Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)
Raspunsuri - Pagina 8
Livsy spune:
Va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere! Sukisuki, da, poate ca o sa vorbim zilele acestea, iti multumesc foarte foarte mult! Acum nu simt nevoia sa vorbesc, crede-ma, incerc sa nu ma gandesc la asta desi e fff greu sa nu ma gandesc - si ma rog zilnic cat pot de mult. Va multumesc din suflet tuturor inca o data!
Cu drag, Ana
cami_antonia spune:
Buna fetele mele dragi!!!
bine ati venit fetele noi....anadomnica si magdalita.....sa va de-a Dumnezeu sanatate si nastere de prunci sanatoi asa cum ne dorim toate aspirantele de aici....
la celelalte fete multumesc pentru rugaciuni....
livsy.....o sa ma rog mult si sper ca Dumnezeu sa va aiba in paza....si faca-se voia Lui.......
si eu am avut cateva seri in care am fost tare bulversata si am ratat rugaciunea....dar am mai citit Acatistul Sf. Haralambie....
Doamne Ajuta!!!
adela achim spune:
Buna fetele mele dragi...
Ma bucur mult cind vad ca fete noi ni se alatura...sa va binecuvinteze Dumnezeu cu prunci sanatosi si mincaciosi,sa va rugati alaturi de noi....toate fetele de aici sint minunate si cu multa credinta....
Cleo mama noastra draga,iti multumesc pentru gindurile si pentru rugaciunile tale,ma rog si eu pentru pruncii tai,sa-i ocroteasca Dumnezeu si Maicuta Lui...

Livsy roaga-te mult,in viata uneori trebuie sa trecem prin multe incercari si ispite,dar Dumnezeu nu ne lasa...rugaciunea si postul fac minuni...ai incredere sigur va fi bine....
Vin si eu cu vesti de la consult,se pare ca pruncul meu nu prea vrea sa iasa acum...cred si eu acolo e cel mai bine
....ma rog sa fim bine amindoi atunci cind va fi sorocul....Doamne ajuta!
Va
pe toate,sinteti minunate,Dumnezeu sa va rasplateasca pentru bunatatea voastra....si va tin la curent....
ADELA
anadomnica spune:
Va multumesc frumos la toate pentru primirea calda pe care mi-ati facut-o. Eu sunt o fire tare slaba si fara incurajari si sustineri de multe ori imi pierd dorinta de lupta, asa ca am motive multe sa va multumesc pentru primirea frumoasa. Povestea mea este ca incerc de vreo 3 ani sa raman insarcinata si e greu... dar stiu ca Domnul are grija de fiecare in parte si ne da noua daruri multe si toate spre folosul sufletului in primul rand. Acum am ceva mai multa rabdare fata de primul an de incercari, acum plang mai putin si ma rog mai mult, acum stiu ca intr-o zi va veni si la mine minunea si incerc sa fiu pregatita cat mai bine pentru ea. Doamne Ajuta!
anadomnica spune:
Livsy, curaj! Un indemn duhovnicesc pentru zilele cu multa suferinta: "Domnul este cu tine, de cine te vei teme? Cine te va face sa suferi?". Chiar daca uneori incercarile vietii sunt grele, ele sunt date tot din grija Domnului si doar pentru ajutorul nostru duhovnicesc. Tot ce trebuie sa facem este sa incercam sa privim lucrurile din punctul Lui de vedere si vom intelege in timp ca incercarile au fost ingaduite pentru a invata o virtute sau un adevar, au fost date din grija Domnului.
Eu foarte greu am inceput sa vad ca una din virtutile pe care Domnul incearca sa ma invete este rabdarea. Nici acum nu am priceput bine aceasta virtute si sunt in continuare mult nerabdatoare, dar o licarire tot este ca rabdarea chiar este pentru mine si trebuie sa o invat.
Livsy spune:
Adela, cata dreptate ai - si in loc de amaraciune si frica daca am inlocui cu pace si siguranta ca Dumnezeu este cu noi... Sunt intr-adevar momente grele si stiu ca Dumnezeu nu ne lasa nicicand. Poate cel mai greu imi e de suportat propria mea nesiguranta, care mi se pare un pacat si o pedeapsa in sine... Dar asta este!
Iti multumesc pentru vorbele bune, Doamne ajuta, asteptam cu drag vesti despre Puisorul tau si fiindca e atat de aproape marea Intalnire nastere usoara, un Pruncut sanatos si Dumnezeu sa va dea muuuulta fericire si de acum incolo! 

Va multumesc din tot sufletul tuturor pentru gandurile bune pe care mi le-ati trimis si pentru Rugaciuni si tot! 

Anadomnica, sarumana pentru indemnul duhovnicesc, mi-a facut tare bine! Sa te rasplateasca Dumnezeu! Norocul meu e ca nu sunt singura, va am pe voi si chiar daca mai uit de Dumnezeu cateodata are cine sa-mi aminteasca! Iti doresc sa ai parte de ce e mai frumos pe aceasta lume si sa iti indeplineasca Dumnezeu Visul cel frumos din inima ta. 

Va iubesc!
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

TUTUROR!
Alexa_ spune:
Buna ziua dragele mele
O sa va scriu povestea mea in speranta ca ma puteti ajuta intr-un fel.
Este primul mesaj pe acest forum cu toate ca il citesc de mai mult de un an de zile (de cand ne-am hotarat sa avem un copil).
Dupa cateva luni in care am tot incercat fara nici un rezultat, am cautat un medic care mi-a dat sa fac analize, tratamente, monitorizari si in cele din urma am facut si laparoscopie. Rezultatul laparoscopiei a fost dureros; in urma unei operatii de eliminare a unui chist ovarian (facuta cu 8 ani in urma) existau foarte multe aderente care au compomis trompele, plus endometrioza. Dupa laparoscopie medicul mi-a spus ca singura sansa de a avea copii era FIV. Am mers mai departe si mi-am zis ca daca Dumnezeu doreste sa am copii natural voi avea daca nu, voi face FIV. Asa ca nu am disperat si m-am rugat la Dumnezeu. Dupa tratamentul cu Diphereline, in decembrie am inceput analizele pentru aceasta procedura, insa in ianuarie s-a produs minunea si am ramas insarcinata.
Am considerat-o o minune a lui Dumnezeu pentru ca daca medicii mi-au spus ca nu se poate natural si totusi am ramas, putea sa fie doar un copil de la Dumnezeu si sarcina avea sa fie bine. Nici nu concepeam ca se poate intampla ceva rau si ii multumeam lui Dumnezeu in fiecare zi. Insa nu a fost sa fie asa. Acum 2 saptamani, la controlul de 9 saptamani mi s-a spus ca sarcina se oprise din evolutie.
Parca s-a rupt ceva in mine. Acum nu mai stiu ce sa cred. Daca Dumnezeu mi-a dat aceasta sarcina de ce mi-a luat-o asa de repede? Unde am gresit? Nu mai stiu in cine si in ce sa mai cred. Ne-am dorit atat de mult acest copil si acum nu mai e. Parca nici nu mai pot sa ma rog la Dumnezeu si totusi imi lipseste asa de mult sa merg la biserica, sa Ii multumesc pentru toate lucrurile frumoase din viata mea si sa ma rog in continuare.
Grupul vostru acesta este atat de plin de credinta si ma bucur sa citesc acest subiect de fiecare data pentru ca sunteti toate niste persoane deosebite si sper sa gasesc macar o parte din raspunsurile la intrebarile care ma macina acum.
Imi cer scuze daca am scris prea mult si v-am plictisit cu mesajul meu.
Simona
Doamne ajuta!
cami_antonia spune:
buna fetele.....
livsy am intrat special pt tine....sa te incurajez....pt ca daca e cineva care te intelege la momentul de fata cel mai bine sunt eu....care si eu am pe langa dorinta mare de a avea un copil....mari necazuri.....dar eu cred ca si acestea ne-au fost date ca sa ne intareasca mai mult si mai mult credinta si dorinta de a trai....trebuie sa fim tari in astfel de momente si sa ne rugam mult.....
eu par foarte tare dar sufletul meu este sfasiat....cu toate acestea incerc sa depasesc cat pot mai bine momentul greu din viata mea....mai ales cand stiu ca dupa ploaie mereu iese soarele....si Dumnezeu nu ne paraseste niciodata....daca avem credinta....
anadomnica.....mult curaj....si noi ne straduim tot de 3 spre 4 ani si mergem mai departe increzatori....sa stii ca rabdarea e o mare virtutie.....eu am vazut asta inclusiv acum la operatia laparo....si s-a dovedit ca daca am avut rabdare am fost rasp[latita de domnul doctor cu un zambet f frumos pe care nu si-l afiseaza mereu.....ceea ce mi-a dat o mare incredere in mine....asa ca ....capul sus...multa credinta si rugaciune...
va pup pe toate si nu uitati ca maine sunt mosii de iarna....se da de pomana....iar batranii zic ca nu se spala....
DOAMNE AJUTA!
ainigriv spune:
Fetele mele dragi,ati aparut voi si am disparut eu!!!
Se pare ca trebuie sa stam mai cumintele,ca am fost ieri la control si dr mi-a zis ca e colul mai scurtat,nu stiu exact ce inseamna asta in dimensiuni,ca numai la eco se poate vedea,insa,cert e ca mai putin pe scaun,fara efort,mai mult in pat.Asa o sa facem ca sa fim ascultatoare,asta nu inseamna ca nu ne vom gandi la voi.Poate ne invredniceste Dumnezeu la mai multa rugaciune in felul asta.
Va pupam pe toate,nu ne lasam daramate de deznadejde,ci mergem mai departe cu credinta in Dumnezeu!!!
Multumim,Cami,ca ne-ai amintit,sa-i odihneasca Dumnezeu pe toti cei adormiti si pe noi sa ne ajute sa le facem pomenire.
Doamne ajuta,va pupam si speram sa mai venim in "vizita ",ori de cate ori putem!!!
sukisuki spune:
buna fetelor!!!
livsy te pup si iti doresc numai bine , putere sa treci cu bine peste tot ce este mai rau in viata ta !!! si DUMNEZEU sa te ajute si sa iti lumineze calea spre tot ce este mai bine!!!
cami te inteleg , si tatal meu este acum in spital si stiu prin ce treci !!! el are diabet si glicemia lui este foarte ridicata!! urmeaza sa faca o operatie de prostata dar care din pacate momentan nu este posibila din cauza glicemiei!!! nu am vrut sa incarc cu problema mea dar am vrut sa stii ca iti inteleg suferinta !!! ma rog in fiecare seara la DUMNEZEU pt noi si pt ei !!!
ALEXA cuvintele sint de prisos acum , si eu am pierdut o sarcina dar nu mi am pierdut increderea ca intr o zii imi voi legana bebele !!!
este foarte greu ...nedescris in cuvinte ....tot ce pot sa iti zic este sa crezi in continuare sa nu iti pierzi credinta , daca s a putut odata cu siguranta se va putea iar .
ainigriv te pup si pe tine si iti multumesc pt cuvintele tale!!! multa sanatate tie si micutei tale dragi.
astazi am fost la biserica si m am rugat mult , am dus si listuta noastra , si sa de a bunul DUMNEZEU sa avem putere sa trecem prin incercarile vietii !!! asta doresc la toate fetele de aici pt ca toate sinteti minunate !!!! va puup pe toate si,,,,doamne ajuta!!!