Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)
Raspunsuri - Pagina 20
Livsy spune:
Ce de discutii aprinse aici la noi!!!
De cand ne-a scris Karelina, adica de ieri :-) nu mai spune nimeni nimic (eu sunt pe post de <<animator>>! :-)) )
Pai va doresc TUTUROR
sa aveti o zi binecuvantata si cine stie, poate primim azi vreo veste de la Adela si puisorul ei!
Si poate mai pe seara mai apar si fete care nu ne-au mai vizitat de ceva timp, dar speram ca sunt sanatoase - si cei dragi la fel - si ne rugam pentru ele.

TUTUROR!
Ana

Livsy spune:
Karelina, am uitat sa-ti spun ca dupa parerea mea scrii foarte frumos, nu iti mai face griji, fiecare cuvant este pretios atata vreme cat vine din inima si oglindeste Iubirea noastra pentru Dumnezeu. Asa ca asteptam sa ne scrii cand poti tu si TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE, cat mai curand, dupa Voia Lui Dumnezeu!

Va iubesc pe fiecare mult mult de tot! 
Ana 

anadomnica spune:
Fetele dragi pupi la toate!
Eu nu am net decat la servici si tre sa prind timp sa citesc postarile voastre
si putin timp mai ramne si pentru scriere. Pentru mamicile aflate pe ultima suta de metri, cleopatra70 (care are asa mare grija de sufletele noastre si ne impartaseste acatiste si povete si pe care o iubim
) si aditi (a carei bebe se pare ca va fi sportiv de performanta
) Doamne Ajuta si nasteri usoare.
cami_antonia nu fi trista, suntem alaturi de tine
. Gandeste-te ca daca lupta e mai grea si mai lunga si victoria e mai frumoasa si umple mai mult sufletul... si apoi gandeste-te ca pentru prunci ce au ajuns sfinti mamele lor s-au rugat si au plans indelung si cum le-a binecuvantat Dumnezeu in final pe acele mame!!!
Eu nu m-am simtit prea bine dupa injectia cu pregnyl si am avut aproape o saptamana intreaga dureri acute de burta ... nu le pot descrie. Doctorul a spus ca sunt normale, dar o saptamana intreaga??? Mai rau ca la ciclu... M-au intristat putin. In rest sunt optimista spun rugaciuni la Maica Domnului si am incredere in ajutorul ei.
Acum pentru inveselirea sufletului in plin post va trimit 2 link-uri foarte gragute :
www.youtube.com/watch?v=KC1aQSIPqS8&feature=PlayList&p=CF2ED5858C98FBAA&index=3" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=KC1aQSIPqS8&feature=PlayList&p=CF2ED5858C98FBAA&index=3
si o dedicatie pentru toate fetele mamici in devenire, de la Tudor Gheorghe...Lumina lina www.youtube.com/watch?v=jR629vEkaIU&feature=PlayList&p=1F87C3188D81125E&index=3" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jR629vEkaIU&feature=PlayList&p=1F87C3188D81125E&index=3
Doamne Ajuta si post usor!
sukisuki spune:
salutare fetelor
Karelina iti multumesc pt incurajari.am sa caut si eu un acatist asemanator si am sa al citesc pt ca am nevoie!!! te pup si sa te ajute DUMNEZEU ca in curind sa ne dai o veste buna.
Livsy asa este , oare ce o fii cu fetele noastre de nu au mai scris nimik si eu urmaresc de dim tot ce s a scris . tu ce mai faci se pare ca esti mai bine si insufletesti grupuletul cu optimisnul tau!! ma rog pt tine sa fie asa cum iti doresti si sa primesti de la DUMNEZEU darul cit mai curind!!! 

Adela asteptam cu nerabdare vesti de la tine .sa ne zici ca totul e bine si sinteti voinici amandoi!! DOAMNE ajuta!!
ainigriv , cami , magdita, anadomnica, alexa si tutror fetelor va trimit numai ginduri bune si liniste si pace in suflet 

CLEO u cum te simti , astept cu sufletul la gura vesti de la tine. iti urez tot binele si sanatatea din lume , sa fie bine cezariana si sa aduci pe lume cei mai sanatosi bebei..DUMNEZEU SA VEGHEZE ASUPRA TA!!!
ainigriv spune:
Multumim fetelor,ne-ati readus pe prima pagina,hehehee!!!Multumim pentru rugaciunile postate,sunt minunate si pentru fiecare cuvintel,vorba lui Livsy,ca mari minuni fac vorbele spuse din sufet.Chiar este bucurie la noi aici,nu am avut de lucru si am intrat pe un alt subiect azi,legat tot de bebei si am ramas socata.In fine,nu vreau sa judec pe nimeni,mai ales acum in post.
Voiam sa va spun sa incercati maine sa ajungeti la Sf.Maslu,pentru ca multe biserici,fiind prima saptamana de post(mai aspru,chiar,pentru cei care il pot tine)se fac si Moliftele Sf.VasileSa ne ajute bunul Dumnezeu pe toate sa ne curatim de toate cele rele!!!
Sukisuki,poate ne faci tu vreo surpriza,ne dai vestea cea mare!!!Ce zici,se poate,ca erau niste dubii,parca si nu-i obligatoriu sa iasa testul inca din primele zile??!!
Pupam toate fetele,asteptam vesti de la bebeii care sunt pe cale de a veni pe lume,va iubim din tot sufletul si va dorim tot binele din lume.Doamne ajuta tuturor!!!
anidaz spune:
Fetelor cu ajutorul lui Dumnezeu voi duce duminica lista cu numele noastre la manastirea pe care am visat-o si voi vorbi cu parintele staret despre visul meu.Doamne-ajuta!
http://tt.lilypie.com/4z6T0.png
alinushca spune:
Slava Domnului, azi merg la Liturghia darurilor mai-nainte sfintite si la Sf. Maslu. Am sa ma rog cum pot eu si pentru viitoarele mamici de aici, sa treaca cu bine peste greutati, sa se intareasca in acest post asa cum il vor tine, si sa dea nastere la copii sanatosi pe care sa ii ocroteasca Dumnezeu ca nimic nu este mai de pret. Altceva nu stiu ce sa va mai zic. Imi sunteti toate dragi si imi pare rau ca nu mi-am dedicat mai mult timp sa va cunosc mai bine. Mai ales zilele astea incerc sa nu mai intru pe forum, sa nu mai citesc si sa nu ma mai gandesc la nimic. Se spune ca somnul ratiunii naste monstri, si e adevarat, dar si ratiunea in excess dauneaza grav sanatatii! karelina zicea ca-s pesimista. Pai asa ajungi daca gandesti prea mult si nu dai loc destul lui Dumnezeu sa se ingrijeasca de tine.
Cleo sper ca esti bine si ca cei 2 strumfi nu iti dau prea multe batai de cap! Am vazut ca nu prea ai mai scris ceea ce inseamna ca deja te misti foarte greu. Tinem pumnii stransi pentru nastere, cand va veni ea.
Aditi, Tu stai cumintica in continuare ca o sa fie bine si mai ai de mers nitzel in forma asta "la pachet". 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+
anadomnica spune:
Multumiri fetelor pentru indemnul de a merge la Sf. Maslu in seara asta. DOamne ajuta! Sper sa ajung si eu !
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
anadomnica spune:
E Postul Mare, timp de rugaciune si de infranare...
Vreau sa va povestesc cum se intampla minunile in viata noastra, doar sa avem ochi sa le vedem. Seara trecuta ma rugam si ceream de la Domnul sa vina bb si la noi... cand... brusc mi s-au deschis ochii sa vad ce nu vazusem si sa inteleg marea Purtare de Grija a Domnului. Astfel mi-am dat brusc seama ca de-a lungul timpului mi-am dorit multime de lucruri in viata: uneori mai tare, alteori mai slab... si S-AU IMPLINIT!! Nu are rost sa mentionez lucrurile marunte, dar mi-am dat seama ca in urma cu vreo 5 ani o duceam tare greu cu banii, plateam chirii si intretinere, eram inca studenta si doar sotul muncea... asa ca mi-am dorit sa am o casa a mea, sa fie putin mai usor. Pentru asta am decis sa citesc intreaga Biblie cu atentie, seara de seara cate putin, fiind convinsa ca ruga mea va fi ascultata. A durat cred ca vreun an sa citesc intreg Vechiul si Noul Testament si scrierile Apostolilor pana ce am terminat si Apocalipsa dupa Ioan. Apoi ... minunea a inceput sa se produca incet incet, si de unde nu prea vedem posibilitati materiale pt. realizarea visului... acesta s-a conturat si azi e aproape complet implinit (in sensul ca am o casuta verde care mai are de primit finisajele interioare pt. a fi completa). Domnul a ascultat! Slava Domnului! Si eu abia aseara mi-am adus aminte de perioada in care ma rugam si speram... si au mai trecut 2 ani apoi a inceput sa vina de la sine si casuta... Minunat! Doamne multumesc tie.
Biblia am mai citit-o odata (insa varianta scurta pt. copii) cand aveam vreo 12 ani si-mi doream mult de la Domnul sa-mi intoarca parintii acasa sanatosi. Si Domnul a ascultat.
Acum imi doresc bb. Si m-am decis sa reiau lectura Bibliei cu credinta si atentie ca intr-o zi, cand Domnul va considera oportun, voi avea 2-3-4
.
Doamne ajuta si post usor
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
Dariela spune:
Buna fetelor,
Eu scriu mai rar dar va citesc si ma bucur pentru fiecare reusita. Postarile voastre sunt pline de sfaturi si imi dau o stare de liniste si impacare sufleteasca.
Cleopatra, Aditi - Ma bucur ca voi si bebei sunteti bine. Inca putin si o sa-i puteti tine in brate!
ainigriv,alinuscha, maryb, Hera - Dumnezeu sa va ocroteasca! Sa duceti sarcinile cu bine si sa aveti parte de copilasi sanatosi!
Cami, Sukisuki -Multa sanatate parintilor vostri!
anadomnica - Citind postarea ta mi-am dat seama ca acelasi lucru mi s-a intamplat si mie intr-o problema foarte grava. Numai ca parca atunci m-am rugat mai des si cu mai multa forta.
O sa incerc sa merg mai des la sluja si sa ma rog mai mult si poate Bunul Dumnezeu imi va darui un
!
Vinerea trecuta am reuist sa duc listuta cu numele fetelor aspirante la Sf Maslu si in timp ce parintele o citea mi-am dat seama ca trebuia sa mai fac inca una cu fetele care sunt insarcinate deja. Imi cer iertare pe aceasta cale si promit ca data viitoare voi fi mai atenta.
dariela