze cu un alt Prunc, sanatos, care sa va lumineze sufletele si sa va umple inima de recunostinta, pace si implinire. A ne pierde nadejdea nu este niciodata o solutie valabila, iarta-ma daca par "lupul moralist", eu iti doresc din toata inima sa primesti Darul Vietii si Dumnezeu sa iti aline inima pentru pierderea suferita. Inima sus, dupa ploaie si furtuna apare soarele, asta e valabil si pentru mine si pentru noi toate, si chiar daca par "vorbe"... eu cred cu putere ca lipindu-ne strans de Dumnezeu in momentele grele (ideal si in momentele bune, adica tot timpul...) nu putem decat sa fim invingatori! Aici vei gasi multe fete care au trecut prin multe si, sunt sigura, multa alinare si nadejde! Asteptam sa ne mai dai vesti despre tine!

Va doresc o primavara frumoasa si muuuultesi muuuuuuuuulti in listuta noastra!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

Anadomnica,bine ai venit la noi in grupuletul acesta minuntat!
Dumnezeu sa-ti ajute sa porti in pantece cat mai repede un prunculet sanatos,frumos si binecuvantat!
Sa ai mare rabdare,credinta si iubire ca Dumnzeu te va rasplati cat de curand cu darul vietii!Dumnezeu sa te ajute si sa aiba grija de tine!
Georgia,te astepatam sa ne mai scri.
Dumnezeu sa-ti trimita in pantecele tau un prunculet sanatos,frumos si binecuvantat!Maicuta Domnului sa te acopere cu acoperamantul ei sfant si sa ne dai vestea cea mare bucurie cat de curand!Dumnzeu sa te ajute!
Sanda,asteptam sa ne mai scri.
Iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase!
Iti multumim pentru textul postat scris de Sf.Serafim e foarte frumos sa luam aminte de cele scrise ca totul o sa fie bine in viata daca acceptam ce primim de la Bunul Dumnezeu,El stie mai bine cand trebuie sa se intample ceva si momentul potrivit.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa fii sanatoasa,credincioasa in continuare si sa porti in pantecel nu peste mult timp un bebelus sanatos ,frumos si binecuvantat!Deabia astept acea zi.Dumnezeu sa aiba grija de tine clipa de clipa si sa te ajute!
Magdita,sa ai mare rabdare si credinta,sa te rogi unde ti-am zis ca vei fi binecuvantata cat de curand cu un prunculet in pentece sanatos si binecuvantat!
Maicuta Domnului sa te acopere cu acoperamntul ei sfant si sa aiba grija de tine,ii porti numele si ea are mare protectie asupra ta.
Dumnezeu sa aiba grija de tine si sot cu sanatate si bucurii!Dumnezeu sa va ajute!
sukisuki,iti multumim ca ai dus listuta noastra la biserica si te-ai rugat pentru noi,Dumnzeu te va rasplati pentru bunatatea si credinta ta cu un copilas in pantecel sanatos si binecuvantat!
Sa ai mare rabdare ca nu e departe ziua cand ne vei da vestea cea
mare.
Dumnezeu sa te aiba in paza Lui si sa te ajute zi de zi!
koko,iti multumim pentru vorbele tale frumoase!
Iti doresc si tie sa ai multa liniste sufleteasca,sanatate,fericire si multa credinta!
Dumnezeu sa-ti zamisleasca in pantece un bebelus sanatos,frumos si binecuvantat!Sa ai draga mea rabdare ca vei fii graviduta fericita cat de repede.
Dumnezeu sa-ti dea multa protectie si sa te ajute!
Cami,iti multumim pentru urarile tale frumoase si iti doresc si eu sa ai parte numai de sanatate atat tu cat si tatal tau,bucurii si multe binecuvantari!
Dumnezeu sa te ajute si sa-ti trimita un sufletel de prunculet sanatos,frumos si binecuvantat in pantecel iar tatal tau sa se bucure asa de mult incat sa-i treaca toata boala si sa fie un bunic fericit si mandru de nepotelul sau.
Bunul Dumnezeu sa va aiba in grija LUI si sa aveti numai bucurii!Doamne ajuta!
Montytaiana,iti multumim pentru urarile tale frumoase!
Eu iti doresc ca in aceasta primavara frumoasa sa ne dai vestea cea mare ca ai fost binecuvanta cu un bebelus sanatos si frumos!Deabia astept acest moment de bucurie,cred ca se apropie.
Dumnezeu sa te aiba sub protectie si sa te ajute zi de zi!
Marryan,draga mea ma bucur ca ne-ai scris,m-am gandit la tine ce mai faci de nu ne-ai mai dat nici un semn.
Iti multumim pentru vorbele tale frumoase si pentru listuta noastra dusa la biserica!
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-ti zamisleasca in pantece un prunculet sanatos,frumos si binecuvantat cat mai repede,trebuie sa se intample in aceasta primavara frumoasa care a inceput.
Sa ai numai bucurii,rabdare si lumina,vestea cea mare se apropie.
Dumnezeu sa-ti ajute si sa te aiba sub protectie zilnic!
Dragele mele,eu o sa intru cand pot de acum inainte, burtica mi-a crescut in ultima saptamana mai mult ca de obicei uterul meu se mareste cu o viteza mai mare si am dureri uneori foarte mari,am inceput sa am si contractii,dar nu puternice,doctorul a zis sa stau mai mult prin pat sa duc cat de cat sarcina pana la termen daca o sa fie posibil.
Acum aproape 2 saptamani copilasii mei aveau 3 kg impreuna,acum cred ca au 3 kg si 600 g,cresc in medie de acum inainte cu 200g pe saptamana,eu am burtica unei gravidute cu sarcina care trebuie sa nasca asa e uterul de marit,din cauza aceasta am dureri mai mari,sarcina gemelara este putin diferita decat cea normala.
Joia viitoare merg la control si o sa va anunt cum a fost,deabia astept sa-mi vad baieteii mei iubiti.
Ma rog la Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii sa-mi ajute sa duc sarcina cu bine pana la cel putin 34 de saptamani atunci cand un copil poate sa respire normal fara aparate si incubator,plamanii sunt aproape dezvoltati si secreta o substanta care ii ajuta sa respire normal,acum am aproape 32 de saptamani.
Va iubesc mult!Dumnezeu sa ne ajute sa avem multe gravidute sanatoase si fericite in listuta cu mare binecuvantare!
Ma rog si ma voi ruga pentru noi toate sa avem numai bucurii zi de zi cu ajutorul Lui Dumnezeu si sa fie bine cu noi toate.
Dumnezeu sa ne aiba sub protectie clipa de clipa!
Va trimit la fiecare un si cate o cu multa lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Hera,felicitaaaari!!!Slava lui Dumnezeu pentru minunile sale,ca mare bucurie ne-a adus acest nou bebelas,pe care ne rugam sa-l pazeasca sanatos in pantece pana la termen.

Aditi,ne-ai luat o greutate de pe suflet,ca nu stiam ce e cu voi.Slava Domnului ca sunteti bine si mai aveti putin pana la marea intalnire.Sa va aiba Maicuta Domnului in paza si de acum incolo.

Cleo,esti mare minune tu,cata rabdare ai sa ne scrii la fiecare!!!Si se vede ca din tot sufletul te rogi pentru fiecare.Noi o sa ne rugam Maicutei Domnului sa va ajute,cu siguranta inca 2 saptamani macar gemanutii vor sta la caldurica,iar tie sa-ti dea putere sa faci fata unei sarcini atat de grele.

Marryan,multumim pentru gandurile bune,sa te rasplateasca Dumnezeu cu un prunc sanatos in pantece si cu multa rabdare pana la venirea lui.

Noi suntem bine,nu va faceti griji,cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece peste toate!!!Nu este cazul de cerclaj,ca sarcina e deja prea mare,avem 24 saptamani si cica nu prea se mai poate face,nu trebuie decat sa stau cuminte.La scoala nu ma mai duc,pana la concediu prenatal o sa-mi iau medical si cu voia Domnului vom fi bine pana la capat.Va sarutam pe toate,ne rugam bunului Dumnezeu sa ne aiba in paza,sa nu ne lase nici o secunda,ca fara El nu putem face nimic.Ne iertati ca am scris cam telegrafic,dar asta ca sa nu stam prea mult pe scaun,insa va Iubim la fel de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Hera felicitari! Dumnezeu sa te vegheze in continuare! La dr. ai fost? Am observat ca mai toti recomanda un supliment de progesteron in functie de daca ai sau nu antecedente cu el, un acid folic, o vitamina o chestie... sa nu intarzii sa mergi la dr ca sa faci si tu tot ce poti din partea ta. Apoi ce pot sa iti mai spun decat sa stai cat mai linistita sa te rogi si sa ai cata rabdare poti tu. Mie prima saptamana de la testele pozitive mi s-a parut ca a trecut foarte foarte foarte greu. Ma rog... nici acum nu se scurge mult mai repede timpul mai ales ca azi am o ecografie foarte importanta pentru ca aflu daca bebe are inimioara sau nu... grea meseria asta de gravida! Eu inca astept sa vad unde sunt partile placute si imbucuratoare ca pana acum nu prea m-am bucurat linistita (eu am si un istoric cu pierderile).
Hai sanatate multa si ma bucur foarte mult pentru tine!

Creste lista vazand cu ochii!

Cleo Mi-a facut mare placere sa citesc despre ce se intampla cu tine, chiar daca tie nu iti produce asa mare placere probabil. Totul e bine si sigur ai sa mai rezisti macar 2 saptamani. Ce a zis doctorul? Sa mananci din plin in continuare sau sa nu mai iei vitamine si sa mananci mai moderat Nu ma pricep dar parca am vazut asa ceva la televizor. In incercarea de a prelungi cat mai mult sederea la mami in burtica. Sanatate multa iti doresc si sunt foarte bucuroasa ca mai ai asa de putin si o sa fi o fericita mamica! La ce doctor mergi?

Doamne ajuta!

Anigriv, Iei vreun tratament ceva care sa te ajute? Sper sa ai rabdare sa stai cat mai linistita ca sa stea bebe cat mai mult posibil acolo. De ce trebuie sa fie asa de greu? Cu atatea griji? De ce nu putem si noi sa fim direct parinti fara toate problemele astea? Bine, stiu si eu raspunsul. Putere multa si sanatate!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Livsy am citit mesajul in care spuneai ca vrei sa fi discreta pentru ca sunt gravidute printre noi. Daca doar asta este motivul eu nu sunt de acord cu tine. Sa iti spun de ce. Am avut si eu mai multe incercari (am pierdut 2 sarcini mult dorite) si ceea ce am gasit pe acest forum in afara de sustinere multa din partea celor cu care am vorbit, au fost informatiile folositoare. Eu nu am incredere in doctori. Intotdeauna pun la indoiala ce zic ei si intotdeauna caut sa aflu mai multe. Asta pentru ca am cunoscut multi medici care mi-au spus prostii imense si m-am gandit ca e mai bine sa nu iau de bun tot ce zic ei. Spre exemplu o doctora la care am fost mi-a zis ca nu am nici o sansa sa raman in luna in care am ramas... si mi-a zis sa nu iau tratament de sustinere ... cand la mine un avort menstrual s-a mai produs din cauza lipsei mari de progesteron. Pe forum am gasit informatii multe. Situatiile prin care au trecut fetele m-au pregatit sa recunosc si sa preintampin potentiale probleme. Mie mi s-a parut mai important sa stiu ce se poate intampla decat sa nu stiu si sa stau linistita... pentru ca stiu multe cazuri in care "ignoranta" in domeniu coroborata cu indiferenta medicului a dus la tragedii. OK, lasand la o parta toata povestea asta, si ingrijorarea pe care o simt acum in suflet pentru tine, iti doresc multa sanatate si putere sa te rogi in continuare. Si eu am simtit foarte foarte multa slabiciune saptamanaile astea. Cand se face ora 9 sunt deja asa de obosita ca nu ma mai concentrez nici sa fac un sandwich pentru sotul pentru a doua z. Dumnezeu sa iti ajute si sa fie totul bine!

Alexa, Imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat. Din nefericire se intampla atat de des! Cand mi s-a intamplat mie prima data am avut un soc total. Nu imi imaginam ca asa lucruri se intampla... eram ignoranta. Apoi m-am informat si am vazut ca de fapt se intampla foarte des iar unele dintre femei se confrunta mai mult sau mai putin dureros cu asta. Numai prin credinta in Dumnezeu am reusit sa merg mai departe. Dintre fetele care nu se incred in Dumnezeu am vazut ca unele ajung foarte foarte deprimate pentru ca nu au nici un sprijin si nici o explicatie, poate chiar nici o speranta concreta. Dar eu stiu acum ca Dumnezeu face ce face cu noi pentru pacatele noastre, pentru ca vrea sa ne indrepte. El nu incearca sa indrepte pe toata lumea ci doar pe cei care vor sa fie indreptati. De cand am pierdut cele 2 sarcini mi-am schimbat destul de mult viata si gandurile. Nu suficient de mult, dar sper destul cat sa ne ingaduie Dumnezeu sa avem un copil sanatos de data asta. Stiu ca numai de El depinde asta. El da VIATA. Nu pastilele pe care le iau, nu doctorul care ma ajuta, nu celulele care se dezvolta dupa un pattern fantastic de complicat... prima luna dupa ce am pierdut prima sarcina a fost foarte grea. Ma apuca plansul seara, eram foarte neplacuta pentru cei din jur care sigur nu stiau ce e in sufletul meu. Dar timpul a trecut si a pus totul in ordine si acum merg cu mare incredere mai departe. Sa iti dea Dumnezeu putere multa si sanatate!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna dimineata micutele mele
va doresc o primavara fericita , plina de impliniri
hera, felicitari pentru sarcina , Bunul Dumnezeu , si Sf. Spiridon (sper sa nu confund, si tu sa fii cea care a tinut canonul) , te-au ajutat , si uite ce cadou frumos ai primit de martisor .
livsy , idi doresc sa te linistesti , sa se faca voia Domnului.. io te astept la fel de zambareata si optimista , asa cum erai
despre mine , poate o sa povestesc peste ceva vreme cate ceva ... am impresia ,ca , cleo, ma simte in toate indoielile si framantarile mele .... am impresia , ca ceva , ma trage inapoi , ca de fiecare data , ma pornessc spre biserica , joia, cand marea majoritate sunt inchise,....
va doresc multa credinta ....Doamne Ajuta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Alinushca,sa va dea Dumnezeu sanatate si protectie,bebe va fi cuminte in continuare si azi vei simti prima bucurie a sarcinii,inimioara batand,este o senzatie ce nu se poate explica in cuvinte!!!Apoi toate problemele vor fi anulate de prima miscare in burtica,veti incepe sa comunicati,doar punand mana,ti se va raspunde,ceea ce este uimitor.Noi ne jucam deja,dansam la muzica si la papa,iar cand pune tati mana ne ascundem,asa ca orice durere si orice problema am avea trec toate,fiind rasplatite de sufletelul din pantece.E adevarat ca timpul trece greu si mintea noastra in loc sa stea la Dumnezeu se framanta cu tot felul de prostii,insa sa-i cerem ajutorul si nu ne va lasa.Eu nu am tratament acum,decat No-spa la dureri/contractii,pe care deocamdata nu stiu sa le recunosc sau nu le am,utorgestanul l-am avut pana la 20 de saptamani si numai daca ma doare burtica imi mai pun,vitamine "Elevit" si cel mai sigur,statul la pat.Dar nu am interdictie totala,pot sa ma si plimb cat simt eu ca-mi este bine si nu obosesc,ca ce facem cu Kg???De asta ma gandesc,nu o fi asa grava situatia din moment ce ma pot plimba.Nici nu pot compara colul,adica nu se poate preciza cu cat s-a scurtat,ca nu am lungimea initiala si atunci....o sa merg sa-l masoare acum,am inteles ca daca-i peste 30mm e ok.Avand in vedere ca ai deschis din nou lista bebelusilor,vei avea multa rabdare si putere si te vei bucura de fiecare clipa a sarcinii.Ai fost tare simpatica,"meseria de graviduta",dar atat ne-am dorit-o incat nu mai conteaza.Pupici si Doamne ajuta!!!

Georgia,pupici,ne era dor de tine!!!Nu te gandii ca numai tu ai ispite,drumul credintei e presarat cu ele,trebuie doar sa cerem ajutorul lui Dumnezeu ca noi nu avem nici o putere.Eu ieri eram hotarata ca nu pot sta la Sf.Liturghie,ca nu pot sta in genunchi si totusi Maicuta Domnului nu ne-a lasat,ne-am dus la biserica si mi-a dat preotul binecuvantare sa stau jos,iar la momentele importante sa stau in picioare.Cu ajutor,totul se poate face.Si apoi urmeaza postul,vom avea timp sa ne linistim si sa ne curatim sufletele,sa cerem ajutor si binecuvantare de la preot sa nu avem ispite,iar noi cu rugaciune multa sa primim acoperirea tuturor puterilor ceresti!!!Te asteptam de fiecare data cand ai timp sa ne povesteti,descarca-ti sufletul,ca numai asa ne putem ajuta unele pe altele.Doamne ajuta!!!

Pupici multi pentru toate fetele,mult soare si o primavara frumoasa,plina de lumina si caldura in sufletele noastre,ajutor de la Dumnezeu,atat pentru noi ,cat si pentru cei dragi!!!Cami si Sukisuki,sanatate multa taticilor,rugati-l pe bunul Dumnezeu sa ii lase sa devina bunici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Vroiam sa va spun ca am fost vineri dupa-amiaza la slujba la Biserica Madona Dudu si am lasat acatist cu numele noastre ca sa le citeasca preotul timp de sase saptamani. M-am rugat si la Icoana Facatoare de Minuni a Maicutei Domnului. Mi-a placut si cred ca o sa merg regulat acolo.
Iertati-ma ca va scriu pe fuga .
Va pup pe toate si Doamne ajuta !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput